ДЕЦА С ОЧНИ ПРОБЛЕМИ- 4

• 22 917
  • 397
  •   1
Отговори
# 105
  • София
и мислиш само с това да минеш  ooooh!
тя ме обича   newsm18 тя ме обича  newsm18 тя ме обича  newsm18

dancing
Що ли си мисля, че това беше за мен, или ще се бием smile3514

# 106
 СУПЕР НОВИНА!!!!!!!! Вики и мама, много се радвам за Вас.Ами почерпи ракийка и салатка де.Кво се стискаш?Искаш да минеш само с водка.
  Честит имен ден на Вики (на патерици).Да бъде жива и здрава и да расте весело и лъчезарно дете.

# 107
Сега па ракийка,боже угодия нема ooooh! Joy

tanuta  ,радвам се че се появи Hug,вече мисля да изброявам колко от вас липсват,хайде момичета Нанди,Небесна и много ,много други,бързо на очет Crazy

# 108
  • София
Винпром  Карнобат, някой ден и той ще дойде при нас. Още е малко рано да ги каним, но и това ще стане. Баба хулиганка Ви казва, а тя знае, тя има всичките- newsm10 от едно до осем чувства. Бог е с нас, и ние му вярваме, защото го има newsm17

# 109
Здраейте, момичета! Бих искала да ви помоля за съвет. Детенцето на наши приятели от Бургас (на 7 годинки) е с мързеливо око (в момента не мога да кажа повече относно диагнозата, но мога да попитам, ако е от значение). Оперирано е един път във Варна, но сега са им казали, че операцията е неуспешна и трябва да се оперира отново. Искат да го доведат в София на консултация и евентуално, ако се потвърди, че е нужна втора операция, същата да бъде извършена тук. Видях, че в темичката ви има доста координати, но бих искала да чуя препоръките ви относно специалист, който оперира и който има опит с този проблем. Ще ви бъда благодарна.

# 110
Мили момичета и баби в темата здравейте и от мен вече съм на линия.Днес прочтох новата тема и съм много щастилива.Съжелявам че съм изпуснала толкова добри новини.Нека са живи  и здрави всички които са имали празници доката ме нямаше а на Вики и мама пожелавам само такива прекрасни новини вярвам и занапред ще са само хубави целувам Ви .Мама на Вики както винаги  поддържаш темата и правиш всичко за да помагаш на хората ти си прекрасна приятелка. newsm76 newsm51
Баба хулиганка ,Мони и другата баба как сте .невиждам надя и другите прекрасни мами да пишат какво става с тях я се раздвижете малко събудете се идват празници и ние сме хора и трябва да се веселим имаме право на това.Здравче как сте ,как е малкия принц .ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ момичета липсвахте ми но се надявам да наваксаме. Hug newsm78

# 111
Здраейте, момичета! Бих искала да ви помоля за съвет. Детенцето на наши приятели от Бургас (на 7 годинки) е с мързеливо око (в момента не мога да кажа повече относно диагнозата, но мога да попитам, ако е от значение). Оперирано е един път във Варна, но сега са им казали, че операцията е неуспешна и трябва да се оперира отново. Искат да го доведат в София на консултация и евентуално, ако се потвърди, че е нужна втора операция, същата да бъде извършена тук. Видях, че в темичката ви има доста координати, но бих искала да чуя препоръките ви относно специалист, който оперира и който има опит с този проблем. Ще ви бъда благодарна.
Здравей Hug
Предполагам си видяла ,че си имаме вече и лекар във форума,всъщност той е този който бих ви препоръчала,но ако все пак искаш нещо да го попиташ и лично ,ето тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239260.0
Той си е детски очен лекар и има доста опит  Peace
Успех Hug

# 112
Мили момичета и баби в темата здравейте и от мен вече съм на линия.Днес прочтох новата тема и съм много щастилива.Съжелявам че съм изпуснала толкова добри новини.Нека са живи  и здрави всички които са имали празници доката ме нямаше а на Вики и мама пожелавам само такива прекрасни новини вярвам и занапред ще са само хубави целувам Ви .Мама на Вики както винаги  поддържаш темата и правиш всичко за да помагаш на хората ти си прекрасна приятелка. newsm76 newsm51
Баба хулиганка ,Мони и другата баба как сте .невиждам надя и другите прекрасни мами да пишат какво става с тях я се раздвижете малко събудете се идват празници и ние сме хора и трябва да се веселим имаме право на това.Здравче как сте ,как е малкия принц .ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ момичета липсвахте ми но се надявам да наваксаме. Hug newsm78
А ти не се прави на лудаааа  Flutterа разказвай бързо кво става с теб,как си и всичко дето сме пропуснали ние Hug
Радвам се че пак си тук Heart Eyes

# 113
  • София
   Ееееее, най-после. Притеснихме се всички. Разказвай,давай отчет къде беше и какво прави? Какви са резултатите от изследванията?

# 114
Viki, благодаря Hug Видях д-р Константинов, да, даже скоро сигурно ще пусна питане за моя син. Питах тук за това детенце, защото не разбрах д-р Константинов дали оперира, а предполагам е хубаво докторът, който ще прегледа детенце, той да го оперира след това.

# 115
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе направо ме убихте бе искате отчет ето Ви го.Сега съм добре дори много добре .Но минах през ада и то аман от лекари много консутаций май не са на добро единия каже едно другият каже друго и накря се обърках и реши сама проблема .Отидох при лекар които не познавах и не бях чувала за него той пое нещата присъце изпратиме за изследвания и мнение от доцент Таков и д-р Киникина и накря се установи че трябва да ми махнат  малко карантии  и то без страшни диагнози но какво приживях приди това само аз си знам и семейството ми.Вече всичко е зад нас и се надявам  да не се  повтарят вече тези ядове.Няма да Ви пиша по-подробно не искам и да си спомням но едно разбрах ако сам не си помогнеш нама ко да ти помогне.
А сега разказвайте Вие за Вас как сте какво правите и не предвиждате ли някои купон за празниците да се видим да се почерпим и не забравяите че живото е само един.Липсвах те ми нямаше с кого да споделям и да ме подкрепя в трудни моменти а вие сте добри приятелки. Hug  bouquet

# 116
Добре дошла,бабич Mr. Green/надявам се да не ми се разсърдиш за обръщението/
Радвам се,че вече си добре и отново си сред нас  bouquet
А ти къде точно в Младост си-може някой ден да пием по кафе

# 117
Добре дошла,бабич Mr. Green/надявам се да не ми се разсърдиш за обръщението/
Радвам се,че вече си добре и отново си сред нас  bouquet
А ти къде точно в Младост си-може някой ден да пием по кафе
[/

Как мога да ти се сърдя за това нежно обращение.Аз живея в кв.Мусагенеца под раковата болница но сега се води Младост.Но това не пречи да пием някаде нещо за наше здраве но дано е по-скоро защото много ми липсвахте. Hug newsm10

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 15:16 от мими80-баба Ви

# 118
Ооооо бабкаFlutter Появи се най-накрая! Радвам се всичко е минало добре!  Hug И ти на нас много ни липсваше!  Heart Eyes

# 119
мими80 или баба ни, добре си ни дошла отново  Hug

дано лошото е зад гърба ти и никога не се връща,
от тук на там само хубави неща да ни се случват,
и да имаме много,много хубави поводи за напиване  Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт