ДЕЦА С ОЧНИ ПРОБЛЕМИ- 4

• 23 032
  • 397
  •   1
Отговори
# 210
Бебоче горе главата!  Peace Не се отдавай на гадни мисли! Мисли за щастливия финал!  Hug Пиши ни! Всичко е по-малко мрачно, когато го споделиш!  Hug

# 211
mim40, какви са шансовете да видим снимки от купона на Тери?
а на bebo4e напомням, че сме в късметлийската тема, където се случват само добри чудеса  Hug Че си обречена - обречена си. Ама на радост!

# 212
а на bebo4e напомням, че сме в късметлийската тема, където се случват само добри чудеса  Hug Че си обречена - обречена си. Ама на радост!
Peace Peace Peace Heart Eyes  bouquet
Момичета, баш купона ще е в неделя. Тогава ще заредя и снимки - да видите мама Мимчо как се е озвездила на яве!  Joy
Готови ли сте за още...  Drunk

# 213
mim40,дай едно виртуално мезе, моля те, че съм в пости днес, та нещо виното ми замота бързо главата, ще изложа и без това рехавия фронт на бабите .....

# 214
 Blush и да питам - има ли някакъв чалъм да виждам новите постинги, без да се налага да правя от време на време refresh. Не ми се смейте за въпроса, единственото ми оправдание е, че съм баба  Blush

# 215
mim4o,жив и здрав да ти е младежа   newsm59

# 216
Blush и да питам - има ли някакъв чалъм да виждам новите постинги, без да се налага да правя от време на време refresh. Не ми се смейте за въпроса, единственото ми оправдание е, че съм баба  Blush

горе в ляво в полето дет са ти съобщенията,по доло има едни "нови отговори на моите публикаций", там душа штракваш и ти излизат темите в които си писала и съответно новите отговори  Wink
пия Мавруд  Laughing

# 217
Мони* къде си душо,липсваш миииииииии Tired

ми, нали съм работна, да му се не види  Crossing Arms

ма днес голямо раздвижване,голямо нещо на темата,
то са пиенета, то са мезета, то са торти, страшна работа,
искам всеки ден да е така  newsm74

# 218
Ясно, без щракане някъде няма да стане. Мавруда е страхотен избор. С риск да ми завидите ще споделя, че в момента употребявам най-безотговорно едно чудо на винарското изкуство от някакъв уникален грузински сорт "сепарави". Ама не съм така  #Crazy седя си пред писи-то и си бачкам паралелно с поркането и мохабета с вас.

# 219
Мони* къде си душо,липсваш миииииииии Tired

ми, нали съм работна, да му се не види  Crossing Arms

ма днес голямо раздвижване,голямо нещо на темата,
то са пиенета, то са мезета, то са торти, страшна работа,
искам всеки ден да е така  newsm74

Тя се появии Hug
Видя ли............ къв купон изпусна днес , пиене от сабахлем Mr. Green
Ама тя Мимчо е виновна , глей кво хубаво детенце си е родила днес, преди точно година Hug
И да не забравиш снимките,да те видим *озвездена* Mr. Green

# 220
23 седмица ,каквото има да става ще стане. Чувствам се като обречена
Ама ти си си в сериозна седмица ,как го кри толкова дълго Hug
Слушай сега,вместо да си мислиш страшни неща,стой си тук при нас,виж колко ни е весело,забелязвам че напоследък е все така,ами нали това ни е късметлийската тема Hug,сигурна съм че всичко ще е наред Peace

# 221

А сега да те видим как си с математиката!  Mr. Green Колко човека бяхме на срещата?  Joy

# 222
  • София
Божееееее, що ли те викам???? Ами да, виж ги тия кво правят, и то без мен. Толкоз ми е мъчно като изпусна купон. Е да, ама и аз бях на плуването. Той баткото влюбен във Вики,а ние си заплюхме мама. Да ,ама не!!!  Ееее Мони, ти изтърва началото на страхотния рожден ден, ама продължаваме, нали момичета???  А потом, увидемся под столом Joy Joy Joy

# 223
23 седмица ,каквото има да става ще стане. Чувствам се като обречена

аслЪ  ooooh!
само позитивни мисли,ясна ли съм  preggo

# 224
 Ееее Мони, ти изтърва началото на страхотния рожден ден, ама продължаваме, нали момичета???  

а, защо на мен никой не ми е сервирал още   33uu 

Общи условия

Активация на акаунт