Фън шуй ІІІ

• 36 208
  • 399
  •   1
Отговори
# 225
Людмила, не  си ме разбрала. Не критикувам хората, а конкретно теб. Знам  много добре коя си, но това няма значение. Критикувам начина, по който навираш постоянно този сайт в очите на всички. Изкритикувах и цените. Тези всички неща идват от Китай за стотиники. Познавам хора,които ги внасят и се подразних,че в интернет магазин, където разходите са почти равни на нула, цените са такива.
Иначе за цените на консултациите не бих имала нищо против. Това са знания, умения, време.
Ама да вземеш с едната ръка и да продадеш с другата с 10 000 % надценка, ми се вижда калпаво. Още повече по начина, по който го правиш във форума.
Не ми се говори повече за цени , темата е много полезна. Който се интересува откъде може да си набави нужните му неща, да ми пише на лични.
Влезте и в e-bay  да им видите цените, при това повечето са с безплатна доставка.

# 226
  • София
момичета, помогнете откъде мога да си купя книгата на Лилиян Ту никъде немога да я намеря в София, ако ми дадете и сайт по интернет цена няма да си имате  Hug

# 227
Людмила, не  си ме разбрала. Не критикувам хората, а конкретно теб. Знам  много добре коя си, но това няма значение. Критикувам начина, по който навираш постоянно този сайт в очите на всички. Изкритикувах и цените. Тези всички неща идват от Китай за стотиники. Познавам хора,които ги внасят и се подразних,че в интернет магазин, където разходите са почти равни на нула, цените са такива.
Иначе за цените на консултациите не бих имала нищо против. Това са знания, умения, време.
Ама да вземеш с едната ръка и да продадеш с другата с 10 000 % надценка, ми се вижда калпаво. Още повече по начина, по който го правиш във форума.
Не ми се говори повече за цени , темата е много полезна. Който се интересува откъде може да си набави нужните му неща, да ми пише на лични.
Влезте и в e-bay  да им видите цените, при това повечето са с безплатна доставка.
Мисля ,че казваш много силни думи.Познаваш ме,навирам сайта в очите на всички с моите 10 посещения за една година ?Няма значение, ама какво ти преча,бъркам ти в джоба или какво.Права си ,че темата е много полезна,но откъде тази жлъч не отива на човек който разбира от фън шуй. Heart Eyes

# 228
момичета, помогнете откъде мога да си купя книгата на Лилиян Ту никъде немога да я намеря в София, ако ми дадете и сайт по интернет цена няма да си имате  Hug
Коя от всичките търсиш?
Виж тук:
http://www.pe-bg.com/?cid=3&search_q=%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B … &where=author

# 229
  • София
Монда аз съм съвсем в началото и мисля да си взема 188 съвета за дома и Практически основи , как мислиш дали е добър избор за начинаещ или ще ми препоръчаш нещо друго  Hug

# 230
Има всичките книги в мол София на третият етаж в книжарницата имат и доставка по домовете Тел.980 52 14,980 14 98 или на www.mobilis.bg

# 231
Ето всички книги  на ЛИЛИЯН ТУ  http://www.mobilis.bg/shop/v2shop.asp?u=0 има още 8 страници с книги по темата   само напиши фън шуй и ти излиза всичко.

# 232
Честити Рождество Христово на всички   bouquet
Желая ви здраве, щастие и благополучие!

Ето че открих още една страхотна тема! Сега имам мноого дълъг материал за четене в старите ви теми   Hug
Искам да попитам нещо, тъй като виждам че сред вас има големи специалисти   Heart Eyes
Досега изчислявах личните числа на мен и мъжа ми, и на двамата се пада 8 и според посоките ни излиза че спим с глави в посока Лю Ша (“шестте демона”) - понеже е трудно да преориентираме посоката на спалнята може ли да ми кажете как мога да неутрализирам това  Praynig

# 233
dulcemulce, сложете голям магнит за да промените магнитното поле на Земята.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 234
dulcemulce, сложете голям магнит за да промените магнитното поле на Земята.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Joy Joy Joy
Ще сложа аз ще сложа ама ще взема да объркам вашите посоки  Mr. Green

# 235
  • София
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
Желая на всички уютен дом, любов и хармония в семейството, и много сбъднати мечти!

# 236
весела коледа на всички!

Искам да попитам за съвет като начинаещ любител по фън шуй с коя книга да започна? имам на лилиан ту "практически основи", но като че ли ми трябвая нещо по целенасочено.   Thinking

# 237
  • София
весела коледа на всички!

Искам да попитам за съвет като начинаещ любител по фън шуй с коя книга да започна? имам на лилиан ту "практически основи", но като че ли ми трябвая нещо по целенасочено.   Thinking
Щом не си чела нищо по въпроса спокойно можеш да започнеш с книгата, която имаш.

# 238
весела коледа на всички!

Щом не си чела нищо по въпроса спокойно можеш да започнеш с книгата, която имаш.
ok. да те питам: вратата на банята е точно срещу вратата на спалнята. това е лош фън шуй- как да намаля вредното влияние? мога ли да сложа огледало на вратата на спалнята? всъщност банята не е хубаво да е до спалнята?  newsm78

# 239
  • София
Можеш да сложиш огледало от вътрешната страна на вратата на банята или между вратата на спалнята и вратата на банята да окачиш метален чан, който да разсейва енергията. Баня до спалня не е много голям проблем освен ако тръбите не се намират на общата стена и леглото не е разположено на тази стена.

Общи условия

Активация на акаунт