Тайната на дългата и здрава коса-16

• 39 198
  • 374
  •   1
Отговори
# 105
*Rozichka*, косата ти изглежда жива и подхранена!  На мен тъмна ми харесва повече (в гръб те виждам само, но все пак... Crazy) bouquet
sky***, блясък и мекота - да от първия път. За останалото трябва време Peace

# 106
Определено трябва време.

# 107
zizi top  bouquet aaNaaNana  bouquet вече нямам търпение да видя на мен как ще ми подейства Mr. Green

# 108
  • Варна
Ох,да ви кажа вече се замислям дали да не се подстрижа!Нещо не мога да си изтрая косата!Дано да е временно,че имам фобия от фризьори!А честно да си кажа много си обичам косата.Май ще трябва да се заредя с много,много търпение и да чакам да отмине раздразнението ми .И разбира се ефекта от маската,ама нали трябва време ,а аз съм една припряна!Явно есента не ми понася и от време на време ме прихващат дяволите.Дано всички,които се цапотим с разни мазила да постигнем много положителни резултати относно косите си.Аз продължавам с мазането пък да видим какво ще се получи!

# 109
Ох,да ви кажа вече се замислям дали да не се подстрижа!Нещо не мога да си изтрая косата!Дано да е временно,че имам фобия от фризьори!А честно да си кажа много си обичам косата.Май ще трябва да се заредя с много,много търпение и да чакам да отмине раздразнението ми .И разбира се ефекта от маската,ама нали трябва време ,а аз съм една припряна!Явно есента не ми понася и от време на време ме прихващат дяволите.Дано всички,които се цапотим с разни мазила да постигнем много положителни резултати относно косите си.Аз продължавам с мазането пък да видим какво ще се получи!

Хей, хей, не отмъщавай на косата си заради някаква временна есенна депресия. Жените сме ужасни- ако нещо не ни понася, първа косата го отнася и после съжаляваме, плачем. Прояви търпение към себе си, мила. И мен като ме стегне канапа, ми иде да си отрежа косата от дъно (не че не съм го правила), затова- ако е дълга твоята- вържи я  и не се поглеждай в огледалото поне седмица. Да се затъжиш за себе си един вид.

# 110
LidiS, наистина си много права. Все нещо като не ни върви си го изкарваме на косиците ни. Аз днес съм в такъв период, косата ми е леко омазнена, стои на клечки и единственото, което ми идва на ум е да я подстрижа. Тези кичури от миналата година още ми създават проблеми, косата ми е много суха. 

# 111

Хей, хей, не отмъщавай на косата си заради някаква временна есенна депресия. Жените сме ужасни- ако нещо не ни понася, първа косата го отнася и после съжаляваме, плачем. Прояви търпение към себе си, мила. И мен като ме стегне канапа, ми иде да си отрежа косата от дъно (не че не съм го правила), затова- ако е дълга твоята- вържи я  и не се поглеждай в огледалото поне седмица. Да се затъжиш за себе си един вид.

Аз съм на същото мнение - косата нищо лошо не ти е направила, не й причинявай такова нещо, а и на себе си.

# 112
  • Варна
Благодаря за подкрепата да не извърша някоя глупост с косата ми!Сигурно е от това,че малката почна детска градина и понеже досега е била само в къщи и аз си я гледам по цял ден,сега ми е много смотано!Дали е нормално да се чувствам така-като предателка?Знам,че не е тук мястото ,ама да попитам някой който има опит в такава ситуация!Ще ме извините,но наистина ми е кофти !

# 113
Момичета,
 ето че и аз вече официално съм от тривитаминолките.. smile3508......нищо че за момента ползвам хидрото вариант newsm53, но обещавам в най-скоро време да се поправя Peace.
 Направих я маската, като сложих : "овчето лекарство", бадемовото масло- 1с.л. (стига ли толкова или трябва повече), кисело мляко, жълтък, малко алкохол, оцет.
Възползвах се от опита ви и си ових косицата с найлонова торбичка, а върху нея кърпа, но не мокра. Честно да си кажа в момента ми е едно хубавко и топло на главицата Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 114
бадемовото масло- 1с.л. (стига ли толкова или трябва повече),
И повечко може да сложиш. Кажи като се изсушиш ако има проблем да помагаме Peace
vikit78 Hug за добро е. Не си предателка.   bouquet

# 115
Когато започнах да правя маската преди почти две години, косата ми беше пълна скръб. Отидох при фризьорката си и й казах, че искам промяна. Ама такава промяна, че да си харесам косата и главата най-накрая. Речено- сторено. Кръц от тука, кръц от там. Пътьом ми обясни, как косата ми била изтощена до такава степен, че прилича на паяжинка, че нямала блясък и още бла-бла. Гледах се в огледалото и ми идеше да ревна. Не харесвах новата си визия, но вече беше късно. Разбира се отрязаната коса не реши проблемите, които ме тормозеха тогава. Даже напротив.
И ако ви разказвам това, то е защото не искам да допускате моята г решка. Скоро пак ме бяха хванали лудите и исках да режа бретон, а косата ми е дълга вече до под раменете. Само си спомних  как след седмица вече ще съжалявам за резнатата коса и ми мина много бързо мерака.

# 116
Ето малка част от косицата ми, това е темето ми. А това е едната ми част от дължината.

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 14:00 от ani_4ka

# 117
ani_4ka мисля, че с грижи ще постигнеш много добри резултати. Изобщо грижиш ли се хубаво за себе си няма как да не събираш плодове после Peace

# 118
Благодаря на всички ви за отзивчивостта. Аз също мислих за варианта с потъмняването.АНЕЛИААА, благодаря за съвета - най-вероятно ще пробвам първо маската която ти предлагаш, защото имам всичко необходимо за нея. Да, мисля и над варианта паралелно с маските да пия и Мерц.И наистина се надявам косопада да е в следствие на бременността, защото това означава, че ще спре. И все пак аз ще направя всичко по силите си, за да спася и малкото ми останало на главата.

# 119
Момичета, Hug още половин час и влизам в банята Mr. Green. След това отчет Mr. Green и ако има за какво .....помощ ooooh!.! Дано да няма Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт