Мама люлка ще люлее, ЯНУАРИ песнички ще пее!

• 12 618
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • Карлово
Ави, пиши моля те на кирилица, това е едно от правилата на форума, а и на мен поне ми е доста трудно с таз латиница Heart Eyes
Тед, бивацин е антибиотик-спрей, използва се за по-бързо заздравяване на евентуални шешове и/или разкъсвания при нормално раждане. Гармастан-крем за разранени зърна, но трябва да се отмива преди кърмене, затова по-добрия вариант е Лансинокс, той не се отмива. Или Авент.
Еви, ами свиква се някак си без бельо и с лигнин. Пък и не може да се каже, че имаш много сили за разходки. Аз също, когато го чух за първи път, бях потресена, но като родиш това ще ти е най-малкото притеснение. Както се шегуваше моя АГ-в отделението само той и шефа/също мъж/ могат да ходат с гащи Mr. Green

# 76
Ще си взема забележка за кирилицата  Embarassed

# 77
tedsan Знам ли и аз какво да правя newsm12
до скоро не се тревожех толкова за това. Даже ако бъда честна въобще, но напоследък много лоши неща казват за нашата болница в Монтана и аз вече взех да се замислям. МД са специалисти, но отношението им към родилките било малко гадничко.
Знам ли  newsm78. Имам още малко време  ще го из умувам
ААА за ходенето без гащи - гадничко е smile3518. Не знам как е след раждане но след операция е гадно ама се свиква

# 78
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИНА! БЪДИ ВИНАГИ УСМИХНАТО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

Добро утро!
По въпроса за гащите - не те проверяват непрекъснато, важното е на визитациите да си без гащи, през останалото време можеш да си слагаш гащи и превръзки. Иначе първия полуден бях и аз така - ходеща с лигнин между краката, страшна гледка  hahaha

Хубав ден на всички!

P.S. Ави, още само едно нещо  Grinning Използвай бутона редактирай, ако си забравила да напишеш нещо в поста  Peace

# 79
Честит рожден ден на Марти  newsm59 Нека усмивката винаги стои на лицето ти мило дете!
Аничка аз да съм си сигурна че всичко е наред с изследванията пък..знам ли.Дори и да не трябва аз пак настоявам да се изследвам за какво ли не, една моя позната така и не са и направили нужните изследвания и така не са я видели, че е развила диабет в края на осми месец.Детето е добре сега..но тя е на инсулин.А как се е получило ли?...Ами бебето е било твърде големичко и е притискало не мога да се сетя сега кой орган точно..., но така се е получило.Хайде ставайте тумбита...пийте по едно чайче и да закусвате.  261uu

# 80
Добро утро!

Микки, да ти е жива и здрава Мартината!
Да е послушна и грижовна кака! Hug  bouquet Hug

# 81
Добро утро мили тумбачета  Hug

Микки, да ти е жива и здрава Мартина, да расте щастливо и усмихнато дете и да ти помага като се роди бебешора  Hug Heart Eyes newsm59 bdbaloni bdbaloni

# 82
Добро утро и от мен!!!
Микки, честит рожден ден на принцеската ти Мартина! Много здраве и пожелавам, щастливо детство и много много усмивки по личицето и !!!
  bouquet  newsm59

# 83
Здравейте мили момичета!!!  Hug Hug Hug

Доста време се позагубих, но чат-пат хвърлех по едно око да вида как сте. Не знам от къде да почна...

Първо: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИНА!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Гледам доста се е увеличил отбора за последните месеци!! Браво, радвам се много! И да пожелая на всички леки 2 месеца (не остана почти)  Mr. Green

Искам да честитя на младоженките (имаше няколко сватби миналия месец, ако не се лъжа) Пожелавам на младите семейства дълъг и хармоничен съвместен живот! Много радост, много деца и много внуци да отгледате заедно!  Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря на всички, които ми писаха на лични и тук във форума и се интересуваха от мен! Много ме трогнахте, момичета! Прегръщам ви!  Hug Hug

С две думи - аз съм добре, макар и на много строг режим, след последното лежане в болницата! Но вече съм спокойна, защото горе-долу, от тук насетне и да тръгне бебето, не е така страшно! Разбира се, по-добре е да си поседи вътре на топло още, но ... Божа работа! Вчера бях за преглед. Бебка е близо 2 кила (приблизително +- 150г) Бебе-гигант!  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Доста е активна и през деня, но най-често вече и през нощта, когато се опитвам да заспя. Освен това си има предпочитани пози, т.е. мои позиции, и ако не й харесва как съм застанала - определено си го показва!!!  Crazy Crazy Голям е смях.

Много съм пропуснала от нещата, които сте си говорили до сега, но това, което аз съм решила за момента, ако всичко е наред да раждам нормално с епидурална. Но това решение може да претърпи и промени, но засега е така. Нищо не съм купувала за бебето, защото не мога да излизам, но в общи линии съм на ясно какво и как го искам. Освен това вчера получих разрешение от доктора, след 2 седмици мога да отида до някой и друг магазин, без обаче да се разтакавам и да правя дълги обиколки.  Mr. Green Mr. Green Нямам търпение!  Twisted Evil Twisted Evil

Много се разприказвах.... Ще се опитвам да влизам по-честичко, поне за малко.

Пожелавам на всички хубави почивни дни! Ааа, обещавам също така да се стегна и да си направя няколко снимки тези дни (нямам нито една бременна снимка - срамота) и да кача коремището в албумчето!!!  Blush

bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 84
Здравейте сладурани!Аз вчера наможах да се включа защото обикаляхме с моя да гледаме за колички.Еви отностно гащите на мен ми казаха да си взема пет чифта за еднократна употреба и така и направих Simple Smile И аз реших къде ще раждам в една частна клиника недалеч от нас , здравните осигуровки ми покриват почти всичко само трябва да доплатя някакви 200 евро за престоя а той е пет дни, между другото едно раждане тук няма значение дали е в държавна или частна е от 2800 до 3500евро но когато си здравно осигурен не мислиш за нищо Simple SmileХубав уикенд момичета!Излизам да купувам на моят подарък че има рж Simple Smile

# 85
Здравейте на всички!

Първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРТИНА!!! Да сте сте живи и здрави и много щастливи.  smile3525 smile3525smile3525

Алекс извинявам се за моето невежество! Обещавам че ше се поправя  Embarassed
Ще се науча някой ден!  smile3506

# 86
  bigdance2 Tada nbirthday   Честит Рожден Ден на малката принцеса! newsm59 bdbaloni baloni
              Да е все така засмяна-горда мамина отмяна,да расте живо,здраво и щастливо детенце и само хубави неща да я очакват в едно прекрасно бъдеще!

# 87
Моргииии, толкова се радвам, че се появи! Hug
Липсваш, да знаеш! Heart Eyes
Полежи си още малко, че после екшъна е голям, в хубавият смисъл на думата Grinning

При мен вече няма сън ни денем, ни нощем.Големи болки в краката ooooh!Разбрах, че с възглавница м/у тях се поуспокоява положението Rolling EyesИмам съмнения, че бебаната е станала много голяма и от там тези неразположения.
И ми е адска жега, тази нощ например спах с тениска и завита само с чаршаф, без отопление.Еми..умрях от топлик, бях вир вода!

# 88
  • Троян
Първо Честит рожден ден на малката принцеса!

Аз да ви се оплача,нощес почти не можах да спя,носът ми беше все запушен,100 пъти ходих до тоалетната,на всичкото отгоре от вчера ме боли нещо стомахчето,все едно ще ми става лошо ама не ми става.Днес съм на препечени филййки но няма ефект Sick И ми е толкова отпаднало...

# 89
Здр. Албена

За болките в коремчето и хремата - има някакъв ужасно гаден вирус Weary
Моя мъж вече два дни е така и аз съм го изгонила в хола да спи за да не ме зарази и мен. лекувай се с чайчета и мед и стой на топло, че е много гадно.  Weary Много хора са болни от този тъп вирус и се оплакват.
Пожелавам ти бързо оздравяване newsm10

Общи условия

Активация на акаунт