Юлче сладко ти си пей , а мама щастливо ти се смей

• 10 473
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
  • някъде
 Hug
Честит рожден ден на майчето на Дю! Жива и здрава да е за да се радва на внуци и правнуци  bouquet  bouquet  bouquet

Аз готвя картофи в тенджера, а с готвенето  сме на ВИ, но ще видим какво ще излезе!   chef
Алекс току що се беше качил на масата в хола, добре че отидох да видя какво прави Crazy ooooh!
Приятен ден на всички Hug Hug Hug

# 226
  • Габрово
Момичета почерпете се за здравето на моето по-голямо слънчице Дани, което вчера стана на 6 години.

Два дни празнувахме  smile3510 и днес едвам гледам, но важното е че успях да направя един незабравим празник за детето си.
От утре тръгвам на работа  Tired, но ще се опитам поне да ви чета редовно, сега отивам да наваксам  kaffeetrmker_2
Иси  Hug .
Ети ще се опитам да се включа за Коледа с нещо и аз.

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 10:31 от radostina33

# 227
  • някъде
Честит рожден ден и на големият Дани! Да е здраво, щастливо и послушно момче! Много весели игри и хубави емоции с мама, тате и малкото дребосъче! Hug  bouquet  bouquet

# 228
 wavey
НА ГОЛЕМИЯ СЛАДУР ДАНИ
Пожелаваме му чудни пътешествия и смели приключения! Пожелаваме  светът да е в краката му! Честит рожден ден!

на майчето на dew   Пожелаваме и блестящи спомени за всеки един  вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето! Честит рожден ден!

# 229
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДАНИ

# 230
Честит Рожден Ден(на патерица) малък-голям Дани!
Пожелаваме ти да растеш щастлив, умен и здрав за радост на мама Радост!

Дев, да е жива и здрава жената която те е отгледала и да радва всички около себе си с безброй усмивки!

# 231
Здравейте
С Криси бяхме седнали да четем форума и докато гледаше снимчиците на , малките юлчета заспа Simple Smile Така свършихме 2 в1 нещата.   Аз успях да изчистя къщата преди малко и сега релакс докато спинка. Blush

Честит Рожден Ден на малкия бати Дани и майчето на Дю. Пожелавам им да изжевеят прекрасните моменти на своята възраст. Всеки нов ден да бъде изпълнен с вълнуващи и незабравими спомени.  Hug

Лала абсолютно си права за работодателите, но ... това си е България Crossing Arms Пожелавам ти скоро да намериш това което търсиш и заслужаваш  Hug

# 232
забравих да спомена ,че моята майка идва малко да ме отмени.Така ,че слагайте снимки на децата.То тази година май ще се специализирам ,защото и за моите деца ще правя и на племенницата на моята приятелка. Не можах да и откажа ,че ако не е тя не знам ,много пъти оставям децата при нея.

# 233
  • Варна
Здравейте Hug

Честит Рожден Ден на малък Дани!!!Да е жив,здрав и послушен!

Честит Рожден Ден на майчето на Дю!!!Да е жива и здрава,още 100 години!

Ети31,верно забравих да почерпя за телефона ooooh!
Айде със здраве да си го ползвам Mr. Green

А,ето го и него:

Той малко от срам ми го купи,ама карай.казах му две приказки накриво,и той се засегна и така.сега чак ми е съвестно,но това е една друга тема ooooh!

Нанни,избрах Чикото,пък да видим Thinking
Снощи не гледах Слави,какво е станало newsm78.Изсипал е един чувал с пари ли???

Рени, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes липсваш Hug

# 234
Цял ден няма никой.
Иска, нямам подходящи снимки на Ема. Скоро не съм я снимала....срам...  Embarassed тези дни и това ще  направя.

Джорджи, Слави точно чувал с  пари изсипа, та дори и повече. Околосветска екскурзия за двама-44 дни, 20 000 евро джобни, и за финал една 7 метрова яхта!  Crazy
Тук е кучи студ и цял ден сме вкъщи, само за кухнята ходихме на обяд. Тази зима ще е дъъъъълга и скучна....май..

Честит рожден ден на Дани! Радостина, да ти е живо и здраво момчето, много успехи му желая, нека върви само напред и нагоре!   Hug   bouquet

# 235
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания  Hug

Хайде, лека вечер, ние сядаме да празнуваме.

# 236
  • някъде
 smile3511 smile3511 smile3511
не издържаммммммммммммммммммм Banghead Banghead Banghead
ще се побъркам вече
всичко беше кротко и мирно до преди да си дойде свекървата от работа bash
и снощи пак така- цяла вечер я нямаше и сме си играли и смяли с Алекс

# 237
 newsm78 Боже момичета преди малко Криси започна да крещи отивам и какво да видя  #Crazy извадил перваза на пода с все дюбелите  Shocked и как го направи идея си нямам  newsm78

Дидка не се ядосвай те са такива свекитата няма оправия само бягство от "затвора".  Rolling Eyes

# 238
Диди, защо не отидеш да живееш при вашите, ако там ти е по-добре?

# 239
  • някъде
Диди, защо не отидеш да живееш при вашите, ако там ти е по-добре?

Бях и там, но дойдохме защото си пуснах нета и тук имаме парно и ми е спокойно, а при нашите е печка на дърва и постоянно ме  е страх Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт