Юлче сладко ти си пей , а мама щастливо ти се смей

• 10 486
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • През девет земи в десета
Ехо,ето ме и мене,чак сега успях да се добера до компа,след като сготвих,измихме с мъжо  дружно чиниите,изчистихме,детето е изкъпано и спи,а мама разпуска пред из форумите!

Жоржи,честит ти нов телефон,със здраве да си го ползваш,ето виждаш ли ,ти се ядосваш,а мъж ти мисли за тебе,на мене ми звучи даже малко като извинение от негова страна Wink На мене ми харесва седалката на Нук,но наш'та е подарък незнам на каква фирма една мекичка и засега си караме с нея!

Ети и аз ще се включа,но я ми кажи как да пратя пюренца без да се счупят,дай на лични адреса ти че,нещо ми се губиш на скайпа!

Рони,споко бре,много добре го е написала Изи,радвай се на семейството ти,което е чудесно,на мъжа ти на Емето,а всичко останало да върви по дяволите,няма смисъл да хабиш нерви! Hug

МГиздова мерси Hug

Синеоче,да нацелуваш сладурката Лора от нас!

Ели да ти е жива и здрава сестричката,това са най-прекрасните години,когато човек все още лети в небесата и целия живот е пред него!Пожелавам и много,много щастие и сбъднати мечти!

# 211
 wavey
Тези дни ми е едно шантавоооо , а и Дани не ме оставя да пиша.
 Днес за целия ден е спал час и половина и нямах никакво време за компа. Crossing Arms
Ели, да ти е много здрава и щастлива сестричката. Все така да се разбирате и обичате!  bouquet
jorjito ние още не сме стигнали до седалка за тоалетната и незнам коя е по-хубава. Ти обаче като избереш една от двете, сподели. Wink
Рони и аз така, като теб се ядосвам заради някои хора, а после се ядосвам, че съм се ядосвала... Close
Иси Hug
Синеоче, mgizdova бързо адаптиране към яслата! Hug

Спокойна нощ! Heart Eyes

# 212
# 213
Преди малко гледах "Шоуто на Слави" в което той обяви наградата за новия си конкурс ooooh!
Толкова гнусно ми се стори това изсипване на огромна сума пари, само върху един танцуващ г.з
На фона на децата в Могилино, Емко и Радостинка, Светльо, Симонка............ cry

# 214
Ох, Asya_ колко си права.....но всичко е рейтинг при тях Sad
СИЯНА 2 - много сладки бебчета-мммммммм как си мечтая за момиченце/ще ви подшушна под секрет/ нашия тати се нави за трето,  newsm44но иска малко да поизчакаме годинка-две.
Nanny- и Венци спи по час и нещо на ден, но аз оставам всичко и винаги си отделям време за вас Hug без форума не мога-май станах пристрастена Tired
Пиги -ще ти пиша на лични, но и в скайпа те закачих. Ами пюренца вероятно можеш да съхраниш здрави като сложиш хартия между тях да не се чукнат.
jorjito-честит нов телефон! Със здраве да си го ползваш. Wink Дай по една виртуална бонбона-поне това ми е разрешено-само виртуално hahaha
mgizdova-успех и лесно приспособяване на работа
amerie-бързо оправяне на каката  Hug

# 215
  • някъде
СИЯНА 2 - много сладки бебчета-мммммммм как си мечтая за момиченце/ще ви подшушна под секрет/ нашия тати се нави за трето,  newsm44но иска малко да поизчакаме годинка-две.
Ами ако е пак момче, до момиче ли ще карате Laughing

Жоржи, честито, искаме снимкиии Hug
И аз от две години съм си вкъщи Crazy
И Алекс спи по час-час и половина на ден Peace
лека нощ Hug

# 216
didka_81-пу-пу- върни си думите назад Wink

# 217
  • някъде
didka_81-пу-пу- върни си думите назад Wink
пу-пу-пу-пу връщам ги

ако не вземи някой тати дето прави момичета докато не е късно Joy Joy Joy

# 218
Ааааааааааа аз не съм крадла на мъже Naughty Пък и няма тук татко с утвърдени 3 момиченца наяве-тогава ще се прежаля hahaha

# 219
Здравейте!!! Почерепете се по случай рождения ден на моята майчица!

# 220
Дю, да ти е живо и здраво майчето. И да се радва на поне още едно внуче!  Hug

Момичета, много свежа става темичката. Аз вчера я помрачих, за което се извинявам.

Ети, радвам сев, че Дидо се е навил за трето. Пожелавам ви третото да е девойка!  Hug

mgizdova, бърза адаптация на Ева, и ти бързо да влезеш в час с работата!

Ема също спи по не повече от час-час и половина. Вече не се изморяват мъниците, като са повечето време от деня вкъщи.

Ася, много си права, Слави се изхвърли като чи..я на мокър пясък. После пък и иска да чуе че е готин, готин си ,но помогни на хора които имат нужди далеч по-елементарни от това, което предлагаш..... Голям снобар, голямо нещо. ooooh! Confused

# 221
Айде добро утро от мен!

Иси, аз малко повърхностно взех писмото, но от него си направих един основен извод : тази вечер ще си поръчаме китайско да хапнем, че така ми се яде от няколко дни! И нали не трябва да чакаме, реших още днес да свърша тази работа.

И мен ме обхващат разни настроения напоследък. На мен ми тежи това, че искам да започна работа, но не намирам подходяща. И започвам да се изнервям. Сега чакам от едно място да ме извикат евентуално, но по всяка вероятност ще отнеме време, а аз колкото повече чакам, толкова повече губя представа за действителността. Аз в България не съм работила реално, освен за бившия си работодател от Франция, но това не го броя, не е същото. И сега ми е много странно като се явявам на интервюта на български, чудя се въобще дали съм в час. И имам претенции също всякакви, та не знам кой ще ми угоди Grinning Най-голямата ми мъка е да преглътна заплатите. Ясно ми е, че няма да получавам същото като в чужбина, да речем 2 пъти по-ниска заплата е Ок. Но да ми предлагат 5 пъти по-ниска вече се ядосвам. Тук живота в никакъв случай не е 5 пъти по-евтин от Франция например. Абе накрая ще се кротна ама...дразня се. Особено когато си имам работа с чужди работодатели и особено много с френски. Иде ми да им тегля една...Ще ми разправят глупости, сякаш не знам колко плащат на служителите си във Франция и при какви условия на труд, а тука ни взимат за глупаци. Много били оценили биографията ми, ама ако може да работя без пари! И другата мъка ми е, че за по-хубавите длъжности въобще не мога да стигна до интервю. Пускат обява, пиша аз, след това виждам, че обявата е подновена, а на мен даже не са ми отговорили. А обявата съвпада изцяло с предната ми работа, даже предната ми длъжност е обхващала много повече отговорности. Хем съм завършила в чужбина, хем с опит в чужбина, хем опитът ми отговаря на поста, който обявяват, ама не им харесвам. Как става така че в чужбина с излизането си от университета веднага ми се предложиха 2 работи на все хубави длъжности без да имам никакъв опит, да не говорим, че там бях чужденка и фирмата трябваше и документи за работа да ми изкарва и пак предпочете мен пред други французи, а тук не се харесвам. И то във Варна, където кадри липсват, защото всичко живо е заминало или в София, или в чужбина. Все реват, че нямало квалифицирани кадри...Въртят ми се едни мисли...Струва ми се, че обявите се дават фиктивно, а хората се уреждат с връзки. А аз си чааакам вкъщи и пиша мейли...Мога да чакам така с години.
Ох, излях си мъката пред вас пак, отдавна си подтискам това и ето пак на вас да се оплача.  Hug

ПП За това семейство отдавна бях чела и бих искала и аз да помогна. Дали не може да се включа малко по-късно, за Коледа например, защото в момента ми е малко трудно по разни причини.

# 222
Дю, честит рожден ден на майчето ти! Да ти е жива и здрава!

# 223
Лала, много точно си описала ситуацията. Но не мисли, че в Сф. е много по-различно. И тук повечето от служителите заемащи хубави длъжности са връзкари, пък дали имат опита, образованието , май не е от голямо значение.
Но аз мисля, че ако имаш възможност да чакаш, то го направи. Отстоявай си изискванията докрай, ще се появи нещо примамливо, не се отчайвай.  Hug

Ренка, виждам те  Hug Пиши как сте с Галко, тръгна ли на ясла?

# 224

ДОБРО УТРО И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА Дю.НЕКА ВСИЧКИ МАЙКИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,ДА ГИ РАДВАМЕ С МНОГО ВНУЦИ,ТАКА КАКТО ЩЕ ИСКАМЕ ДА НИ РАДВАТ НАШИТЕ БЕБОЦИ
eti_31виж лични.
Лала,Попова е права навсякъде са едни л....УФ ЧЕ МИРИШЕЕЕ

Общи условия

Активация на акаунт