Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как е малкият сладур след трите ваксини?
Какви са семейните класове и как се справят децата в тях?
Как се адаптират децата със специални нужди по-късно в гимназията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как е малкият сладур след трите ваксини?
-
Какви са семейните класове и как се справят децата в тях?
-
Как се адаптират децата със специални нужди по-късно в гимназията?
-
Как се справя Филип с маркуча за прахосмукачка и как реагира на него?
-
Къде обичате да пазарувате?

прилично, а таткото като видя рехнунгите
сигурно му идеше да ме
Имахме проблеми, но какво да се прави, животът не е в розово 
Деяна, Нещото е направо супер! Нямам думи да го нахваля. Макар, че всички доктори, които питахме не гопрепоръчват, така и не можаха да ме убедат защо е по-добре да му слагам капки, вместо да му дърпам секретите
Не виждам защо да слизат надолу тия ужасни скерети ще е по-добре от това да излизат навън. Като се внимава и не се прави вакуум в нослето, мисля, че няма от какво да се притеснява човек. С други думи, според мен, уредът си струва, нищо, че само при силна хрема е удачен за ползване. Ама като се сетя колко се измъчи детето... Как е малкият сладур след трите ваксини? Дано не са му причинили нещо на детето! Щом е на тагесмутер, явно е преодолярл неразположението. Направо се втрещих като прочетох, че три наведнъж са му наблъскали. Някои доктори си позволяват доста смели действия, ми се струва. Аз затова всеки път съм като наелектризирана, когато сме на преглед.
)
за новата тема.