Александрия - Врата на Египет - 8

• 40 866
  • 345
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна, а по празниците в Ямбол
А не дейте, ще крадна на пина в съблекалнята нейната другия път, ще я пребоядисам и готово!! Да не ви моря и вас!!!

# 181
Катенце,бързо си коригирай поста и го слагай с най-малкия шрифт,че ако го прочете Пина и няма да иска да си играе повече с тебе. Mr. Green Joy

# 182
Каква интересна информация, а откъде ли са ги намерили тези геополимери?

Те са били съставени от 93-97 процента варовик и 3-7 процента каолинова глина като свързващ елемент. Наблюдения с електронен микроскоп са показали, че спектърът на отразяване на светлината от камъните в пирамидите е различен от този на камъните в кариерите, а като са ги изследвали с ренгенови лъчи се установило, че в някои микросъставки на тези камъни има следи от бърза химическа реакция, която не би им позволила естествена кристализация. Тази реакция е необяснима в случай, че камъните са дялани, но е съвсем обяснима, ако те са били лети като бетон. /олеее, колко научно го обясних  Crazy  Joy.... да ти кажа честно, от "дълбоките" ми познания по химия това не ми говори нищо, но статията беше много убедителна  Mr. Green/.
А за това, че може да има още неоткрити гробници, може и да си права. След като Рамсез ІІ е унищожил всичките гробници на предишни владетели, за да може той да е единствения останал в историята, все пак може изпод руините да се открие нещо ново  newsm78.

Пък Катето ще я уредим с кърпа,ама ти ще трябва да помагаш за пазарлъка,че аз съм гола вода.
Оооо, нямаш никакъв проблем, в това съм номер 1  Mr. Green  Joy. Ще избараме една суперска премяна за Катето , чак и Египтянките ще й завидят  Joy.
Кате, не се тревожи, мила. Удоволствието ще е само наше  Twisted Evil.

# 183
О,Ели каквато си ми кръшна дай да му ударим по една пета....една напред,две назад,а сега въртеливото движение.....За акомпанимент съм поканила един твой любимец да ни пее.

А другите танцьорки да не се ослушват,ами да палят подметките и да заповядат при нас. Hug

# 184
О,Ели каквато си ми кръшна дай да му ударим по една пета....една напред,две назад,а сега въртеливото движение....[

Ох, вие двечките почнахте да ме съмнявате нещо... Joy Може би не случайно сънувах този сън снощи, Ели разказа ли ти го? Mr. Green

Кате, не завиждай, ами направо й дръпни поличката във вихъра на танца... Laughing

Пина, къде се изгуби?

# 185
Олеее, Гале, не само, че младежа ми е любим, но си избрала и любимата ми песничка от неговите  Hug. Сега ако ми я намериш като mp3-ка да си я кача в телефона, няма да имаш равна  Mr. Green.

А другите танцьорки да не се ослушват,ами да палят подметките и да заповядат при нас. Hug
Не ги юркай, мила, те предишния ден какви танци са връткали без нас  Thinking... трябва да им го признаем  Hug  Laughing.
Сватенце, изобщо да не ти минават сиви мисли през главата, мила  Naughty. Чисти сме като свети води ненапити  Peace  Joy /така ли се казваше  newsm78/.

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 08:54 от elip

# 186
Тука съм,тука съм! Hug
Много ми хареса на танците!
Е,за да се справя,като тези на видеото - не знам... Confused

Кате,какво ще крадеш,бе?!?Аз ще я пазя като очите си вече! Mr. Green
Като станем едно бурни денсъркииии....,ще си купим цели костюми!

Не съм ви изчела много старателно назад,че бързах да пиша за танците. Peace

# 187
Ох, вие двечките почнахте да ме съмнявате нещо... Joy Може би не случайно сънувах този сън снощи, Ели разказа ли ти го? Mr. Green
Да сподели ми,че сме били главните действащи лица,ама ако искаш може да ми го разкажеш в по-големи детайли. Heart Eyes
Сватенце, изобщо да не ти минават сиви мисли през главата, мила  Naughty. Чисти сме като свети води ненапити  Peace  Joy /така ли се казваше  newsm78/.
Да бе Ноичка,чисти и непорочни сме като момина пазва. Mr. Green Joy

# 188
Добро утро,

Пожелавам ви морето, пардон, кафето  Mr. Green да ви е до колене тази седмица и да ви върви по течности. Grinning

Чака ме много busy седмица, сефте. Twisted Evil

Нека да поговорим малко за древните и съвременни методи за поддържане на красотата на  египтянките, както и на симпатизантките  им.  Laughing Да разнищим наследството на Клеопатра и Нефертити, от там може и бижутата да засегнем, какво е било фешън по онова време, кой е върха на сладоледа в днешни дни. Въпросите ми са продиктувани от лични преживявания. Утре започвам LPG масажи. Ани, моля те , сподели за твоите също. А другата седмица се открива Jewellery Arabia при нас.

Ели, Дидка
, btv-то тръшна антената( огромна) и други чаркове на терасата, изчезна, и сега пак чакам включване. Twisted Evil

# 189
Добро утро и от мен  Hug.
/Оле, Ноичка, на дамата от снимката кафето й е много над коленете  #Crazy  Joy - завидях й  Twisted Evil/  newsm10 за масажите. Много добро предложение да поговорим и за козметиката и бижутата в Египет. Точно в тази връзка вчера като преглеждах БГ пресата ми попадна тази статия http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-11-10&article=210476. Предполагам ефекта от този масаж ще е .....  Thinking /пожелавам ви го на всички  Joy/.
Чакам отзивите ти за бтв-то.
Чака ме много busy седмица, сефте. Twisted Evil
/С това да не искаш да кажеш, че няма да те видя чак до уикенда  Confused  Cry??? ... много си жестока да знаеш  Laughing/

Сега се потапям в моето море от кафе и след малко пак засядам тук  Hug.

# 190

/Оле, Ноичка, на дамата от снимката кафето й е много над коленете  #Crazy  Joy - Laughing/

Девойчето не е слушкало като теб, за това морето му е над коленете. Laughing

Чакам изпитани рецепти за красота, с кой вид прясно мляко  пълните ваната ? Joy Heart Eyes

# 191
Чакам изпитани рецепти за красота, с кой вид прясно мляко  пълните ваната ? Joy Heart Eyes
Ние използваме НАДЕК  Mr. Green /нали сме националисти  Joy/.
Но за маска за лицето използваме само златната маска против бръчки на Клеопатра. Според специалистите тя подмладява и тонизира кожата, тушира и изглажда бръчките, особено ако са в начален стадий. Разбира се, баните с магарешко мляко на владетелката не са без значение, но според козметиците ефектът им бледнее пред въздействието на златните маски. Миналата година японките луднали по тази маска и тя била въведена в много от козметичните им салони. Терапията траела около 1-2 часа и представлявала поставяне на лист злато върху лицето. Създателите на терапията твърдят, че благородният метал ускорява растежа на клетките в базалния епидермален слой на кожата. Но все пак жените с много чувствителна кожа, склонна към алергични реакции, трябва да се консултират предварително с лекар.

Но интересно ми стана нещо друго. Стотици години египетската царица е била символ на женска красота, но действителността съвсем не е такава. Всъщност Клеопатра изобщо не е била красива, а направо си е била грозновата   newsm78. Миналата година в Университета в Нюкясъл били реставрирани антични монети отпреди 2000 години с нейния образ и на тях тя е с остра двойна брадичка, тънки устни и заострен нос. На другата страна на монетата е образът на нейния любовник Марк Антоний. Оказва се, че и той не е първа хубост. Римският пълководец е с изпъкнали очи, дебел врат и крив нос. Римските писатели ни казват, че Клеопатра е била интелигентна и харизматична, със сладострастен глас, но, говорейки за нея, те не говорят за нейната физическа красота. Имиджът на Клеопатра като прекрасната съблазнителка е доста по-нов.
Сребърният денарий е отсечен в монетния двор по нареждане на Марк Антоний. От едната страна на монетата е изобразен Марк Антоний с надпис Antoni Armenia devicta (За Антоний - победителя), а текстът около образа на Клеопатра гласи: Cleopatra Reginae regum filiorumque regum (За Клеопатра - кралица на кралете и дете на кралете). Това е една кратка статия за живота на Клеопатра /ако ви е интересно  Grinning/.

# 192
Добро утро и от мен/то вече добър ден ама нейсе/
Ноичка,нали знаеш че като чуя море,вълни и какви мисли почват да ми се въртят в главата Mr. GreenJoy. Блгодаря за кафенцето. Hug
Ели,след тази информация за маските и златото вече определено ще е на почит и при мен.Аз до сега да тъна в такова затъмнение за свойствата,които оказва за да е изпъната кожата.Хубаво,че си ми ти да ми отвориш очите навреме. Heart Eyes
И ето снимков материал да ги видите двамата хубавци - Клеопатра и любимия й  Марк Антоний

# 193
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ммммммммм възхитителна доза кафе!!! Hug
пиеш на воля, не те ограничават с една чаша, не зависимо от размера й!!!! Mr. Green
А съм и също така доволна от идеята за бански през лятото  Twisted Evil Нали все нищо никъде не ми става!! Чудничко.. лъжици бол!! Огъвам и готово!!

Ели прочетох всичко за "Красотата" на Клеопатра!Давай още! Интересно ми стана за тези златни листи??!! newsm78

.... ауу Галенце преварила си ме с 2 минути!!!
Клеопатра ми идва доста Грозна, ако е това истината!!!!! защо тогава са сложили Лиз Тейлър ли беше да я играе??????  newsm78 Да бяха взели вещица... Sick
...или пък художниците на времето толкова са можели.. като ги гледам и двмата са почти еднакви като излъчване и черти.... Носовете еднакви, брадичките също!!!

# 194
Ммммммммм възхитителна доза кафе!!! Hug
пиеш на воля, не те ограничават с една чаша, не зависимо от размера й!!!! Mr. Green

Да смятам ли, че съм си изпълнила задълженията по отношение на кафето за тази седмица? Mr. Green

Гале
, вземи си плавници, да не ти се нарани крачето на някое несмляно зърно кафе. Joy Heart Eyes

Ели, националистка до последната глътка мляко си ти. Laughing Mr. Green Обмислям с коя конкурентна мар(С)ка да те срина. Joy А каква е цифрата за златната маска? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт