Юлче сладко ти си пей , а мама щастливо ти се смей

• 10 465
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на Дани! Радостина, здраве, весело и щастливо детство му желая!

dew -Честит рожден ден на мама! Дълголетие, късмет и много внучета да отгледа Wink

Дидка-идеята на Ронката е добра, ако се чувстваш по-добре стягай багажа и при мама Wink
Мама Дани-май Криси ще става майсторче pironi
Попова-и аз нямам хубави снимки, но съм решила да го снимам във фото. smile3509

# 241
  • През девет земи в десета
Честит Рожден Ден на Дани на мама Радостина,да ти е жив и здрав,много послушен,да ти носи само радост и щастие!!!

# 242
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 wavey  cold
atwork newsm71 family newsm46
 Hug

# 243
Честит рожден ден на Дани!!!

Момичета, минавам само по диагонал да кажа, че сме добре...Минахме през някаква хрема за около седмица..Опитвам се да ви чета, но не смогвам Blush
Преди няколко дни се видяхме с Ренито и Галко...толкова е сладък и синеок Heart Eyes А Рени изглеждаше страхотно...Толкова се е вталила, че направо й завидях (благородно Crazy)

Айде, ще бягам, че трябва да си суша косата и ще лягам Hug Hug Hug

# 244
# 245
Нарина  Hug  Ти да не си с по-голяма талия.
Плами много срамежлива.Ама той Галко такива скромни харесва

Попова редовно чета ама по малко и най-вече сутрин с кафенцето.А Гуги гледа babytv.После излизаме.
Не е на ясла понеже не съм му намерила .Миналата седмица обиколих всички ясли наоколо.Казаха че ще приемат чак юни  Sad
А в частните няма свободни места.Ужас.

Синеочка разказвай,как се чуства Лорчето в яслите? Плака ли много.А ти рабоа започна ли вече?

Жоржи  Hug Цуни Митя.

# 246
# 247
Честит Рожден Ден на Дани! Да е здравичък, усмихнат и да радва мама и тати!

Днес Нан ще я оперират, нали не съм объркала? В 10 часа. Да й стискаме палци!

# 248
  • Варна
Джорджи, Слави точно чувал с  пари изсипа, та дори и повече. Околосветска екскурзия за двама-44 дни, 20 000 евро джобни, и за финал една 7 метрова яхта!  Crazy

#Shocked doh newsm11

НАН, fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover newsm17

Рениlove001за теб и Галко

Дидка81, spoko.Взимай си всеки ден по една лъжица"Майната му". олеква Hug

# 249
Момичета, привет  Hug Hug Hug

Аз съм яко сополива, направо едва дишам. Лора го донесе от яслата, но тя се разсополяви за 1 ден и и мина, дори не съм я спирала да ходи. Ама аз сега...

Ренка, какво да ти кажа...Да не чуе дявол засега гък не е казала. Вземам я весела, яде си там, не била ревала и така. Все още я взимам на обяд за да може да свикне и да не се травмира. Обаче  преди да почне яслата, аз що притеснения му ударих, треска ме тресе 1 седмица. Като видях че всичко е наред се поспокоих. Засега така ще я караме, пък ще видим дали декември ще почвам работа

Нанче, миличка стискам палци, дано всичко е наред с теб.

Не съм чела назад какво сте писали, че бая проблеми имах тия дни и с компа и с интернета. Вчера пак го преинсталирах, поне вече съм спец по тая работа Peace

# 250
Лала, не си объркала.За сряда в 10 часа беше писала тя.
Нанче,    Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 251
Нан,хайде чакаме те оздравяла и доволна  Grinning

Синеочка,милата ти.Аз само докато ходих да подавам молбите и ми се ревеше,пък незнам като дойде време да го давам.Очертава ми се 1 седмица безсъние  ooooh!   ooooh!

# 252
  • някъде
NAN  fingerscrossed   fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 253
Добро утро!

Рени, Наринка  Hug липсвахте!

Да, днес е операцията на НАН. Момичета, знам, че се събират парички за милото семейство с двете болни дечица, но аз все пак искам да ви предложа..... Който иска и има възможност, да сберем парички за НАН, въпреки, че  е по здр. каза, всичко е свързано с пари. Едно ходене им струва не малко парички, а ще има раздвижване след операцията и т.н. Това го пиша с нейно съгласие, да не си помисли някой че ще я обидя/им!
Та така, който иска и има възможност, нека ми пише.

Хубав ден ви желая  Hug

# 254

Да, днес е операцията на НАН. Момичета, знам, че се събират парички за милото семейство с двете болни дечица, но аз все пак искам да ви предложа..... Който иска и има възможност, да сберем парички за НАН, въпреки, че  е по здр. каза, всичко е свързано с пари. Едно ходене им струва не малко парички, а ще има раздвижване след операцията и т.н. Това го пиша с нейно съгласие, да не си помисли някой че ще я обидя/им!
Та така, който иска и има възможност, нека ми пише.

Хубав ден ви желая  Hug

GrinningТова и аз си го мислех, когато тя спомена за операцията, но много се притеснявах да не я обидя с предложението си.
Много ще се радвам да помогна Hug

Общи условия

Активация на акаунт