Направих си сама 4

• 33 202
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
Ифа, ако питаш за м оята топка от кафе, веднага ти казвам. Взимаш си някаква топка, която избираш по размер, детска, за тенис или каквато имате под ръка, добре е да боядисате основата в тъмно /аз не го направих и като снимах със светкавица си личи/ и после се лепят едно по едно зърна кафе, едно до друго със секундно лепило  Peace
Мерси за отговора,аз си мислях ,че е изцяло от естествени проодукти Grinning

# 166
С квилинга си се справила чудесно, но кажи как изряза картона на картичката на вълнички?
Благодаря! Хе, това беше най- лесното!!! С детска ножичка!!! Joy

Извинявай аз не съм от особено схватливите.  Embarassed
Ножичката е на вълнички, като тези на зиг-заг, или ти си ги правиш вълничките и си ги изрязваш с малката ножица?
Просто сега съм се запалила да правя картички за Базара и ми се иска да ги по разнообразя...
Благодаря!

# 167
Да, да ножичката е на вълнички Simple Smile. Купих си я от една книжарница за 2 лева.

# 168
Много благодаря! Сигурно се продават ножици с друг вид на рязането. Ако някой знае от къде мога да си намеря ще съм благодарна.

# 169
Аз съм виждала в магазините по 1лв.

# 170
И тук да пусна вазичките си:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194090

# 171
  • София

Чудни са   bouquet  За коледния базар?

# 172

Чудни са   bouquet  За коледния базар?

Да.А към теб имам лична молба.Можеш ли да ми покажеш нещо на онази авторка на хартиени кукли?Поне да ги видя, че таз дЛИбока провинция... SadМоя позната започнала да си прави колекция с нейни неща.

# 173
  • София
След час-два, като се добера до моя компютър, където са ми в "bookmarks", ще ти ги пусна на лични  Simple Smile

# 174
Migito, аз днес видях в един магазин от "специализираните за продукти китайско производство" комплект от три вида ножички за един лев- зигзаг, вълни и права!!! А в една книжарница ми предложиха пак за два лева една ножичка, която реже две вълнички и един зигзаг или нещо такова!!! Laughing

# 175
Украсих бурканчета http://img340.imageshack.us/img340/9350/72229763fz2.png
http://img405.imageshack.us/img405/727/65791735dq5.png  ,  дано някой ги хареса, защото са за базара.

# 176
  • Разпиляна във въображението
Браво на Моби и Дидката - чудесни неща.

Аз например си накупих преди време ножички от Практикер.

# 177
  • София
Браво на Моби и Дидката - чудесни неща.

Ааа, на мен още никакво браво, че едва вчера започнах нещата за базара  Laughing Сигурно имаш предвид Драка  Mr. Green

Дидката, на мен ми харесват бурканчетата  Peace

Ножички с различна форма съм си купувала от обикновена книжарница. Около 3 лв бяха.

# 178
  • Разпиляна във въображението
Много се извинявам наистина имах предвид Драка

# 179
  • София
Ифа, ако питаш за м оята топка от кафе, веднага ти казвам. Взимаш си някаква топка, която избираш по размер, детска, за тенис или каквато имате под ръка, добре е да боядисате основата в тъмно /аз не го направих и като снимах със светкавица си личи/ и после се лепят едно по едно зърна кафе, едно до друго със секундно лепило  Peace

А пробвала ли си с ел. пистолет за силикон? Може да сложиш по-голямо количество горещ силикон върху топката и после да наредиш няколко зърна наведнъж.

Много приятна тема, най-много обичам да правя от моделин най-различни неща, а и сега изобилие има, едно време само от чужбина можеше да се намери.

Общи условия

Активация на акаунт