Термин Юни 2026

• 15 781
  • 521
  •   2
Отговори
# 15
По принцип си следя цикъла с Flo. Допълнително си свалих Pregnancy+ за бременността.

# 16
Аз също ползвам Pregnancy+, Flo-то е много популярно, но на мен лично ми е странно и не ме кефи особено

# 17
+1 за Pregnancy+ и What to expect използвам.

# 18
Здравейте включвам се и аз с положителен кръвен тест, следващата седмица съм на 1ви преглед надявам се всичко да е наред и вече да чуем сърдечна дейност да предположа се да съм  5,6 гс, програмата ми изчисли термин 12 Юни 😍 надявам се всичко дае наред и да имаме една спокойна и приятна бременност,, стискам палци за всички! 🍀🍀

# 19
Благодаря момичета, изтеглих си pregnancy+ и ми даде термин 13ти юни.😁

# 20
Здравейте, момичета! 🌸
И аз се включвам с потвърдена бременност и първи преглед при АГ. Видя се ембрионална сянка, отговаряща на 6+3 г.с. Следващият ми преглед е в понеделник, когато се надявам вече да чуем и сърчицето! ❤
 В момента съм на терапия с Фраксипарин и пия Неофоликс Мета. През февруари тази година имах прекъсната бременност по медицински причини, нямам раждания до момента, така че тази бременност е изключително желана и се надявам всичко да протече добре. Стискайте палци! ✨
Надявам се всички да се развиваме нормално до края! И ще се радвам да чуя как вървят и вашите бременности! 💬 Simple Smile

# 21
Аз се връщам от преглед. Всичко изглежда добре, но е доста рано още и не се вижда нещо особено. Следващия петък пак да видим развитието.

# 22
Препоръчвам лекарите на Токуда ❤

Моят първи преглед също мина и се установи, че има плоден сак, но също ми обясниха, че ембрионът се е намирал в долния рог на матката и имало опасност от прекъсване на бремеността. Другата седмица съм отново на преглед, но ще отида при д-р Златков в МЦ Марковс. Също работи и в Майчин дом. Мисля той да е докторът, който да следи бремеността ми.  Вие при кой се следите и имате ли препоръки за добър акушер-гинеколог?

# 23
  • София
Здравейте, записвам се и аз при вас с термин 12 юни по приложение.
На преглед съм на 23-ти.
Имам си една госпожица на 1г2м и се очертава да е весело вкъщи. Sweat Smile
Желая на всички лека и безпроблемна бременност. Flowers Four Leaf Clover

# 24
Здравейте, момичета
Имате ли вече някакви симптоми, защото аз имам само леки крампи и чувствителни гърди и се чудя кога и дали ще се появи това сутрешно гадене? 😀

# 25
Не е задължително. С първото ми дете гаденето се появи към 7-8 седмица. Този път ме започна от пета още. Нищо фрапантно, но е един постоянен дискомфорт.
Отделно като кихам или ставам от легнало положение ме дърпат от двете страни на корема разни връзки.
Надявам се това да е всичко.

# 26
Здравейте , момичета. Записвам се и аз
4 гс+ 2
Термин от календара изчислен 17 юни 2026
Искам да ви попитам дали имате течение някакво сега в началото. При мен има ту прозрачно ту безцветно да се плаша ли ?
Някой друг така има ли в началото
🍀🫶🫶🤗
Успех на всички ни и Благодаря

# 27
Бела, от хормоните е. Няма страшно.

# 28
Здравейте,
и аз се включвам с термин, изчислен от приложение 06.06.2026. Гинеколожката ми е отпуска до понеделник, тогава ще се чуем. Притеснено ми е дали всичко е наред, тъй като бях на почивка и чак когато се върнах разбрах, че съм бременна, а по време на нея консумирах сурови риби, алкохол... Имате ли препоръки и съвети какво да питам на първия преглед? Първа бременност ми е.

# 29
За симптомите - с първата си бременност имах само леко гадене през 8-ма седмица и непоносимост към миризми.
Сега гаденето ме налегна още от края на 5-та седмица. Някои дни е по-добре, други по-зле, но като цяло постоянен дискомфорт. Други симптоми - напрегнати и уголемени гърди, както и придърпвания от двете страни, особено при по-рязко ставане.

Общи условия

Активация на акаунт