Отговори
# 105
Ако това може да е успокоение и аз съм с кофти ден. Не стига, че нямаме вода, а на Боби му е 6ти неакан ден, цяла нощ пухтя и пъшка като локомотив и не сме спали. Елито се събуди супер крива, спа предиобяд и като ги пратих с бавачката навън, за да поспя се оказа, че и било студено... Разревала се, залютяло и от слънцезащитния крем, натъркала го хубаво в очите си, събудиха ме, че се връщат. После звъняха като се върнаха и тъкмо сложих Елито да спи, пощаджийката се изръси вкъщи с обикновено писмо (така и не разбрах защо не го пусна в пощенската кутия  #Cussing out) Сега и двамата напъват, след малко очкавам симфонията на две ревящи бебета  Tired

# 106
Лелеее, Иви аз нямаше да мога да се справя  Simple Smile Представям си сега както съм болна и с две бебета  ooooh! Смела жена си ти   bouquet

# 107
  • Sofia
Ivy, наистина си георй, не си представям аз да се справя с подобна ситуация  ooooh!
Поли ти как си? Пребори ли се и с гинеколозите?
Пуснаха ни цифровата, сигнала наистина е по-добър, май ще трябва да се мисли за нов ТВ  Whistling

# 108
Ами Тайги, аз всъщност на скоро не съм се занимавала с гинеколози. Ходих на мамолог - 2 пъти. И втората лекарка потвърди първото мнение, с тази разлика, че според нея през февруари ттрябва да се видим отново, а не след 8 месеца (каквото беше мнението на първия лекар)

# 109
  • Sofia
о, извинявай! аз съм запомнила за "любезния" АГ, но сега като видях то е било доста отдавна  ooooh!
Оздравявай бързо!   bouquet

В нас е малък цирк - Рали ми счупи СД-то, сега обикаля с колелото по килима, не е спала и е меко казано ужасна. Стопи ми лагерите днес!

# 110
Добър вечер Hug

Гледам днес е бил каръшки ден,а? Confused

Пък аз ще ви почерпя виртуално за РД на мъжа ми-33. Grinning

Няма да празнуваме днес, както винаги той е на работа до късно, пък и няма кой да гледа Иво. В Неделя ще го отпразнуваме.
Желая приятна вечер на всички Hug

# 111
  • София/Осло
Мечо, честит празник ..до 3*33 да стигнете  Hug
Днес се разглобих....работа после домашни с Марти, направо се трупясвам  Sad
тайги и при вас е било весело....децата милите са подивели с това време
иви- слушах за водата и веднага се сетих за вас с алекс....как я караш с тия две мишлета незнам  Thinking..ама |Бобчо яко ми е паднал на сърцето  Heart Eyes..а мъж ти веган ли е  Tired
поли-  Hug
вещи- Макси е точно като Приси..те изведнъж ще проговорят и тооооооогава  Laughing

# 112
http://www.roditeli.info/children/games/

Някой питаше как да забавляваме децата

# 113
  • Sofia
Да се включа в тези с кривия ден  #Cussing out Днес нещо много се натоварих в работата и за малко да им тегля една майна на втория месец. Ама се смилих Wink Щото нещо се притесниха да не си тръгна  Mr. Green
Иви, Бобито е много сладък на лентичката  Heart Eyes Не ми се мисли как сте без вода  ooooh! С бибата на Ели сигурно ще ти е трудно, на целия хал, това може да ти дойде в повече, а и на нея. Стискам палци за яслата  Praynig А за 15-те кг... не знам - да махне тестеното и сладкото  Peace
Алекс, пусни малко снимчици с тумбаче  Praynig
Полче, пълноценно използваш болнуването си - много полезен линк  Peace Да се оправяш бързо, ей  Naughty

# 114
Поли, чуден е сайта  Peace Веднага си набелязах някои неща, които мога да приложа  Grinning Благодаря, че го сподели   bouquet

Ама какъв ден сте имали всички  ooooh! Дано утре да са в настроение децата!

Иви и Алекс
, представям си какво ви е без вода... Иви, стискам палци за яслата все още!

АниК, думи нямам. Имам усещането, че работиш не на 100, ами на 150% минимум.   bouquet

Иви, минаха хазяите, разгледаха и си тръгнаха. Поне ги видяхме, а и те нас Simple Smile Това беше.

Мъжо се запознал тези дни с едно семейство, което чака бебе декември. Майката е учителка тук  в училище (българи са семейството). В събота сме у тях на гости и предупредих, че ще искам подробно разяснение на системата на обучение тук от първа ръка. Много ме ''гризе'' този въпрос.  Confused Не знам защо така.

Деси, ти как си? Тормозиш ли се отсега къде и как за Макси или е рано да го мислиш? Чета в темите за родителите в чужбина за образователните системи и... въпрос след въпрос в главата ми нахлуват  Embarassed

Да кажа, че от другата седмица започвам работа на пълна седмица. Всъщност само понеделниците не работех досега, но вече и те ще са работни. Лошо няма. Доволна съм Simple Smile

Лека нощ и сладки сънища   bouquet

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 23:10 от Makeda

# 115
Гери честит рожденик  Hug Да ти е здрав и да имате повече време само за вас двамата  Heart Eyes

Деси вегетарианци сме и двамата, ядем млечни продукти и яйца, без риба и месо. Истината е, че напълня откакто е с мен  Embarassed Най-мъдрото, което измислих беше да се разделим hahaha ама тогава щял да хване синузит от хладилника, заради депресията  Joy
Аз незнам как се справяш с бебе, батко ученик и работа Shocked извън бг

За водата най-много ме ядоса, че вода няма от вчера следобед, но започнали работа днес, защото вчера валяло  Crossing Arms Общо взето се издържа, гадното е само за "00"

Пепе, а какво е по-особеното за образователните системи? Честито за работата Hug

Октомврийските снимки давам ги от последната, защото са много както обикновено  Embarassed

# 116
Леле, голям съм заплес  ooooh!

Мечо, зло да ви забрави! Честит ти рожденник! Здраве преди всичко му пожелавам и много, много щастие! И разбира се добро празненство да си спретнете уикенда двамата
Hug

Иви, тук има училища с различна система на обучение и ми е трудно да се ориентирам. Не искам да пиша нищо конкретно, защото не съм на 100% наясно все още  Embarassed Надявам се след срещата с учителката да ми се изясни. А и твърде много родители се оплакват и недоволстват, та затова съм се затормозила... Ето тук се подхвана темата за това как е в различните държави http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=237620.0 Като се зачетох и... Макар и да сме записали някъде Тео, нищо се не знае.

# 117
  • Варна
Добро утро!

Иве, ето да следиш тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=238555.0 Най-якото е, че за да не стои половин Варна без вода една седмица, колкото им трябвало да оправят аварията, щели да направят някакви връзки на водопроводите с останалата част на града, като тази операция не била правена никога, та накрая да не се окаже цяла Варна без вода  Tired
Симона няма да е на ясла пак заради водата, помолиха ни да не я водим ако има кой да я гледа.

Ани, ще пусна снимка, трябва само мъжът ми да ме снима в цялата ми прелест  Grinning

Хубав ден на всички! Добре поне че е слънчево  Grinning

# 118
  • Sofia
Привет!

Мечо, да ти е жив и здрав мъжа и много да те обича, защото го заслужаваш  Hug Heart Eyes

Поли, сайта е много ценен, както се задават зимните дни, ще има седене в къщи. Мерсаж!  Hug
Иви, страхотни снимки, чак да му се доиска второ на човек  Mr. Green ... Благодаря ти, че ги сподели с нас   bouquet
Алекс, чакаме да те видим със сладкото тумбаче  Hug

Приятен слънчев ден  Heart Eyes

# 119
  • Пловдив
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт