Тайната на дългата и здрава коса-16

• 39 195
  • 374
  •   1
Отговори
# 120
И аз днес имам "BAD HAIR DAY" Rage
Ще се клепам и глезя довечера, но на фризьор не се давам newsm77

# 121
И аз довечера ще си правя маската, но нямам мас все още. Не мога да намеря и по магазините. Обещаха ми в един магазин, но чак за петък, а аз искам да си я направя довечера. Мисля да сложа стимулант на Икаров /вчера си го купих/, тривитаминол, жълтък, газ, алкохол, лимонов сок, рициново масло. Дано този вариант на маската днес да ми се отрази по-добре от предишните варианти. От хумата ли падаше боята от косата? Защото ако пада, ще си сложа и хума...

# 122
zizi, я отвори на първа страница на темата, я виж сега онова разкошно нещо разпиляно по гърба ти. И какви къдрици само... И ако това е повод за "BAD HAIR DAY", то аз направо оставам без думи.

# 123
dessy_g, аз досега не съм слагала мас. Все слагам стимуланта на икаров и като добавя и някое и друго масло мисля става по-мазна консистенцията. Слагам и хума, ама не помня нади от нея падаше боята. Rolling Eyes

# 124
zizi, я отвори на първа страница на темата, я виж сега онова разкошно нещо разпиляно по гърба ти. И какви къдрици само... И ако това е повод за "BAD HAIR DAY", то аз направо оставам без думи.
Аха, какво да кажем ние с тези наши косици.

# 125
Момичета, аз още от първата тема хвърлям по едно око, но хич не ми се занимаваше с домашно приготвени маски.
Но положението с косопада при мен вече е нетърпимо  Cry , пак малко го овладях с едни ампули, които фризьорката ми втрива в корените де.
Сега обаче съм решила да изпробвам и тази маска.

Имам само един въпрос, бихте ли ме посъветвали къде в София, за предпочитане около центъра, може да се купи АДЗЕ, а също и маслата на Икаров?

# 126
  • гр. София
Момичета, аз още от първата тема хвърлям по едно око, но хич не ми се занимаваше с домашно приготвени маски.
Но положението с косопада при мен вече е нетърпимо  Cry , пак малко го овладях с едни ампули, които фризьорката ми втрива в корените де.

Имам само един въпрос, бихте ли ме посъветвали къде в София, за предпочитане около центъра, може да се купи АДЗЕ, а също и маслата на Икаров?

Kak e възможно две напълно непознати жени да мислят абсолютно еднакво. Laughing
Взе ми думите от устата,буквите от клавиатурата. Laughing

# 127
LidiS , днес не е такава, днес си е направо Weary . От влажното време се поизправи ( а ако реша да я изправя със сешоар и преса ще се накъдри, пак от влагата, пущината).
Нормално е за есента. Миналата есен по това време реших, че трябва да я освежа (връхчетата) и си отидоха 15 см.
Подстригаха ме точно като този ГОСПОДИН: Не просто плаках. Ревах с месеци.

Тази година ще ме прощават всички кълцачи на коси, моята не я давам.  Naughty

# 128
Зизи, искаш да кажеш, че от миналата есен досега косата ти е пораснала токова. Rolling Eyes Мале, това не го знаех.

# 129
Зизи, искаш да кажеш, че от миналата есен досега косата ти е пораснала токова. Rolling Eyes Мале, това не го знаех.
Да кажем + 4-5 пръста на този г-н, но да. Толкова. Подстригавала съм се още 1 път през декември - за да оформят обезобразената ми главица, която 5 седмици носих само вързана, и после през юли. За съжаление нямам снимка от злощастното подстригване, но сте виждали тази от март - тук вече е дълга в сравнение с началото:

Плачех и ровех из интернет, изчетох и записах всичко предложено. И започнах... Опитът си съм споделяла с ВАС Heart Eyes

# 130
Момичета, вече излезнах от банята, даже се изсуших и да ви кажа честно..... мисля, че и аз усещам ефекта. Много се радвам-косата ми е мека, блестяща. Измих се 3 пъти с шампоан и 1 с балсам. Мисля, че не мириша на нищо.   Hug

# 131
  • в.преслав
благодаря на syncho за хелпа,но аз съм си индианец и това е.зизи наистина ли за това време ти е порастнала косата?развеждам се с фризьора да знаете Grinningаз имам мас в изобилие,но няма как да пращам на ония които искат

# 132

Kak e възможно две напълно непознати жени да мислят абсолютно еднакво. Laughing
Взе ми думите от устата,буквите от клавиатурата. Laughing

Аааа с теб и друг път сме обменяли опит  Wink
Сега да видим дали някой ще се смили над нас, момичета споделете за АДЗЕ  bouquet

# 133
Аз си имам тактика- не й обръщам внимание на стърчащата си коса. Но довечера ще завия пак чалма на главата, защото много харесвам шумоленето й след процедура.

Зизка, аз също съм изумена. Искаш да кажеш, че толкова много ти е пораснала косата? Ще кажа само на чист български език:" Евалла!" Hug

Защо ли се учудвам? На 18 март т.г. си резнах бретон, дълъг до ушите (винаги си завивам там косата, като ми пречи- зад ушите). Сега е малко под брадата. Като се има предвид, че всеки месец ходя да ми вземат връхчетата, а това значи минимум 1 см, (това прави 7 см към днешна дата) и още приблизително 5-7 см израстване- ето ги 12-15 см израстване за няма и 8 месеца.

# 134
  • в.преслав
Благодаря за подкрепата да не извърша някоя глупост с косата ми!Сигурно е от това,че малката почна детска градина и понеже досега е била само в къщи и аз си я гледам по цял ден,сега ми е много смотано!Дали е нормално да се чувствам така-като предателка?Знам,че не е тук мястото ,ама да попитам някой който има опит в такава ситуация!Ще ме извините,но наистина ми е кофти !
така е първите дни само.не си предателка-просто е време детето да започне да се сблъсква с околния свят,а мама да започне да работи или да се занимава с нещо друго.дано само да не почнете да боледувате често като нас.

Общи условия

Активация на акаунт