Коя фолк-певица според вас има най готино излъчване?

• 39 186
  • 499
  •   1
Отговори
# 300
  • London, baby
Никоя! Всички изглеждат по един и същ начин, по калъп направени. Смеят се и гововят пак по един и същ начин, и са китосани като клоуни  Mr. Green

# 301
Никоя! Всички изглеждат по един и същ начин, по калъп направени. Смеят се и гововят пак по един и същ начин, и са китосани като клоуни  Mr. Green
Peace Много точно казано

# 302
  • София
Преслава и Анелия като че ли най-много ги харесвам. Двете са най-различни от общата маса (като визия имам предвид). А кака Глория като си спомня в зората на кариерата й какво късокрако, трътлесто и селско момиче беше, с накъдрена на студено къдрене, изгорена косица и огромен извит бретон (тогава май така беше модерно).... Доста зле беше по природа, та сега колкото и операции да си направи, то като знаеш, че генетично не й е заложено да бъде хубавица, останалото си губи ефекта... за мен де

# 303
А кака Глория като си спомня в зората на кариерата й какво късокрако...

Глория си е доста висока по принцип. Била е пълна, но късокрака не. Поне не знам да удъжават ръст и крака все още  Laughing

# 304
  • София
Ами аз доколкото знам, точно тя се е подлагала на такъв тип операция в Щатите - за удължаване на краката, да не говорим, че и ребра си е махала...и т.н. Но пък аз съм я засичала в едно заведение и дори и след тези налудничави (според мен операции, доста тежки без съмнение) не е кой знае колко висока. Освен че има доста несъразмерен вид между супер тънката й талия и огромния й бюст, ми направи впечатление, че кожата по лицето й стои като изпънат тапет. Абе доста е работил ножа по нея.

# 305
Когато съм я виждала е било преди десетина година и определено не беше започнала с операциите. За мен това с ребрата и удължените крака са пълни глупости, но не споря, само си казвам мнението. Висока е над 175  Peace

# 306
  • London, baby
Абе доста е работил ножа по нея.
Милата, колкото и да я изпъват и да я режат, по-хубава няма да стане  Grinning

А иначе тази операция за удължаване на краката, лекарите от пълна промяна казаха, че е абсурдна и трябва няколко месеца да стои пациента обездвижен.

# 307
Тази тема не се ли изчерпа вече Mr. Green

# 308
..Определено съм за Анелия!
Супер земна и естествена!!! Peace

# 309
Тази тема не се ли изчерпа вече Mr. Green

Не, те никнат кат гъби след дъжд Laughing

# 310
  • София

Глория не е по-висока от 1,68 Simple Smile Преди 1-2 година я видях на 2 м. от мен и беше с анцуг и маратонки, така че можах да я преценя.

# 311
Когато съм я виждала е било преди десетина година и определено не беше започнала с операциите. За мен това с ребрата и удължените крака са пълни глупости, но не споря, само си казвам мнението. Висока е над 175  Peace
  Определено !  Peace Имам снимка с нея и имам база за сравнение.  Crazy
  И мога да кажа, че точно на нея и е заложено да бъде хубавица. Вижте и най-ранните клипове от Интера в Търново, ебаси тънката талия има и също много чаровни трапчинки, като се усмихне.  Simple Smile  После понапълня, когато забременя. А за прическите изобщо не виждам защо се споменава - тогава такава беше модата и всички бяхме с такива бретони.  Laughing

# 312
Няма такава.Всички са ми еднави #2gunfire

# 313
  • По света и У нас
Като визия най-ми харесва Камелия,но иначе тази Джена май е най-добре-не е толкова изкуствена сякаш и добре пее  newsm10

# 314
Преслава и Вероника.Скоро щях да бия една овца по тази тема,каза че всички които слушали чалга били селяни и малоумни #Cussing out откачих,след едночасов спор бях на ръба на побоя,само заради домакинята не я сдармонтих и отстъпих

Общи условия

Активация на акаунт