Предложения за категории за годишните номинации

• 10 845
  • 244
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Тази година май Златно оперение няма да има.

# 137
така, като гледам, годината се очертава по - бедна на изразност всякаква, по-малко ярка ...

ама не пречи да се напънем да я направим запомняща се в последните седмици

# 138
така, като гледам, годината се очертава по - бедна на изразност всякаква, по-малко ярка ...

Недей, ще те номинират за старо куче, което не пуска кокала  Laughing

# 139
 Mr. Green че съм старо, старо съм, ама не куче и още по - малко старо куче на форума ...
напоследък и занапред (днес е изключение) не ме бройте сред постоянното присъствие

# 140
Тази година май Златно оперение няма да има.

Малко  докачлива номинация е, да  Laughing

# 141
Mr. Green че съм старо, старо съм, ама не куче и още по - малко старо куче на форума ...
напоследък и занапред (днес е изключение) не ме бройте сред постоянното присъствие
жалко. ще ми липсваш, сигурно и на други... а защо?

процедурно предложение - хубаво си чешем клавиатурките, и те имат чувства, обаче не е ли по-добре номинациите да са си едни и същи всяка година. нищо не се е променило чак толкова, че да се мъчим да измисляме нови... а и като гледам много не ни се удава. съгласни ли сте?

# 142
защо ще ви липсвам - честно казано не знам Simple Smile
а, ако питаш що няма да ме има - щото ще съм далече

да, и аз така си мислех - би трябвало да са постоянни и то еволюционно така ще си стане - като махнем от миналогодишните тези, дето са "предизвестени", добавим някоя нова (тя пак ще е "предизвестена") и ... ще се изчистят ...

# 143

процедурно предложение - хубаво си чешем клавиатурките, и те имат чувства, обаче не е ли по-добре номинациите да са си едни и същи всяка година. нищо не се е променило чак толкова, че да се мъчим да измисляме нови... а и като гледам много не ни се удава. съгласни ли сте?

И според мен миналогодишните са си екстра  Peace

# 144
Да, но не пречи да се допълват с актуални неща.
Напр. Фурла на годината заслужава да остане в летописите.  Mr. Green

# 145
Да, но не пречи да се допълват с актуални неща.
Напр. Фурла на годината заслужава да остане в летописите.  Mr. Green
Тогава си ми давайте оскара и престанете с този чат, защото Лиска много се дразни. А се дразни, щото трябва да отговоря на всеки поотделно, а това е, както знаем, любимото й занимание, четейки поне нейните постове. Ма как един няма по дадена тема, беее! Но има хиляди "реплики" и "дуплики"...

Но да се върнем на думата - искам си оскара (двата!!!), както и да съм вече мама-поет!

# 146
Ааа, моля... Фурлата трябва да си отиде при Джането за лаф на годината.

# 147
поезията на кокичето да сменим с Фурла? Нали ви казвам, че е слаба ракия ... упс ... година

# 148
Добре де, може да е Аксесоар на годината тогава  Laughing Но е факт, че Джането я направи популярна, ерго - наградата е за нея.

# 149
Ааа, моля... Фурлата трябва да си отиде при Джането за лаф на годината.
Ма няма ли да й стане малко множко на таз Иванка? Спечелила е вече виртуалните  конкурси за "Мисис глеам лошо", за най-умна "красива мама", сега и фурла ще й давате... Баси, а ний, селянките, а ний кво дъ прайм? А? Да умираме ли, или да си основем фондация (кат циганите) и да ни строят мезонети?...

Общи условия

Активация на акаунт