Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 54 345
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 810
Разликата в размерите 86 и 94 /детски/ дали е много голяма.....сега 86 са й кажи-речи добре на малката, но ми се иска да й взема нещо с перспектива ама пък да не й е огромно незнам  newsm78

Накой беше дал следните размери:
№86 ш.27 д.32
№94 ш.30 д.36

# 811
  • София
Разликата в размерите 86 и 94 /детски/ дали е много голяма.....сега 86 са й кажи-речи добре на малката, но ми се иска да й взема нещо с перспектива ама пък да не й е огромно незнам  newsm78

Колко е малка ? И за какво са ти дрехи които не можете да носите? Да трупате не си струва  Hug

# 812
  • София

Колко е малка ? И за какво са ти дрехи които не можете да носите? Да трупате не си струва  Hug
1г. и 4м.....то това 94 на каква възраст отговаря?

# 813
Ами приятелка взима 94 за детенцето си, което е на 2 годинки . Но пак си зависи от детето  Peace Мисля че си отговарят на ръста размерите, поне аз какво то съм взела за малкия си отговаря. Той е 74 см и този размер 74 му е добре, даже има малко аванс. А 81 са му големички, навивам и ръкавчета и крачолки  Peace

# 814
  • София
Току що направих поръчка - от три дни се мъча!!!
Всичко вътре е коментирано..с изключение на едно покривало за седалки за колаза куче
Като подарък добавих кожените чанти, които едновременно с това ми намалиха и покривалото и резачката за цитрусови плодове  Mr. Green
Преди малко в обедната почивка ходих до пощата - и най сетне ми деше пристигнала поръчката от 15
Всичко е коментирано - и гадните иноксови прибори също....е..и аз вече ги имам Crossing Arms
Мисля , че това не е коментирано
Страхотна е..просто думи нямам - ще поръчам и за подаръци
Доволна съм  Hug

# 815
Може ли да видя тази резачка? Или е белачка?

# 816
дали някой може да ми каже e-mail на който мога да изпрата запитване,освен този който е за потвърждението?

# 817
  • на плажа
покривало за седалки за колаза куче
Честито, Тарчето ще се сдобие с карирано покривало.

Аз мисля утре да пусна поръчка, но само детски неща съм натрупала в кошничката, че за мен не си заслужава в момента да пазарувам, а половинката е ужасно суетен и нищо не си харесва.

# 818
  • на пистата
ква пара е шапката и линкче,и ние имаме такава подобна,моя син миналата година си я беше купил от гърция и искам още една

# 819
  • до морето
Като подарък добавих кожените чанти, които едновременно с това ми намалиха и покривалото и резачката за цитрусови плодове  Mr. Green
Може ли кода  baby_neutral,че аз отдавна и се точа на резачката за цитрусови плодове  ,но все отлагам ,а сега ако я намаля направо поръчвам.

# 820
# 821
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8633010& … ue&ksource=-1
Ето шапката - аз си я взех за мен..
а освен че съм с маймунски ръце съм и с голяма глава  Crazy
Много е еластична и не стиска Joy
По-хубава е от снимката  Hug

# 822
  • Пловдив
Може ли реалната снимка на якето плийййййз  Praynig Praynig Praynig   bouquet

# 823
  • In transit
Мики, аз не можах да видя якето -подарък  Embarassed  Praynig

newsm78 кое яке -подарък?
На бялото яке пуснах по-горе линк, на подаръка - пижама пуснах кода.

# 824
  • София
И още  нещо, някой беше питал за тези ботуши: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=26194713&a … documentid=428207

Дали номерата стават и за възрастни и отговарят ли си изобщо? Защото гледам, че са до 40 номер, а много ми харесват.
тези са от плат, нали?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=26194713&a … documentid=428207
а тези са от истинска кожа, нали?

Дуци, благодаря за упътването с жилетките

Общи условия

Активация на акаунт