Мама люлка ще люлее, ЯНУАРИ песнички ще пее!

• 12 632
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
az su6to sum propusnala temata s givotnite.kakvo da pravj imam 5 ku4eta-1lovno,2-avstriisxi ov4arki,1pudel i1 bolonka a i 2kotki.Mn.si gi obi4am vse pak sum gi ot gledala ot paleta i ne bih se razdelila s tjh dage sled kato mi otkriha toksoplazmoza ne si izhvurlih kotkite te ne sa mi vinovni tui 4e shte si givurkame s tjh Party Party Party Party

# 196
 newsm44 Lidij във вас ще е весело пълна къща.  newsm10 браво
аз също не мога да се разделя с тях още повече сега когато ми згазиха голямата и едвам остана жива и слава Богу Praynig
сега е добре но накуцва тъкмо няма да подскача много върху бебчо  Stuck Out Tongue

# 197
а момичета да ви попитам вярно ли е че колкото по голям става бебчо  newsm30  по малко рита newsm78   

това било нормално Thinking защото на бебчо му ставало тясно и си ограничавал движенията  baby_neutral

лека вечер мамчета Hug

# 198
и аз постоянно треперя за моите чочки да не ги згазят или отровят изроди колкото щеш.бързо оздравяване на твоята чочка Praynig

# 199
Благодаря  Simple Smile
Тя е куче боец и вече се пооправя ама май ще си остане да куца така. Абе важно е че е жива пък ще и мине все някой ден  bouquet

# 200
  • Карлово
знаеш ли дали имам право на пари за работно облекло? Миналата година на моя колежка й дадоха, а тази година аз нямам право. Нейният термин беше декември. Променен ли е закона?Питам теб, защото си писала, че си държавен служител, но ако и други мами знаят ще съм ви благодарна за отговора!
аз съм бюджетен служител, но то горе-долу същото. Работно облекло се дава за бъдещ период, т.е. на колежката ти са й дали неправомерно, ама понякога и това става с връзки в Бг.

# 201
Ели мерси за снимките, много си красива!!!
Мен бебето ме рита или удря с ръчички, не съм сигурна, много ниско долу, понякога имам чувството, че е на "изхода" и след като не го очаквам,  Shocked и ако има някой до мен ме пита какво ми има..... бебето беше седалищно последния път но си смени позата няколко пъти, рита горе- долу и така!
Да се оплача и аз, нищо ново няма да кажа ама.... това свекървата не е като човека!!!  #2gunfire като ми каже "АЗ НЕ ЧЕ ИСКАМ ДА ТИ СЕ МЕСЯ АМА ЛЕГЛОТО ЩЕ СТОИ ТУК" примерно... уф не я издъежам и като дойде дъщеря и на 29 год  с момченце на 9 и като вземат думата, че колко съм била малка и глупава- не го казват директно, ама това нямало да знам и така ще си объркам нещо и няма да мога да се справя без тях, тя като кърмела какво било, аз няма да мога да кърмя виждате ли защото нямам опит все тъпотии - "Луда ли си за какво ти е помпа за кърма, няма да си купуваш излишни глупости" и т.н. да не ви писне от мен ама не ги издържам. Милото ми знае, оплаках му се веднъж и той ми съчувства и ще опита да ограничи коментарите ама.... не знам!
Последен бисер ще ви напиша от свекървата : "ТИ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, АЗ НОЩНО ВРЕМЕ КАТО ГО ЧУЯ ДА ПЛАЧЕ ЩЕ ВЛИЗАМ ДА ГО НАГЛЕЖДАМ А ТИ МОЖЕ ДА СИ СПИШ ПО-СПОКОЙНО КАТО НЕ СТАВАШ ПОСТОЯННО!!!  #Crazy  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire МАЛКО И Е !!!

# 202
Ей , големи са философки . Ами ако му се прииска на мъж ти посред нощ , да не хукне да му търси "компанъонка" ?!?  smile3532Да не те буди излишно , не за друго !!! smile3507

# 203
Sallys това е Stokke нали? А каква му е цената???

Да ти кажа честно, нямам представа колко точно излиза в България, но от това което разбрах, около 2000 лева е окомплектована количка, но без столче за кола. Аз лично мисля да си я взема от ибей в Англия втора употреба и да я донеса сега като се връщам. Там естествено няма гаранция колко ще ти излезе, но от това, което видях с аксесоарите може да се намери за около 1200лева. Така или иначе имам още 2 колички от предната госпожица, моят мъж ще ме убие ако почна да настоявам за нова Grinning

# 204
А по въпроса за домашните любимци, сега видях че сте я захванали тази тема. Аз имам куче и си я гледам още откакто забременях първия път. Чесно казано от личен опит мога да ви кажа, че проблемите с детето и кучето са по- скоро за кучето отколкото за детето. Особено когато последното проходи...... Така бива тормозено мойто куче, че чак ми става жал. Опитвам се да спра, но това е само когато успея да видя какво се случва, понякога амо чувам скимптене от другата стая и докат стигна......

# 205
ани4ката- от тази ситуация има два изхода:
1. слушаш вси4ки вещи лица и вещици, и си правиш каквото искаш, както ти си искаш
или
2. хващаш си мом4ето и багажа  и на 10 000 мили и не говориш ни с вещици ни с вещи лица

ти избираш  Hug
И хи4 да не ти пука не ги слушай какво говорят

х х х х

# 206
  • Canada, ON
Привет момичета! Да се включа и аз в темата, докато не е свършила Simple Smile
Morgy, радвам се че отново си тук!
Добре дошли на новите януарки!
EleoHopa, много хубави снимки!

По въпроса за секса - аз и преди бях писала, че съм си сложила забрана, но за мъжа ми - не. Нали за него има и алтернативни методи Simple Smile Но желание не съм изгубила, та чак ми се случва еротични сънища да сънувам - ужас! Ама още малко. Решила съм като вляза в 9-тия да смъкна забраната.

А свекървите... хич не ми се говори за тях. По-далече - по-добре! Но да са живи и здрави, че да не се тормозят мъжете ни, щото нали са им майки.

И аз да се оплача нещо. Счупи ни се колата днес. Тъкмо се прибирахме към паркинга - тряс - падна предното ляво колело. Но пак късмет, щото малко преди това бяхме слезли от магистралата. Добре, че там не се случи. А таза част, дето носи двете предни колела я бяхме сменили преди 3-4 месеца и уж трябваше да е нова... Важното е, че сме живи и здрави. Само дето тая вечер щяхме да ходим на обиколка в родилното на местната болница и пропуснахме. Такива обиколки се организират всеки първи понеделник на даден месец, та сега ще чакаме до следващия месец, но здраве да е.

Канадските мами, аз се бях понавила за това изложение този уикенд, ама сега с тази счупена кола... май няма да стане.

Спирам, че много се разписах.

А, да, avi-ava, можеш да използваш бутона "редактирай", когато се сетиш да допълниш нещо в предишното си мнение, щото няма смисъл да се пишат по 2-3 мнения едно след друго, най-вече щото форума е направен така, че в една страница има 20 мнения, а една тема може да е най-много 15 страници. Както сме 150 момичета и отгоре в януарския отбор, това са си по две мнения на човек и хоп - темата свършила.

# 207
Привет и от мен Току що се връщам от у4илище по кърмене, ама ще разказвам като имам пове4е време, 4е ми се спи Само ще пратя линк към коли4ката - най-сетне израх http://www.sears.ca/gp/product/B000FLNNLW/sr=1-2/qid=1194317025/ … mqnodeid=15867831
И лека нощ от мен

# 208
  • Карлово
Добро утро! Laughing

# 209
  • София
Добро утро и от мен!
Аз днес съм на работа след дълга почивка и така не ми се ставаше сутринта,а и мъника се опитва да се разболява и незнам какво ще го правим тия дни,за да не излизам болничен отново.
Лек и успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт