Сървайвър 3 част

• 18 338
  • 467
  •   1
Отговори
# 165
ако станислав беше гласувал за джина, щеше да е пак дренски изгонен. той водеше с 2 на джина.
абе и аз за дренски гласувах... утре може да се променя на агонцев  Mr. Green
това показва само ,колко е ЧОВЕК агонцев!евала му!!
като се върне дренски му пожелавам само тутеми за неприкосновенност да печели и да фъшка туртугите!
а  стига бе ако жоро стрийпа печели!!
 ooooh!

# 166
  • Berlin
абе некой джедай да ме светне защо не ми се променя брояча на мненията? не че се боря за мнения, ама да питам Simple Smile
а по темата: ние ще я обърнем на "Агонцев и Дренски" скоро  Mr. Green
аз мисля, че и светла е готина или поне забавна, и тя е пич!

# 167
Джедай Верити на Вашите услуги - Нека силата бъде с вас Simple Smile

Не се сменя брояча на мения в някои специални подфоруми - карам наизуст - клюкарника, очетните, киното, дом и семейство, правила и условия (дано не съм изпуснала неякой подфорум).

Аз си избрах Агонцев - щото Дренски нещо много ми се губи - не е активен, не ми се набива на очи Wink На Агонцев само пиянството му е кофти и отношението към жените - ама не сме в Биг Брадър, нали - тук действие и оцеляване се иска

# 168
абе некой джедай да ме светне защо не ми се променя брояча на мненията? не че се боря за мнения, ама да питам Simple Smile
да и светла е пич!няма спор Peace!
обаче на сърце ми е агонцев!!

# 169
  • София

Не ти се върти брояча, щото не си си прочел домашното "Правилата на форума"  Mr. Green Joy

# 170
  • София
ако станислав беше гласувал за джина, щеше да е пак дренски изгонен. той водеше с 2 на джина.
абе и аз за дренски гласувах... утре може да се променя на агонцев  Mr. Green

Aaaa неееее.
Дренски водеше само с една единствена точка и ако Станиславчо - принципният умник, беше гласувал против Джина щеше да иам равенство.
По другите Сървайвъри съм гледала, че след подобно равенство има разни дуели за да се реши кой ще си тръгне. Дуела беше върху Правилника на Сървайвтр - не знам в БГ вариантите дали въобще има такова животно Wink

Верити бъркаш, играчите са 6 Тортуга на 5 барбадос.
Като сложим черния вот на Диана срещу Джина се изравняват нали,
обаче затова организаторите излислиха танцовата игра целенасочено
да спечели човека от Тортуга, щото мнооооого ги толерират.
И така стриптизьорчето имаше право на 2 гласа и силите вече не бяха рани  Peace
Щото предчувстваха, че умовете от Барбадос ще познаят черния вот и
силите ще се изравнят при гласуване, ей затова пре***ха Барбадос
и направо си подариха този глас в повече на Тортуга  #2gunfire

И с предателя Станислав се получиха 2 гласа разлика

Нал` тъй  Wink

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 16:51 от Дудинка

# 171
  • Berlin
тъй, тъй... и аз такива сметки правих ! и затва ме е яд на измислената игра с танца.. просто някакси мисля, че нямаше как барбадос да я спечелят, все пак и журито е едно съмнително...
айде наздраве  Mr. Green  Drunk

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 16:21 от abs

# 172
Уффф верно бе Wink
Моя грешка  Peace

# 173
  • Berlin
малко снимки !

едит: във форума на сървайвър пише, че дренски ще остане, но ще има дуели с всеки изгонен, та в такъв случай, ако някой го победи  ...Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 16:41 от abs

# 174
Ако някой го победи Дренски си отива - ама зависи какви са игрите за оставане в играта. Пак всичко си зависи от сценаристите.
Нищо не гарантира, че ако остане Агонцев непременно ще иде накрая.

Абе ..... Совите не са това което са ........ Wink Правят ни на маймуни с тез игри, ужким няма нищо нагласено Wink

# 175
Гласувах за Агонцев Peace
Незнам защо но Дренски изобщо не ми допада,с нищо не ме е спечелил,а и на последната игра с танца като си показа пак д...то ..... Sick

Според мен Агонцев трябва да продължи,най малкото защото той не е изгонен,досега никой не е гласувал срещу него,на този етап на играта всеки играч трябва да си мине по реда и да бъде изгонен чрез гласуване!!!
Дренски ако се върне пак ще бъде изгонен,не виждам смисъл той да се върне,аз смятам че той ще си отиде днес!

# 176
  • София
Ако някой го победи Дренски си отива - ама зависи какви са игрите за оставане в играта. Пак всичко си зависи от сценаристите.
Нищо не гарантира, че ако остане Агонцев непременно ще иде накрая.

Абе ..... Совите не са това което са ........ Wink Правят ни на маймуни с тез игри, ужким няма нищо нагласено Wink

Да бе няма нищо нагласено за баламурниците  Mr. Green
Ама ние не сме от тях  Naughty                                    

# 177
Абе те се оляха с това шоу - всичко се знае предварително! Агонцев дава интервюта, че щял да се откаже в полза на Дренски, а епизодът още не е започнал, за да се коментира!
Мирослав дава пространни отговори във форума на Сървайвър как Лъчо го бил предал и каква будала бил, че толкова му вярвал!
Меги Дерм пък още преди да започне Сървайвър даваше на ляво и надясно интервюта в колко игри е участвала, как се била представила и т.н.
Сега пък упорито се твърди, че на финала били Светла и Стриптизьора и печелил той!
А тази информация във форума на Сървайвър я даде човек, който още преди един месец каза, че първи изгонен след обединението ще е Агонцев!??
Как да не му вярваш?
Тези хора договори за конфиденциалност не са ли подписвали? В миналият Сървайвър нищо не се знаеше. До последно.  Thinking

# 178
  • София
Ей чак ме просълзиха ....

# 179
Мен пък много ме разсмяха  Joy
Голям рев, големи момчета  smile3540 smile3540

Общи условия

Активация на акаунт