Термин Юни 2026

• 15 781
  • 521
  •   2
Отговори
# 30
При мен симптомите бяха силна умора около датата, на която трябваше да ми бъде цикъла и леки менструални болки.
В момента гърдите ми са чувствителни, особено зърната.
По повод течението, тази сутрин усетих буквално как нещо ми теква, първата ми мисъл беше, че това е кръв… за щастие нямаше цвят по салфетката 😅
С първата ми бременност гаденето беше вечерно, някъде от 7ма г.с. нататък, за кратко. Други неразположения май нямах. Тогава бях и по-млада, усетих тежест от бременността 2 седмици преди да родя. Родих в 39та г.с.

# 31
И аз имам такова течение ама за мой късмет има редуцирани лактобацили Клебсиела и Стрептококи група Б сега излезе резултата.
Направо ми е лошо.
Много е рано и не може да се лекува сега с нищо, а това изтичане с леко парене и сърбеж ме подлудява. Акъла ми е постоянно там. Какво ще става не знам. Още от самото начало започват  проблеми и стрес 😫

# 32
  • София
Преди два дни имах еднократно розово зацапване само по салфетката и след това нищо, но днес пак се появи. Съвсем слабо и единично засега, но вече започнах да се притеснявам. За съжаление е петък  и ще ходя при АГ чак понеделник. Дано не се налага да ходя уикенда по спешност. Confused

# 33
Момичета, при вас има ли моменти, когато си симптомите изчезват? Преди няколко дни бяха ми изчезнали и болезнените гърди, и гаденето за една вечер и на следващия ден пак се появиха.
Сега отново изчезнаха и малко се притесних.

# 34
Ами може да се каже, че някой дни се чувствам по-бременна от други, да. Не точно както ти описваш, но примерно един път съм подута, друг път - не. Някои дни ми се пишка през 15 мин, други - до обяд не съм се сетила изобщо.

Мен пък повече ме тревожи, че имам необичайно малко симптоми този път, но пък може един път и на мен да ми провърви. Миналият път като приключих със спонтанен аборт, ми беше много лошо и се чувствах много бременна, така че е явно, че това не е показателно за нищо.

Момичета, при вас има ли моменти, когато си симптомите изчезват? Преди няколко дни бяха ми изчезнали и болезнените гърди, и гаденето за една вечер и на следващия ден пак се появиха.
Сега отново изчезнаха и малко се притесних.

# 35
С първото дете симптомите изчезнаха от днес за утре. Сега също е така - в някои дни страшно ми се гади, в други (като днес) няма и помен. Чакам с нетърпение и гърдите да спрат да ме болят.
Обаче ако знаете колко съм подута.... Вечер съм като в седмия месец. И без това след предишното раждане не ми се прибра напълно коремът и сега положението е... Няма много дълго да крием Grinning Вече си нося дрехите за бременни.

# 36
Момичета, днес имах зацапване с кафяво течение, като преди цикъл. В 7г.с съм. Опасно ли е? Прегледът ми е чак в сряда, не зная дали да чакам до тогава или още утре да потърся мнение.

# 37
Аз бих отишла още утре някъде + един прогестерон в лабораторията.

# 38
Moon2, аз имах в началото на 6г.с. също зацапване - тъмно кафяво, само след забърсване. Продължи 2 дни. Ходих тогава на лекар, прегледа ме и каза, че кафявото зацапване не е проблем, стига бремеността да се развива. После се консултирах и с друг лекар, който ме увери в същото.
Днес, 1 седмица по-късно, отново ми се появи същото зацапване и сега не знам и аз какво да правя.

# 39
Здравейте, прекрасни дами! Flowers Hibiscus
В петък последно бях на преглед доктора каза, че отговарям на 6+5г.с. и чухме пулс, а с днешна дата съм 7+1г.с.
Първа бременност, изключително желана и чакана с години
Още преди бременността започнах на пия Неофоликс Мета и Витамин B12, а от близо седмица пия Дуфастон и инжекции Фраксипарин 0,4 мл, от утре започвам и витамин D3

# 40
Здравейте, дами! Ако разрешите да се присъединя с термин за 04.06.2026. Сега съм в 6+5г.с. и положението е тотал. Нищо немога да хапна, кафе и цигари абсурд, всичко ми мирише, повръщам яко и само едно крекери ме спасяват. Мисля, че това ще ми е менюто в близките седмици. 🤣

# 41
Здравейте, бъдещи мамита! Да се включа и аз . Термин определен 11.06.2026 (по приложение) .
От днес започнаха сутрешните неразположения, като продължават през целият ден!
Надявам се скоро да отмине!  Избрах да ходя в болница Токуда на преглед при АГ. Ако някоя от Вас има мение относно докторите там, би ми било приятно да го чуя!

# 42
Привет, мамита,
Posetitel00, добре дошла! За Токуда нямам лични впечатления, но съм чувала все хубави неща от познати.
Да се похваля, че минах отново на лекар и всичко се развива супер, просто е 5 дни назад заради късна овулация - реално терминът ми се пада 06.06, а не 02.06, както първоначално го изчислих по календар. Имах и аз леко кафяво зацапване 3 дни миналата седмица, но каза, че вероятно е от имплантацията на ембриона. Все пак ми изписа утрогестан и нош па за 1 седмица, понеже имам и екскурзия тази седмица и се очаква да повървя повече ☺

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 19:42 от Woohoo

# 43
Здравейте, бъдещи мамита! Да се включа и аз . Термин определен 11.06.2026 (по приложение) .
От днес започнаха сутрешните неразположения, като продължават през целият ден!
Надявам се скоро да отмине!  Избрах да ходя в болница Токуда на преглед при АГ. Ако някоя от Вас има мение относно докторите там, би ми било приятно да го чуя!

За Токуда съм чувала добри отзиви за д-р Сузана Нашар. Моя близка, която е и доктор се следеше при нея и е много доволна.
Аз все пак не се сдържах и отидох на преглед. 5 г.с., плоден сак в матката.
Другата седмица пак 🤪 Надявам се да се види ембрионче. Големи вълнения, голямо чудо. А не е като да ми е за първи път. Уж с годините ставаме по-спокойни…

# 44
Аз съм спокойна за бременността, обаче съм нетърпелива. Искам да мине първият триместър просто.

Предстои ни да кажем и на родителите и ми е леко напрегнато. Не искам големи възгласи и да се превръща в темата на вечерта.
Засега знаят три приятелки и реакцията им беше "Ами супер. Честито". Не от незаинтересованост, а просто си ме знаят, че не съм по големите анонси.

Вие казахте ли на някого вече?

Общи условия

Активация на акаунт