Александрия - Врата на Египет - 8

• 40 849
  • 345
  •   1
Отговори
# 150
Палмира, изчетох и твоя пост на един дъх, чакам с нетърпение продължението. Hug

Сноуче, радвам се,  сте здрави вече. Heart Eyes Пак съм такси, но с облекчен режим Laughing Вместо да отрежем някои от извънкласните занимания, ние трупаме нови. Вече сме на карате и умираме от кеф. Какво да правя, като трябва да покрия един лист с изисквания на новата рода. Twisted Evil

Gioia, едно око да видиш в кьоравия и него да извадиш. Mr. Green Ти само ела, ще ти отворим всички чакри. Видя ли темата за Тунис, чакаме те и там. Heart Eyes
Ани, горещи са, но трай бабо за хубост, чувстваш се като новороден след това. Grinning

Кате, понеже знам че носиш на ......., та за това. Laughing Heart Eyes

Гале
, до къде стигнахме, Катя да ни дава уроци по денс. Mr. Green

Дидка М,
къде си?

Пина, дай имейл на лични, за да ти пусна нещо подобно на китайската закачка. Laughing

Що бе, това си е съвсем благородна завист  Twisted Evil
аз 4акрите си ги отварям на питие, по добре ми действа от тия павета  hahaha
видях и тунис и писах, днес би трябвало да имам време (ама да не казвам голяма дума  Thinking)

за индиийките happy diwali и ако ме свтнете какво е това, няма да е лоШо (сори ако сте го писали, ама не съм внимавала в 4ас) току Що ме поздравиха наШи клиенти от индия за този празник

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 10:57 от gioia

# 151
О, днес ли е Диуали  newsm78????
Дидка, Лила, happy diwali и от мен   bouquet.
gioia, това беше фестивала на Светлината /поправете ме ако има нещо/ и е един от най-големите фестивали в Индия. Празнува се 5 последователни дни, като третия ден е най-главния. На този ден хората палят свещи из цялата къща и вечерта има някакъв специален ритуал, за да се получи благословия от богинята на богатството. Дидка, добре ли съм си научила урока /или май трябваше да питам Ноя, че тя разказа за този фестивал в темата  Twisted Evil/?
elix, аз също съм чувала, че ориенталските танци действат много добре за оформяне на фигурата, но нека танцьорките се изкажат по този въпрос /аз не съм много подготвена  Mr. Green/.
pina, а и за всички, които не са видели новата ни тема за Тунис, Алжир и Мароко това е линка /съжалявам, че вчера не го направих това  Blush/.

И накрая, но не и по важност  Grinning, сватенце, мерси много за кафенцето  Hug /мен малко ме е страх от котета, но няма да го върна  Twisted Evil/.

# 152
Happy Diwali на Дидка М и на Лила  и от мен. Heart Eyes

Интересно, че друг път повече се шуми тук, а днес от вас научих. Със сигурност някои училища са направили нещо, но съм изпуснала нишката този път.

Elix, Ели, до колкото разбрах от Катето, май не се отслабва много с тези танци, макар че и на мен ми звучи добре, с тази пот дето се лее. Mr. Green А и нали трябва да има нещо на правилното място, за да изглежда танцът както трябва. Laughing

Gioia, ти си била голяма магьосница в разказа, много увлекателно разказваш за Тунис. Heart Eyes

# 153
Happy Diwali на Дидка М и на Лила  и от мен. Heart Eyes

Интересно, че друг път повече се шуми тук, а днес от вас научих. Със сигурност някои училища са направили нещо, но съм изпуснала нишката този път.

Elix, Ели, до колкото разбрах от Катето, май не се отслабва много с тези танци, макар че и на мен ми звучи добре, с тази пот дето се лее. Mr. Green А и нали трябва да има нещо на правилното място, за да изглежда танцът както трябва. Laughing

[b]Gioia, ти си била голяма магьосница в разказа, много увлекателно разказваш за Тунис. Heart Eyes
[/b]
ти базикаШ ли се? в такъв сбит вариант съм го написала ....

# 154

ти базикаШ ли се? в такъв сбит вариант съм го написала ....

Не, съвсем сериозна съм Twisted Evil Не винаги е нужно да раздуваш локуми, за да пресъздадеш атмосферата на дадено място, както в случая. А и до сега все бързаш, за първи път се отпускаш малко повече. Grinning

# 155
  • Варна, а по празниците в Ямбол
момичета за сега няма никакво отслабване.. най-много да се стегна тук там Peace Та аз съм ходила само 2 пъти..за сега учим основни неща.. може би по-нататък, като се танцува повече и по-продължително няма начин!!! Peace

Искам да кажа също така, че Тази нашата ЛюБИМА Ноя, има връзки навсякъде....
За да не забравим нея и манифактурата й за производство на кафе  е поръчала реклама на въпросното кафе да се върти по националната медия!!!!!!!!!!
Докато кажа коя телевизия гледам в колко часа, в кой часови пояс и ЩРАК РЕКЛАМА НА ВЪПРОСНОТО КАФЕ!!!!!!!!!!
НЕАМ ДУМИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!  Whistling Whistling Whistling Heart Eyes Twisted Evil Hug

# 156

Докато кажа коя телевизия гледам в колко часа, в кой часови пояс и ЩРАК РЕКЛАМА НА ВЪПРОСНОТО КАФЕ!!!!!!!!!!
НЕАМ ДУМИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!  Whistling Whistling Whistling Heart Eyes Twisted Evil Hug[/i]

А просветли и продуцента, че още нямам бтв. Mr. Green

# 157
Момичета благодаря и Happy Diwali и на вас. Това е нещо като индийската нова година, празник на светлината и фойерверките.  Hug

За бели денсинга и аз съм навита, ама след няколко месеца  Flutter . Ноя и моя милост трябва да бъде информирана как изловихте БТВ Grinning

Благодаря за интересната информация на Палмира и аз четох с голямо удоволствие!

# 158
HAPPY DIWALI и от мен!

Не знам дали се отслабва от бели дансинга, ако си хапваш какво ти душа иска своевременно, но се оформят някои части  Twisted Evil и се зареждаш с положителни емоции  Peace

# 159
По-добре късно с кафето, отколкото никога. Twisted Evil Laughing

Снощи се нагледах на бели дансинг в продължение на 4 часа. Имахме гости от Джедда ( за съжаление не беше сватенцето Heart Eyes) и ги заведохме на ливански ресторант, прочут с програмата си. Танцьорката беше много добра, но за съжаление си забравих фотото. Игра и с някакво бастунче, което ловко въртеше над главата си. Кате, много хляб ще изядеш, докато я стигнеш, но ние ще те окуражаваме по трудния път. Mr. Green

Ноя и моя милост трябва да бъде информирана как изловихте БТВ Grinning

Непременно, чакай да се появи майсторът първо. Една българска дружинка му е изкупила всичките чинии., освен ако не помоля Катя да му услужи с една. Joy Twisted Evil

# 160
Нояяяя,трябваше да снимаш! HugОт утре и аз съм танцьорка! Laughing

Рекламата по БТВ я гледах и аз,но...тия работи ние вече сме ги гледали... smile3503
Супер поличка! Mr. Green

# 161

Ако ще ви свърши работа за танците, може да измислим нещо и за вас. Mr. Green Жадни няма да останете, само  да не ви трябва гипс след това. Laughing

Pina, разясни мистерията с този клуб по танци, на форумски начала ли е? Heart Eyes

# 162
Ами то няма мистерия.

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 11:39 от pina

# 163
О,Ноя,аз писах,писах,ама не знам дали това питаше ти?!!?

На форумски начала са танците - в Красива мама има тема! Peace

# 164
О,Ноя,аз писах,писах,ама не знам дали това питаше ти?!!?

Точно за това питах, нали Катето спомена, че се обръщате на никове. Grinning Евелина  я засичам в ранните часове , не знам дали й стигат 24 часа в денонощието, но ще ми бъде много приятно ако се включи пак.

Общи условия

Активация на акаунт