Жоржи,честит ти нов телефон,със здраве да си го ползваш,ето виждаш ли ,ти се ядосваш,а мъж ти мисли за тебе,на мене ми звучи даже малко като извинение от негова страна
На мене ми харесва седалката на Нук,но наш'та е подарък незнам на каква фирма една мекичка и засега си караме с нея!Ети и аз ще се включа,но я ми кажи как да пратя пюренца без да се счупят,дай на лични адреса ти че,нещо ми се губиш на скайпа!
Рони,споко бре,много добре го е написала Изи,радвай се на семейството ти,което е чудесно,на мъжа ти на Емето,а всичко останало да върви по дяволите,няма смисъл да хабиш нерви!

МГиздова мерси

Синеоче,да нацелуваш сладурката Лора от нас!
Ели да ти е жива и здрава сестричката,това са най-прекрасните години,когато човек все още лети в небесата и целия живот е пред него!Пожелавам и много,много щастие и сбъднати мечти!

но иска малко да поизчакаме годинка-две.

Пък и няма тук татко с утвърдени 3 момиченца наяве-тогава ще се прежаля
Най-голямата ми мъка е да преглътна заплатите. Ясно ми е, че няма да получавам същото като в чужбина, да речем 2 пъти по-ниска заплата е Ок. Но да ми предлагат 5 пъти по-ниска вече се ядосвам. Тук живота в никакъв случай не е 5 пъти по-евтин от Франция например. Абе накрая ще се кротна ама...дразня се. Особено когато си имам работа с чужди работодатели и особено много с френски. Иде ми да им тегля една...Ще ми разправят глупости, сякаш не знам колко плащат на служителите си във Франция и при какви условия на труд, а тука ни взимат за глупаци. Много били оценили биографията ми, ама ако може да работя без пари! И другата мъка ми е, че за по-хубавите длъжности въобще не мога да стигна до интервю. Пускат обява, пиша аз, след това виждам, че обявата е подновена, а на мен даже не са ми отговорили. А обявата съвпада изцяло с предната ми работа, даже предната ми длъжност е обхващала много повече отговорности. Хем съм завършила в чужбина, хем с опит в чужбина, хем опитът ми отговаря на поста, който обявяват, ама не им харесвам. Как става така че в чужбина с излизането си от университета веднага ми се предложиха 2 работи на все хубави длъжности без да имам никакъв опит, да не говорим, че там бях чужденка и фирмата трябваше и документи за работа да ми изкарва и пак предпочете мен пред други французи, а тук не се харесвам. И то във Варна, където кадри липсват, защото всичко живо е заминало или в София, или в чужбина. Все реват, че нямало квалифицирани кадри...Въртят ми се едни мисли...Струва ми се, че обявите се дават фиктивно, а хората се уреждат с връзки. А аз си чааакам вкъщи и пиша мейли...Мога да чакам така с години.