Термин Юни 2026

• 15 799
  • 521
  •   1
Отговори
Заповядайте в темата на бременните с термин юни 2026 !

Flowers Cherry Blossom

Flower@@ - 01.06 Sparkling HeartSparkling Heart
Woohoo - 01.06 Blue Heart
АфРоДиЗиаЧкА - 01.06 Blue Heart
Titi_93 - 02.06
Герганка - 02.06
gabinpf* - 04.06 Sparkling Heart
Shelley_7350 - 04.06 Sparkling Heart
THVP - 05.06/08.06
goldykardi - 06.06
k.belleza - 07.06 Blue Heart
Лютиче 2.0 - 08.06 Blue Heart
winegirl - 09.06 Sparkling Heart
anxiousblondie - 10.06
Bubolina*86 - 10.06 Blue Heart
Posetitel00 - 11.06
kuklichka_ - 12.06 Blue Heart
Елена Юрия - 12.06
Loffche21 - 13.06 Sparkling Heart
врачанката - 13.06
BabyCy - 14.06
vanya_asenova87 - 14.06 Sparkling Heart
Santa13 - 15.06 Sparkling Heart
Ibode - 16.06
Shine03 - 16.06
Snow309 - 16.06
yourgeo - 16.06 Blue Heart
Bella-dona - 17.06
Kikoana - 19.06
Jasmin10 - 22.06
Mama.Alex - 22.06
Arriieell - 24.06
bobi_bs - 26.06
Gergana-2807 - 26.06
Slancho97 - 26.06
Daisy97 - 29.06
JoySS - 29.06
Holy_treesome - 01.07.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 23:05 от Лютиче 2.0

# 1
Привет, Лютиче 2.0, включвам се и аз - засега сме си двете 😃. Това ми е четвърта бременност, дотук имам 1 успешна, от която е дъщеря ми на 5 години и два спонтанни - един преди и един - след дъщеря ми. Терминът ми е на 02.06, изчислен по приложение. Надявам се всичко да е наред и да сме заедно до край, както с теб, така и с всички, на които предстои да се присъединят Simple Smile

# 2
Здравейте, момичета! Включвам се при вас с първа бременност в 5г.с. Терминът ми, изчислен чрез приложение, би трябвало да е на 01/06/26. В събота ми предстои първи преглед, тогава ще съм 1 ден преди влизането в 6г.с. Дали ще може да се чуе сърдечна дейност или е прекалено рано? Много ми е притеснено, не зная какво да очаквам 😣. Надявам се тук да се подкрепяме взаимно и да си помагаме със съвети ☺ Моля също за линк, ако вече има направена група във фейсбук.

# 3
Добре дошли!
Нямам намерение да правя фейсбук група, та ако ви се занимава, давайте. Да пиша ли термините в първия пост?

# 4
Здравейте, момичета! И аз се присъединявам към вас с термин 04.06.2026г.(изчислен от приложение).Трета бременност ми е ( пълна изненада😂). Имам прекрасен син на 2,7 г. от втората, първата беше неуспешна за съжаление. Хипертоничка съм и съм с тромбофилия и съм на терапия от момента в който видях двете чертички. Надявам се при всички ни всичко да е наред и юни да гушнем сладки пухкави бебчета!☺

# 5
Муун, пропуснах ти въпроса и да отговоря: Вероятно ще се види само сакче с жълтъчно мехурче. На следващия преглед след седмица-две ще е ембрион с пулсации. Не се стресирай Simple Smile

# 6
Моят ще е във вторник, когато ще съм и аз на ръба на шеста седмица. Съгласна съм с Лютиче, макар че тайно се надявам да успеем да видим пулс. При много модерна и качествена техника мисля е възможно.
@Лютиче 2.0, май е твърде много разправия с термините, но ако ти се занимава, ще е готино Simple Smile
Здравейте, момичета! Включвам се при вас с първа бременност в 5г.с. Терминът ми, изчислен чрез приложение, би трябвало да е на 01/06/26. В събота ми предстои първи преглед, тогава ще съм 1 ден преди влизането в 6г.с. Дали ще може да се чуе сърдечна дейност или е прекалено рано? Много ми е притеснено, не зная какво да очаквам 😣. Надявам се тук да се подкрепяме взаимно и да си помагаме със съвети ☺ Моля също за линк, ако вече има направена група във фейсбук.

# 7
Здравейте!

Много плахо се записвам при вас с термин 01.06.2026 г.
След инвитро съм, трансфер на два 5-дневни ембриона. За голямо щастие и двата са се имплантирали успешно. Днес бях на втори преглед в 5+4 г.с., и се видяха и двата ембриона с пулсации. Следващият преглед е след седмица, тъй като към момента се забелязва сиво хълмче в/до единия сак, което се предполага, че е малък хематом на хориона. Очаква се да се резорбира с времето, но за всеки случай ще направим консултация със специалист по ФМ другият петък, за да изкаже мнение. Надявам се да не е нещо сериозно🤞🏻.

Пожелавам успех на всички ни и да стигнем заедно до финала!

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 19:06 от Flower@@

# 8
Update: Нещо няма много движение тук, но все пак да кажа, че минах на преглед и се оказа, че съм била с късна овулация и точицата върви с 4-5 дни назад. Всичко изглежда добре, но ме вика другата седмица, за да се потвърди със сигурност, че се развива нормално Simple Smile

Вие как сте?

Здравей, Flower@@,

Денят на детето е чудесен ден да се раждат деца! ☺
Стискам палци за много скучна и спокойна бременност!

Здравейте!

Много плахо се записвам при вас с термин 01.06.2026 г.
След инвитро съм, трансфер на два 5-дневни ембриона. За голямо щастие и двата са се имплантирали успешно. Днес бях на втори преглед в 5+4 г.с., и се видяха и двата ембриона с пулсации. Следващият преглед е след седмица, тъй като към момента се забелязва сиво хълмче в/до единия сак, което се предполага, че е малък хематом на хориона. Очаква се да се резорбира с времето, но за всеки случай ще направим консултация със специалист по ФМ другият петък, за да изкаже мнение. Надявам се да не е нещо сериозно🤞🏻.

Пожелавам успех на всички ни и да стигнем заедно до финала!

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 15:05 от Woohoo

# 9
Здравейте и от мен,
моя термин, изчислен с приложение е 15ти юни, като доктора ме вика след две седмици за преглед, но ми се струва след цяла вечност.. изкушавам се да отида още тази седмица 😀
Имам детенце на 4г и 9м и това ми е втора бременност. С първата бях сякаш по-търпелива.
Пожелавам ни успешна и щастлива бременност 🌸👶

# 10
Моят първи преглед също мина и се установи, че има плоден сак, но също ми обясниха, че ембрионът се е намирал в долния рог на матката и имало опасност от прекъсване на бремеността. Другата седмица съм отново на преглед, но ще отида при д-р Златков в МЦ Марковс. Също работи и в Майчин дом. Мисля той да е докторът, който да следи бремеността ми.  Вие при кой се следите и имате ли препоръки за добър акушер-гинеколог?

# 11
Санта, нищо няма да се види. Няма смисъл да си губиш времето.
И на мен ми се изчака чакалото, но утре е денят.

Муун, стискам палци всичко да е наред. На мен големият ми страх е да не се е хванало около белега от секциото.

# 12
Лютиче, утре те чакаме с добри новини 🍀
Аз мисля да се следя при д-р Ковачев. Харесва ми, че е много спокоен, няма склонност да плаши за щяло и нещяло, като други гинеколози, които обичат да преувеличават, в повечето пъти излишно.
Може би ако отида сега, поне ще се види, дали е вътрематочно. Иначе имам час за моя доктор след 2 седмици 🤪

# 13
Здравей, Moon,

Имам приятелка, която също беше така, но в крайна сметка всичко е наред и си има вече пухкав бебок.
А иначе и аз ходя в Марковс при д-р Гьошева - при нея си ходя и стандартно и ужасно много я харесвам, но тя не изражда.

Ще се радвам да споделиш повече впечатления за д-р Златков, защото си мисля принципно да раждам в Майчин дом, а първото ми дете е спешно секцио и това си е особеност, която трябва да се съобрази. 😊

Моят първи преглед също мина и се установи, че има плоден сак, но също ми обясниха, че ембрионът се е намирал в долния рог на матката и имало опасност от прекъсване на бремеността. Другата седмица съм отново на преглед, но ще отида при д-р Златков в МЦ Марковс. Също работи и в Майчин дом. Мисля той да е докторът, който да следи бремеността ми.  Вие при кой се следите и имате ли препоръки за добър акушер-гинеколог?

# 14
Здравейте дами, записвам се и аз с 3 положителни теста, утре ме викат на преглед въпреки, че по това което съм изчела из форума е много рано едва 4ти ден закъснение ще ми е, но не знам не съм лекар та ще ида с най-голямо удоволствие.😊 От едно смотано приложение горе долу разбрах, че някъде юни ми е термина началото, но моля кажете ми с кое приложение се следите вие. За пръв път ми е, нищо не знам надявам се няма да ви е проблем, ако питам повечко въпросчета.😁

Общи условия

Активация на акаунт