Има ли мами за юли 2008?

• 22 840
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Бухтичка Hug бравооооо Heart Eyes
Щом има линийка, работата е сигурна, само ще хабиш тест и утре Mr. Green Казвай термин да те пиша Grinning

Ей, сега ще пусна линкчета, че това малкото до мен ме тормози Crazy

Лентички тук Wink
http://pregnancy.baby-gaga.com/
http://lilypie.com/
hthttp://www.i-am-pregnant.com/1203116400tp://www.mamaibebe.com/
http://lafemmebonita.com/cgi-bin/index.cgi

# 91
  • Бургас
Zdravej Aelia...ami i az taka si misleh 4e e dosta rano 01, no zavisi ot dyljinata na cikyla ti po princip...moq beshe za 1 posle za 3..kalkulatora go iz4islqva za 3...znaesh li kato otidesh na lekar ti kazavat 4e se iz4islqva posledniq cykyl plus 7 dni..te zatova vsi4ki mami nadvishavat termina si...Kakto i da e to nqma golqmo zna4enie za 2 dni..vajnoto e da sme jivi i zdravi..

Az sym na 21 ot Burgas...pyrva bremennost...

Ti hodi li na lekar?
  Hug

# 92
  • непостоянно
Здравейте момичета Hug

Приемате ли нови попълнения? Аз съм настояща юлска мама 2005 и бъдеща юлска мама 2008 Wink Терминът ми е 01.07.2008
Пожелавам на всички лека бременност и здрави бебчета  bouquet

# 93
Добро утро Бухтичка . Лелее колко рано си станала!!!  #Crazy Ама и аз така си правих двата тест в 5ч. сутринта. И моята втора чертичка беше съвсем бледа, почти незабележима, но я бях отчела както пише до 10-тата мин. Аз лично не вярвах на Шуър чек, но след нато ми отчете + резултат 4 дни преди очакватия цикъл си промених мнението за него. Чертичката бледо розова ли е или сива??? Не искам да те разочаровам, но понякога след определен срок се появява сива изпарителна черта, която не значи нищо. Аз лично се заблудих преди 3 месеца така и после се разочаровах. Искренно се надявам утре да видиш по-отчетлива втора чертичка. А имаш ли закъснение?
Аз почти винаги по това време ставам, защото съм на лекции от 7:30. Иначе чертата си беше бледо розова. Знам, че може нищо да не е, но ще продължавам с тестовете, пък ще видим. Иначе нямам закъснение, даже съм доста далеч от него, бих могла да имам такова след малко повече от седмица седмица Crazy
ketito, не съм сигурна дали чертата беше във времето, през което тестът е валиден. Предпочитам да изчакам и да съм сигурна. А за термина калкулаторите ми го вадят 24-26 юли, но не може да е тогава. Според същите калкулатори предполагаемата ми дата на забременяване е преди ние изобщо да сме пробвали Rolling Eyes Та ще пробвам аз да го изчисля, но като съм сигурна, че има смисъл.

# 94
  • София
 Бухтичка и аз предишната бременност си правих тест и нямаше втора черта, след 20 мин. се появи бледа като мръсно бяла линийка и след още 10-20 мин изчезна #Crazy
Е,  бях бременна Hug Просто беше много рано Wink и хормона които отчита е много слаб  Wink
ной добре е в деня на закъснението Heart Eyes
Сигурна съм , че ще си в нАшия  отбор Hug

Като заспи малкия ще впиша и останалите момичета Hug ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ  Hug

# 95
  • Бургас
Zdravejte...

Testovete pri men vinagi sa bili vqrni..
Pravihme opiti ...Pyrviqt mesec si napravih test 5-6 dena predi datata na cikyla mi(ot netyrpenie)..i nishto ..beshe 4isto otricatelen..toest samo pyrvata liniika i nikakavi drugi belezi za vtora...sled dva dni mi doide..

Na vtoriq mesec si obeshtah,4e nqma da izbyrzvam s testa,no uvi..pak go napravih  3 dni predi datata i vtorata liniika beshe bledo rozova..po4ti nezabelejima v na4aloto..sled pet minuti se usilicveta,no pak si beshe mnogooo bled...

Dva dni sled zakysnenie si napravih povtoren test i vtorata liniq beshe kato pyrvata..qrko 4ervena...

Testovete v moq slu4ai bqha absolutno korektni...
Vtoarat 4erta nqma ot kakvo drugo da se polu4i osven ot hormona,otdelqn pri bremennost...
Taka 4e imala li si dori i bledi4ka 4erti4ka..zna4i si ot nashite:)

Ne se pritesnqvai...smo povod za vylnenie e tova..Usmihni se..Vsi4ko shte e perfektno!!!! Laughing  bouquet

# 96
  • София
maimunka2 МОЛЯ ТЕ , ПИШИ НА КИРИЛИЦА  Peace

# 97
Хей бухтичка ми то като нямаш закъснение нормално да е едва забележима втората чертичка, а и щом е бледо розова значи ...... е това, което искаш хе хе хе.  newsm44

# 98
  • Бургас
аа добре...съжалявам много... Blush

# 99
Ne se pritesnqvai...smo povod za vylnenie e tova..Usmihni se..Vsi4ko shte e perfektno!!!! Laughing  bouquet
Мен ме притеснява само, че май чертичката се появи след 10-те минути. Има и шанс да не съм я видяла просто, но се съмнявам малко.

Хей бухтичка ми то като нямаш закъснение нормално да е едва забележима втората чертичка, а и щом е бледо розова значи ...... е това, което искаш хе хе хе.  newsm44
За утре съм се подготвила с два теста - Presto и Sure Check. Ако видя нещо вече ще се запиша при вас Grinning

# 100
  • София
Ауууу,  Laughing запълва ни се списъчето вече  Grinning
Момичета проверявайте си данните да не съм сбъркала нещо Rolling Eyes
И ако искате да поставя някой линк в Полезни връзки казвайте Hug
Абе приемам забележки всякакви Wink

Бухтичка, ще чакаме с нетърпение да пишеш утре Hug

# 101
  • София
Здравейте мами,май и аз ще се вклю4вам към вас Simple SmileНа мен трябваше да ми дойде около5-6-ти,но ....сутринта си направих тест и ей го на EFP,няма бледе,направо изрисувани две 4ерти4ки Laughing.Само 4е във вторник ще отида до АГ-то да потвърди,4е и до преди седмица бях болна и на антибиотик Sad и сега малко се притеснявам да не е навредило на бебока.Ина4е според калкулатора термина трябва да е на 14.07,и ми е втора бременност.
4естито на вси4ки вас и дано при никоя от нас да няма никакви усложнения и др.,а вси4ко да мине както трябва и юли да ги гушкаме пухкавите същества Hug

# 102
  • София
Руми_ Добре дошла Hug записвам те, само кажи на колко години си Wink
Не се притеснявай за АБ било е много рано Wink

# 103
  • София
На 28г. съм,а за АБ-дано си права

# 104
Искам да попитам нещо. Пробвах да си направя линийка за бременност, пиша евентуалния термин, който ми вадят калкулаторите и накрая на линийката пише, че съм бременна от 2 седмици и 6 дена. А това изобщо не е възможно.  Знаете ли защо се получава това?

Общи условия

Активация на акаунт