Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 813
  • 550
  •   1
Отговори
# 135
  • София/Осло
Изчетох  Rage
Ох , като ви видя менютата и ми идват идеи за манджа , иначе едно и също ми се върти в главата  Laughing

# 136
  • Пловдив
Здравейте момичета! повече от седмица не съм се обаждала, сигурно ме забравихте, но много работа, болна бях, пътувах по работа и така.
виждам много нови лица на хоризонта и това само ме радва!
Пловдивчанки колко срещи изпуснах? Следващия път съм на линия! Обещавам.
А за килцата - от 20.10 съм захапала 67 и не мърдам, знам, знам... ще имам търпение.
На новичките - добре дошли и успех!

# 137
  • По широкия бял свят
Записвам се и аз в новата тема.

Успях да изчета всичко.

Лека нощ е сладки сънища.

# 138
Лека нощ от мен

# 139
  • София
Деси, не ми се струваше възможно само от 2 кг да има такава разлика между първата и втората снимка. Виж, 8 кг  са друго нещо.  bouquet Между втората и третата не забелязвам разлика. Laughing
Момичета, не се заблуждавайте от новата лентичка на Русалка, тя си е ветеранка  Joy
Нинка  Hug
Муничка, лютеницата е диабетична, т.е.без захар и с подсладител, но има мазнини. Аз си правех преди нещо като пюре-лютеница, но вече ме мързи.
Снежи, и аз съм над 40. Пастет не, можеш да си правиш от пилешки дробчета. В 17 ч. не е хубаво да ти е първото ядене  Naughty Разковничето при режима на Дюкан е честото хранене, поне по 4 пъти на ден. Ако може да са 5, още по-добре. Най-много свалях, когато ядях по 6 пъти на ден. По малко, но начесто - така трябва да се храним, за да не решава организма, че не му даваме храна и да започне да се запасява и да не изгаря цялото количество храна, което изяждаме.

# 140
Деси, не ми се струваше възможно само от 2 кг да има такава разлика между първата и втората снимка. Виж, 8 кг  са друго нещо.  bouquet Между втората и третата не забелязвам разлика. Laughing

Hug Hug Hug

# 141
  • София
Куку  Hug направи, ако искаш 7 ударни, но после няма смисъл от 7 ПЗ  Peace Най-добра според мен е схемата 5/5 след ударните, поне в началото.  По 5 кг на месец горе-долу свалям и аз и съм доволна. Нито е много, за да се притесня, че отслабвам бързо, нито е малко, за да се депресирам. Още веднъж ти пожелавам успех!  bouquet

Отивам да извеждам кучето   animal037
Дано не срещна някой призрак

# 142
Да попитам за витамините, сигурно сте писали, ама от цялото четене вече се обърках.. Какви витамини приемате или не трябва?

# 143
  • София
Витамини трябва да се пият - Калмацин задължително. Може някакви комбинирани - аз през ПЗ дни пия Калмацин, а през П дни Алфабетик (комбинирани витамини за диабетици). Добре е да се яде черен телешки дроб, защото бъка от витамини. Дюкан препоръчва бирена мая, ще я пробвам, но като ми свършат другите витамини.

# 144
Здравейте, момичета!  Hug
Докато се прибера от работа, погледна нещо в нас и вие нова тема до половината сте изписали. Издържах и днес стриктно протеинов ден, чувствам се добре за сега. В момента си печа риба за утре и една тричава палачинка за закуска (нищо, че ще е студена  Laughing, но сутрин ми е много трудно)
За отчета днес: закуска - кисело мляко с трици (вече е любимата ми закуска от няколко месеца)
Втора закуска - кисело мляко само
Обяд - телешки пържоли
След обедна закуска - извара
Вечеря - отново телешки пържоли
Вода - до сега почти 4 литра, а има още време.
Сега се връщам да чета и по-късно пак ще пиша.
За мен менюто ти е перфектно,но виж и ветеранките какво ще кажат Peace

Ами за менюто ми и аз така мисля, все пак дюканствам от месец юни  hahaha е с малки отклонения, де  Embarassed признавам си без бой.

За срещата - задушница е и едва ли ще успея да се прибера до вечерта, така че и този път ме отпишете мен, това го казвам с най-голямо разочарование Sick

Обаче скоро време четох из нета за пектин, колко бил полезен и колко полезни съставки съдържал и тем подобни. Някои има ли идея дали наистина е така и толкова ли е голяма ползата му специално за стомашно-чревната флора и разрешаване на проблема с 00. Ако е така наистина и не е забранен при нашия режим можем да ползваме и него при проблема 00.
Аз пия комбинирани витамини Витарал. Мисля, че бяха полски или немски не си спомням точно.

P.S. Пожелавам ви лека нощ и приятни сънища. До утре.

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 22:31 от Русалка

# 145
Да се оплача, назад съм с водата и сега като погълна 1 литър ще ставам цяла нощ ;-(, ама така се случи днес, иначе не ми е проблем да се наливам с по 2-3 литра...
Лека нощ и стискайте палци за новата ми работа - утре стартирам! Praynig

# 146
  • София/Осло
ОХХ тая вода....все забравям да я пия....
Обаче сега наваксах- за 1 час към литър изпих ...има да ставам през нощта  newsm78
А иначе за вечеря си спретнах едни пържолки запечени с няколко лъжици кисело мляко.мммммммммм супер стана  Heart Eyes

# 147
  • София/Осло
aspasia - дишаме си във вратовете  с таз вода  Joy

# 148
Веси, опитай да хапваш още малко. И по-начесто.  Peace Вземи си и овесени трици - по 2-3 с.л. всеки ден трябва да ядеш от тях, за да не се затруднява работата на червата по време на режима и също така спомагат за увличането на калории. Сутрин за закуска - разбъркани с обезмаслено кисело мляко или на дюканска палачинка, например (виж темата с рецептите).  Hug
mirahris, хубаво е да се пият комбинирани витамини и минерали заради липсата на плодове и малкия общ прием на зеленчуци. Аз пия Витарал.
aspasia, с теб сме! Стискаме палци и вярваме в теб! Успех!  Heart Eyes Hug

Лека нощ и от мен, милички! Сладки сънища! И до утре!  Heart Eyes  sleepuu

# 149
  • София
Русалка  Hug преди време писах, че пектина дори Дюкан го разрешава, но трябва да е в тези 3 с.л. трици, т.е. 2 с.л. трици и 1 пектин. Майка ми го пие така, но мисля, че не помага за 00.
Лека нощ от мен, утре да се похвалите с минуси!

Общи условия

Активация на акаунт