ДЕЦА С ОЧНИ ПРОБЛЕМИ- 4

• 22 946
  • 397
  •   1
Отговори
# 345

Гледа ли някой предаването на Гала? Видяхте ли какъв невероятен човек беше дядото, успял да се пребори с рака? Той е от нашата порода -   bouquet за него

Не , не съм го гледала ,браво на човека,но пък и ние тук си имаме представител преборил се с рака,пак невероятен човек/да включим шуробаджанащината Wink/,това е Баба хулиганка

# 346
о, на баба хулиганка й присъждаме веднага звание "заслужил майстор на борбата"  Peace и й пожелаваме оттук нататък да има битки само с махмурлука  Hug - ето едно музикално червено вино като за начало http://www.vbox7.com/play:18fe18f4

# 347
ако имате време - вижте дядото, който се е самоизлекувал от рак само със силата на положителното мислене http://www.neterra.tv/bg/playstream.php?epid=32181&q=2&plid=3

# 348
banskobg  питах за времето при вас  защото зная че при вас природата е изключително красива и  винаги се наслаждавам на нея когато имам възможност да бъда там.
Много ти благодаря че ми даде възможност да гледам предаването на Гала защото в този момент имам нужда от малко вяра и се надявам да се справя и аз.Още веднъж ти благодаря. newsm10 newsm45
Останалите момичета къде сте нещо ми липсвате .

# 349
  • София
Здравейте мили мои приятелки!!!
Не съм влизала, чела , писала цяла седмица, че и повече ....
Много работа, много нещо .... уффффффффффффффф
То и сега има още много, но тръгвайки към дома, реших да отскоча до тук и да кажа че съм ви мислила през цялото време... сигурно няма д амога д аопрочета всичко ИЗВИНЕТЕ МЕ, но от тук нататък ще съм сред вас ...  Hug

Покрай Мимката нищо ново ... но такъв е животът ..успокоявам се че нямам какво лошо да споделя, което за нас е СУпер...

Гушкам ви всички и изпращам много целувки на всички дечковци ....

А за хубавата новина за Вики и мама чух и от други места  Wink

ЧЕСТИТО СЛАДКА  ВИКИ И НА ТЕБ СКЪПА МОЯ ЦВЕТИ!!!

всички знаехме че ще дойде денят в който Вики ще вижда, ч който ти ще погледнеш в оченцето й и ще разбереш че са се оправили нещата...
Вярата наистина прави чудеса и не трябва никога да я губим.... (или поне само за кратко) ...

Ще вярваме всички повече, ще се учим да се надяваме повече и ще дойде и при нас Чудото  Praynig Praynig Praynig

А сега чакаме и прохождането , че да знаеш Вики малката Мария чака да ползва вертикализатора.

Hug Hug Hug

# 350
А за хубавата новина за Вики и мама чух и от други места  Wink

А сега чакаме и прохождането , че да знаеш Вики малката Мария чака да ползва вертикализатора.

От къде бе newsm78 Joy

Здрасти Наде,радвам се че пак си сред нас Hug,пиши по често,че така започвам да си мисля все неща дето нетрябва Sad
А вертикализатора е ваш Hug,само да проходим Praynig
Мимчето понася ли гимнастиката и как е с гърчовете,надявам се всичко да е наред Praynig

# 351
Забравила съм да ти кажа,говорила съм с Велизар/плуването/ за Мими,обяснила съм положението и той няма нищо против,но е хубаво да се срещнеш ти с него и да обясниш Peace

# 352
  • София
о, на баба хулиганка й присъждаме веднага звание "заслужил майстор на борбата"  Peace и й пожелаваме оттук нататък да има битки само с махмурлука  Hug - ето едно музикално червено вино като за начало http://www.vbox7.com/play:18fe18f4
Благодаря, за присъденото отличие  smile3503 но не съм направила кой знае какво геройство. А това за махмурлука - а неее. Ще използваме материала разумно Joy

# 353
Благодаря, за присъденото отличие  smile3503 но не съм направила кой знае какво геройство. А това за махмурлука - а неее. Ще използваме материала разумно Joy
Ааааааа заслужила си,даже току що те удостоих с честта Mr. Green

# 354
баба хулиганка, да си сменяш титлата веднага на "Борец"   smile3503

# 355
  • София
Ами тя го е направила - виж под аватара hahaha

# 356
И аватара ти е сменен и под името ти имаш титла Mr. Green
Е ся ако не си доволна,здраве му кажи Hug
Ако някой има да допълни ,казвайте кво да добавим,Баба ви хулиганка с радост ще го понесе Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 20:19 от Viki i mama

# 357
  • София
Лелееее, тия деца ква хубава баба имали бе #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 358

супер си  Laughing

искам да ви видя на голяма снимка  Praynig

# 359

Не стана много голяма,ама се вижда Wink

Общи условия

Активация на акаунт