мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 760
  • 675
  •   1
Отговори
# 315
  • Карлово
Какво ви е мнението за грънчарската работилница, някой има ли такава ?
Миналата година форумки коментираха, че е много боклучава и ме отказаха от покупката.

# 316
Онзи ден видях готина дървена къщичка за кукли в ТСМ,имайте го като инфо.Не знам цената.

# 317
  • Ланкър, планините Овнерог
Констанца имаше голям мерак за телескоп, но качствените започват от 500лв, та ще се размине.

ooooh! Rolling Eyes е като за първо време може да зепочнете с такъв от 50лв примерно Peace

С такъв ще вижда ли звездите? Защото това е зора. И ако да, къде има такъв.
Да ти кажа не съм сигурна ,но ако купя комплекта от метро ще пиша отзиви  Hug

Купихте ли комплекта? Че на нас ще ни трябва за РД-то на 10.12. Вчера разглеждах каталога на Метро, но играчки няма много-много, а такова чудо пък хич. Кажете къде го има, че с бебе няма обикаляне.  Mr. Green

# 318
Aйде помагайте, кажете от къде мога да взема екип на Левски за 11 год хлапак..
И за цени ако имате информация.. предполагам, че ще са  #Crazy, но дано да е в рамките на предвиденото

# 319
Aйде помагайте, кажете от къде мога да взема екип на Левски за 11 год хлапак..
И за цени ако имате информация.. предполагам, че ще са  #Crazy, но дано да е в рамките на предвиденото
Ако искаш оригинален-от магазините ,където се продават сувенири и екипи на Левски.Виждала съм иначе такива на Илиенци,но не са оригинални,разбира се.
http://www.levski.bg/Levski/eshop/front.do;jsessionid=5C945D8C64 … 54.ajp13localhost
http://www.levski.bg/Levski/e-shop/contact.jsp

# 320
Днес овършах Хиполенд и мисля, че почти съм готова с подаръците
Купих и за двамата юнаци, както и за любимата си племеничка, която е и кръстница на момчетата.
Ето това избрах : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194135

Питахте за микроскопи - в Хипо има по  около 25 лева, грънчарска работилница също и тя на тази цена, но нямам наблюдения за това до колко е добра. Дървени кончета нямаше - имаше плюшено конче с колелца - много ниско, с дървени дръжки на цена към 70 лева - според мен не си заслужава парите.

# 321
  • дядовата ръкавичка
Диманка иска "опашка на русалка"  Rolling Eyes. Шах съм  ooooh!

# 322
  • София
Mama_Galia, a каква е цената на Building-a ?

# 323
Mama_Galia, a каква е цената на Building-a ?

19,50 - промоционална цена

# 324
  • София
Благодаря ти  Grinning Цената идеално ме устройва - очаквах да е по-скъпо. А какво точно представлява, тоест какво може да се строи?

# 325
Jessy , ако искаш по-скъпо - имаше по 76 и по 148, ама разликата основно е в марката.
След малко ще разузная какво има в кутията точно и ще пиша подробности.
Специални благодарности на КОТЕ, че ме напъти към Хиполенд за куклата, та си напазарувах всичко.

# 326
Зори, получи ли вече къщата-батут. Стабилна ли е достатъчно. Много ми хареса, но се притеснявам да не се обръща.

# 327
  • София
Jessy, Mama_Galia, не искам да ви разочаровам, но при тези паркинги цената е от огромно значение, т.е. разликата не е само в марката. Само веднъж се излъгах да купя от Метро един евтин паркинг и беше невъзможно да се скрепят елементите му. Директно отиде в кофата, а струваше около 20 лв.

# 328
  • София
Да, аз точно от това се притеснявам - да не се окаже, че не струва. И други майки са ми се оплаквали, но от различни марки. А аз не го търся за моето дете, а за подарък. Ще се получи кофти, ако се развали още на другия ден  Rolling Eyes

Деси, дървената къща в кой ТСМ я видя?

# 329
Току що разопаковах комплекта - от видяното на снимката в комплекта липсват пътностроителните машини - има само две. Скрепването на елементите не ме притеснява, защото смятам да вкарам в употреба "капчица", а не да тичам през 5 минути да сглобявам или да вадя от устата на дребния части.
Лично мен ме устройва, защото хем баткото ще си играе, хем дребосъка няма да унищожава скъпа играчка.

Общи условия

Активация на акаунт