Направих си сама 4

• 33 199
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
ето от мен 2 идеи за хлопки за вратата.
могат да се доукрасят и да станат по-коледни Blush

по-малката трябваше да стане пеперудка, ама май й трябва надпис, че да се разбере какво е hahaha

снимка на хлопките

# 181
Следя темата - страхотни сте!

# 182
  Запис     Wink
Правите невероятни неща, момичета! smile3525

# 183
  • На края на света !
Напоследък и тук испуснах съвсем нещата ,много съм отвеяна ooooh!

# 184
Момичета,най-после измислих как да запазя букетите от листа-днес направих няколко и ги намазах с разтопен желатин,станаха супер ефектни дано са издържливи,утре ще пусна снимки.

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 10:23 от vivi75

# 185
# 186
# 187
  • На морето!
записвам се докато си чакам музата

# 188
Запис и скоро ще покажа и моите творчески напъни  Laughing

# 189
  • Варна
Ето какво си направих за тази Коледа

и такива звездички от стериопор с цветни лепенки отгоре , и

# 190
k_savova, може ли инструкции как се прави този венец?  Hug Имам гирлянд и топки и купа с плодове, но не разбирам как е направено

# 191
  • Варна
k_savova, може ли инструкции как се прави този венец?  Hug Имам гирлянд и топки и купа с плодове, но не разбирам как е направено
Изрязваш от стериопор основата (кръг с дупка - геврек), с големина по избор, като дупката трябва да е достатъчно голяма, за да не се запълни от гирлянда. После намотаваш първо зеления (с разстояние между навивките), после цветния между навивките на зеления и връзваш краищата им един за друг (нали имат тел в тях). След това или запождаш играчките с кукички (от кламер или тел, кабел) за стериопора, а има и такива ( малки звънчета и панделки), които имат ей такива за връзване и готово. Елементарно е, само да ти дойде на акъла  Mr. Green Ето едно малко с малка дупка в средата - става като топчица

# 192
Мерси  Hug Изобщо не се светнах че има основа ooooh!

# 193
  • Sofia
Може и да се навият гирляндите около клонче, или дори омотан  вестник, койт Peaceо е направен на кръг.

# 194
Направих си сама ... леден венец:

Подготовка:

Резултата:

п.п. Може би защото го замразявах на прозореца и се замрази бавно, леда се получи матов на места, ако е в камера и стане по-бързо би трябвало да е прозрачен.

Последна редакция: пн, 24 дек 2007, 12:28 от bushkata

Общи условия

Активация на акаунт