Мама люлка ще люлее, ЯНУАРИ песнички ще пее!

• 12 642
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
EleoHopa
  от магазин за бременни - аз съм още с мухите в главата и само за дрешки и фризьори си мисля и така съм се заредила с дрехи, че съм сигурна, че с тях още доста бременни ще подсигуря. Последното което си купих бяха джинси, черни с разни метални пластинки по джобчетата, 7/8 са и 2 блузки, едната си е май като обикновенните ама по-голям номер, от онези които имитират, че си с ризка отдолу и една по-спортна. Всичко е на РЕНИ, обаче нека скучния и грозен сайт не те отказва  Naughty в действителност в магазина във Велико Търново е пълно със страхотни модели, сайта не е актуален според продавачката там!

# 106
  • София
Аз си купувам от Прима спорт, както знаете чакам близнаци и вече съм огромна, по тази причина установих че дрешките за фитнес, които съм ползвала на съответната фирма са най- разтегливи и издръжливи. Онзи ден влезнах то панталони , то блузки и туники и си напазарувах с кеф.

А с болежките, не знам вие как сте, ама единият ми бебок е много ниско долу и т.нар. срамна кост на моменти имам чувството че ще се разцепи на две. За сметка на това другият е високо горе и от това съм не просто с киселини , а с някакъв ужасен рефлукс и пия Фамотидин, който не винаги действа.

Коремът ми е всеки път с различна форма, като Барбарончета са Laughing Laughing Laughing

# 107
zdraveite kazvam se lidij na 25g i az sum  ot budeshtite jnuarsi mamita termina mi e za 2.01.2008g. i 4akam momi4ence.nakraj uspjh da se vklu4a v foruma

# 108
 Hug Hug  Лидия,добре дошла!!!

# 109
  • София
pitia кажи повече за магазина,къде се намира?
Лидия добре дошла сред нас!

# 110
Лидия добре дошла сред нас Hug
Относно дрехите...имам чувството, че направо изнудват бременните, понеже не може нищо да им стане...и айде трябва да се оръсят там 60 лв за панталон/поне тук е толкова/.А и аз съм качила само 8 кг до сега...и съм слабичка мога да кажа ...само тумбата ми е съвсем съвсем леко големичък...а дрехите са огромни аз ако взема от тези магазини..трябва пак да ги прекроявам.Та както и да е...искам да ви запитам нещо по-така...-Как сте с интимния живот?
Аз нещо не смея...а виждам мъжът ми се мъчи, а и първа брачна нощ нямахме...незнам как да постъпя

# 111
  • на плажа
 Добро утро и добре дошла на новата мама  Hug.

EleoHopa, какво да ти кажа  Sad, сексът в нашата къща отдавна е мираж. Доки забрани, после за кратко разреши, ама половинката го беше страх и сега отново ни е забранен. На мен ми писна вече, а той сигурно ще си посегне вече с кухненския нож. Хубаво и възвишено нещо е платоничната любов, ама аз не съм толкова възвишена  Mr. Green.

# 112
Хах на мен ми разрешиха, само ако на мен ми е удобно, да не получа контракции.А и много ниско го нося бебчето...и незнам..от два месеца ...суша..

# 113
здравейте и от мен аз съм Милена на 29г. съм и чакам момиченце,термина ми е на 01.01.08,а коремчето вече е доста голямо и малката госпожица определено не ме оставя да спя,когато съм настрани се започва едно лудо ритане а ако  съм по гръб се събуждам схваната ooooh!

# 114
Здравейте мами сладурани!Дрехи за бременни си купувам от доста места , тук поне има избор и на всичкото отгоре са фейшън  Laughing джинси, дънки, панталони, седем осми и тн с широки ластични колани.С интимният живот сме ок Grinning докторът ми каза че нося бебка доста нагоре и шийката на матката ми е много добре затворена Simple SmileА вие момичета до къде стигнахте в избора на колички!Голям проблем ми е това Sad спряла съм се на няколко и се чудя ще ги публикувам да си кажете и вие мнението!харесвам една на краго която е супер лека и зимного чувалче е ватирано но пък цвета много не ми допада.

# 115
първи вариант!харесва ми супрер лека е но цвета е кофти-
http://www.graco.net/f/item.asp?code=5490&s=0950JFA
втори вариант-
http://www.ebabycom.it/product_info.php?products_id=3550&lan … r&from=kelkoo
трети-
http://www.pam-pims.com/starcity-flower_1093_4.htm
четвърти вариант-
http://www.pam-pims.com/telesco-et-siège_333_4.htm
Кажете коя най-много ви допада

# 116
mari_rus, аз си падам по тези, които са в комплект с кошница за кола.
Последният вариант най ми допада, единствено липсва чувалчето за крака.
Първата е хубава, ама цвета наистина е  Sick

# 117
  • Троян
Здравейте мамчета!Елеонора,аз също съм надала повече на корем,но дрехи имаше доста размери и модели като ходих,не само огромни.А за секса,на нас ни е разрешен,само дето аз нямам желание.Винаги съм си мислила ,че през бременноста на жените им се иска повече,но при мен определено не е така.А и таткото много го е страх да не ми направи нещо и затова се случва най-много веднъж седмично .Направо пенсионерска работа ooooh!

# 118
Мари рус - първата най ми допада заради цялата дръжка, а и на снимката ми се стори, че има една такава подложка за по-малко бебе. Цветът вярно е кофти. По снимка друго не мога да кажа, но ти най-добре съпостави екстрите.

Добре дошли на новите мами   bouquet, май станахме вече 150 Wink

# 119
  • Варна
Здравейте и от мен днес!

Мари, аз съм за втората  Peace Знам че са доста здрави, една приятелка гледа второто си бебе в нея  Grinning
По този повод, имам едно въпросче, може и на лични, ако някой вече си е взел количка на Чико, май Асиди щеше да си купува. Онзи ден ходих да си я разгледам /при баба ми съм я складирала/, и се чудех нещо за разгъването..

За секса - какво беше това  newsm78 Макар да имам желание, за истински секс и дума не може да става  Rolling Eyes Още малко остана
Аз нали седя вкъщи, и не ми се налага да ходя на работа в офис, та я карам с анцузи  Grinning Дадоха ми 2 панталона и един гащеризон за бременни, купих си и едни дънки, и така закърпвам положението  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт