Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е препоръчителната доза фолиева киселина по време на бременност?
Какви са симптомите на ранна бременност?
Какви са препоръките на лекаря за началото на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е препоръчителната доза фолиева киселина по време на бременност?
-
Какви са симптомите на ранна бременност?
Симптомите на ранна бременност могат да включват умора, гадене, повишен апетит, непоносимост към определени миризми, често уриниране, болки в гърба и гърдите и закъснение на менструацията. Важно е да се отбележи, че симптомите могат да варират значително от жена на жена. Участниците споделят различни симптоми на ранна бременност като гадене, умора, подуване на корема, горещи вълни, промени в модела на косата и зацапване. Те също така споменават спад в телесната температура и различни резултати от тестовете за бременност с урина и кръв.
-
Какви са препоръките на лекаря за началото на бременността?
-
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност и какви са мненията за приемането на витамини по време на бременност?
-
Какви са симптомите на ранна бременност и кога е подходящото време за първи преглед при лекар?

...
.
,аз само на майка ми и свекърва ми съм казала(като изклю4им мъжлето,нали
,майка ми първо ме попита-желано ли е.То нея я разбирам от една страна,4е два пъти води снаха ми да абортира,защото тя(снаха ми) и брат ми не ги искаха
(имат ина4е едно мом4е) и сега жената сигурно се притесни и за мен така.Докато свекърва ми само ми каза-ми добре.Егати,аз о4аквах поне и от нея малко радост,ама няма,ина4е много оби4а Марио,даже той е кръстен на нея.Но,както и да е,важното е 4е ние с тати сме на седмото небе.Ина4е и аз се 4удя кога да кажа на шефа,защото е много готин,а и трябва да го пазаря да ме пише на по-висока заплата
.Пък съпружеството само ме бъзика,4е ако е моми4е ще забравя Марио.Щях да го