Термин Юни 2026

• 233
  • 6
  •   4
Отговори
Заповядайте в темата на бременните с термин юни 2026!

# 1
Привет, Лютиче 2.0, включвам се и аз - засега сме си двете 😃. Това ми е четвърта бременност, дотук имам 1 успешна, от която е дъщеря ми на 5 години и два спонтанни - един преди и един - след дъщеря ми. Терминът ми е на 02.06, изчислен по приложение. Надявам се всичко да е наред и да сме заедно до край, както с теб, така и с всички, на които предстои да се присъединят Simple Smile

# 2
Здравейте, момичета! Включвам се при вас с първа бременност в 5г.с. Терминът ми, изчислен чрез приложение, би трябвало да е на 01/06/26. В събота ми предстои първи преглед, тогава ще съм 1 ден преди влизането в 6г.с. Дали ще може да се чуе сърдечна дейност или е прекалено рано? Много ми е притеснено, не зная какво да очаквам 😣. Надявам се тук да се подкрепяме взаимно и да си помагаме със съвети ☺ Моля също за линк, ако вече има направена група във фейсбук.

# 3
Добре дошли!
Нямам намерение да правя фейсбук група, та ако ви се занимава, давайте. Да пиша ли термините в първия пост?

# 4
Здравейте, момичета! И аз се присъединявам към вас с термин 04.06.2026г.(изчислен от приложение).Трета бременност ми е ( пълна изненада😂). Имам прекрасен син на 2,7 г. от втората, първата беше неуспешна за съжаление. Хипертоничка съм и съм с тромбофилия и съм на терапия от момента в който видях двете чертички. Надявам се при всички ни всичко да е наред и юни да гушнем сладки пухкави бебчета!☺

# 5
Муун, пропуснах ти въпроса и да отговоря: Вероятно ще се види само сакче с жълтъчно мехурче. На следващия преглед след седмица-две ще е ембрион с пулсации. Не се стресирай Simple Smile

# 6
Моят ще е във вторник, когато ще съм и аз на ръба на шеста седмица. Съгласна съм с Лютиче, макар че тайно се надявам да успеем да видим пулс. При много модерна и качествена техника мисля е възможно.
@Лютиче 2.0, май е твърде много разправия с термините, но ако ти се занимава, ще е готино Simple Smile
Здравейте, момичета! Включвам се при вас с първа бременност в 5г.с. Терминът ми, изчислен чрез приложение, би трябвало да е на 01/06/26. В събота ми предстои първи преглед, тогава ще съм 1 ден преди влизането в 6г.с. Дали ще може да се чуе сърдечна дейност или е прекалено рано? Много ми е притеснено, не зная какво да очаквам 😣. Надявам се тук да се подкрепяме взаимно и да си помагаме със съвети ☺ Моля също за линк, ако вече има направена група във фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт