Юлче сладко ти си пей , а мама щастливо ти се смей

• 10 469
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Ха, Нан ли няма да свучи свежо?! LaughingВ това не съм се и съмнявала.Сладур! Grinning
Дано да се размине с болката!

Попова благодаря ти, че се обади!Благодаря ти и за смелостта да предложиш подкрепата ни на Нан!

# 271
 Нан, newsm17 newsm51

Днес не ми е ден за писане. Crazy
Цяла сутрин си търсих портмонето с всички документи и направо откачих.
Накрая го намерих де, но ми се отщя всичко заради него.Голяма съм шматка, изкуфявам, ей! Излизаме навън! Hug

# 272
  • Варна
И аз сега и звънях на Нан,нали съм "Мара подробната" Blush
Наистина звучеше свежо,започнала е да излиза от упойката.Дано не я боли много Praynig Praynig Praynig
Бързо да се завръща в нашите редици. Praynig
Каза че,може би тази вечер ще пътуват наобратно Peace

Асе Hug

# 273
Момичета, може ли да светнете бедната ми душа за животното СКАЙП. Как да го придобия, как да го отглеждам, мога ли да комуникирам от време на време чрез него с вас и ако някоя реши да се жертва, да ми каже как да се свържа с нея. Защото казвате тука някакви кодови имена, ама аз къде да ги търся?  Embarassed

# 274
  • някъде
моят скайп е alexandurvd , който иска може да ми пише Peace
Лала, не знам откъде би могла да го изтеглиш- пробвай от замундата, после го инсталираш и следваш инструкцийте! Аз не съм много на ТИ, защото мъж ми се занимаваше с тези неща!

# 275
Лала, и аз не съм много на Ти , но в гугъла пускаш skype, и от там можеш да го дръпнеш. После се регистрираш, и така, няма нищо сложно. Отглежда се лесно, малко чат, малко приказка по него и това му трябва на душата на скайпчето. То е добро животинче, ще те слуша, и ще ти е вярно!  Laughing  Wink

# 276
www.skype.com хайде от там най-лесно Лалче.  Hug Има бг версия ще се оправиш

# 277
 wavey Flowers Four Leaf Clover за НАН

# 278
  • През девет земи в десета
Lala,придоби ли вече скайпа!?

Току що се чух с Нан,излязла е от упойката,каза,че засега болката е търпима и пак си звучеше свежо както винаги,пътуват в момента към Сопот!
Утре ще пише ! Simple Smile

# 279
Току що се чух с Нан,излязла е от упойката,каза,че засега болката е търпима и пак си звучеше свежо както винаги,пътуват в момента към Сопот!
Утре ще пише ! Simple Smile
Супер новина! НАН-че бързо възстановяване и чакаме добри новини от теб Hug

# 280
  • София
Браво Нанче. HugТолкова се развълнувах от хубавата новина,че чак настръхнах.От сърце ти желая бързо възстановяване и само щастливи мигове от сега нататък.
С нетърпение ще чакам да пишеш как си.
Днес до 16,30ч нямахме ток.Люси заспа към 13.15ч и аз без ток ни да готвя,ни да гладя и легнах да си чета списание цели два часа - удоволствие,което отдавна не ми се беше случвало.
Сега обаче ще подхващам ютията,щото то на мен чака.
Спокойна нощ на всички.
Попова,на лични ще ти пиша за твоята инициатива.
Ети и на теб.
Мога да помогна с малко,но от все сърце.

# 281
Благодаря много за скайпа. Ползвах линка от Мама Дани и наистина не боляло. Само сега трябва да схвана как точно се комуникира. Аз съм lalavoila. Как се познава, ако някой ви потърси?
Айде отивам да правя сладкиш, че утре ще имам да ви черпя.
Лека нощ!
ПП И аз разбрах от Нан, че тази вечер ще пътуват. Не очаквах, че ще тръгнат веднага обратно. Надявам се някой друг път като дойдат да можем да се запознаем.

# 282
  • Габрово
Нан Hug Hug Hug
Момичета благодаря за поздравите и пожеланията за Дани.  bouquet
Хайде лека , че утре пак съм на работа. newsm46

# 283
Честит рожден ден на Isito_LCH!
Желая ти ... Толкова късмет, колкото не можеш да понесеш, толкова щастие, колкото не си предполагала, че можете да имаш, толкова здраве, колкото не си очаквала и толкова поводи за усмивки, че да хванеш мускулна треска на лицето!
Весел празник ти желая!

# 284
Честит Рожден Ден и от мен, Isito_LCH!
Бъди здрава, щастлива, обичана и обичаща!

Хайде бе НАН, включвай се най-сетне!!!!!!!!! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт