мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 808
  • 675
  •   1
Отговори
# 75
Не обичам да пазарувам в последния момент по простата причина,че ще трябва да направя компромис с качество,цена  и изборът ми ще е ограничен.
Замислих се отдавна за подаръци,оглеждам и брошурите на Метро,Хиполенд и Кауфланд,защото поне са ми наблизо тези маг-ни.
Проблемът е ,че моето си е вкъщи по цял ден/градината не работи/ и нямам възможност да мръдна без него.Но иначе вече съм набелязала няколко по-едри играчки-питах детето коя избира-то взе,че си избра едно малко конче с въженце за дърпане,дето е за прохождащи бебета.Аз пък настоявам да си избере някакъв по-голям и по-значим подарък.Отговорът бе:Искам жив кон,разбра ли! Rolling Eyes Crazy
Лошото е ,че се натъжава като заобясняваме ,че не можем нито да купим,нито да гледаме жив кон у дома. Tired
А наистина това й е страстта-кончетата.Все иска да ни язди ,да ни се качва на гърбовете,яхва и пръчки... ooooh!

# 76
Запалихте ме. Аз като завидно непрактичен човек, винаги пазарувам на 20-23 декември  Embarassed После се чудя от какво ли е лошото ми настроение (предколедно), изнервеност, мазоли по краката и някаква тайна неудовлетвореност, че всъщност не точно това съм си представяла и няма нищо интересно в подаръците, които съм купила. Иначе за идея , миналата година плейстейшън за момченце и бейби борн за каката, която тогава беше на цели 11  ooooh! Ама като каза, та на- получи си го! Сега си седи горкото захвърлено и прашлясва, докато тя се готви за изпитите след седми клас  Joy Тази година синът ми иска шейна с кормило(тип Чук и Гек)..дали ще има сняг  newsm78 и аз харесах много тази книжка Драконология..предполагам, че ще му е интерсна, а и той много чете и ще се радва. И игра за плейстейшъна. Сестра му сама ще си избере, но без кукли повече  Naughty

# 77
Мисля да и ми става все по трудно да реша какво да взема на голямото.Иска лаптоп или нинтендо #Crazy #Crazy newsm78 newsm78за м алчо няма проблеми за сега

# 78
Два от подаръците са вече избрани със сигурност. Единият си е неин избор - голяма кухня да готви  Grinning, още от края на лятото си го хареса в едни детски клуб и непрекъснато повтаря, че дядо Коледа ще и го донесе Simple Smile, другият ще бъде изненада от нас с татко и - шейна (само дано имаме сняг, че при нас две зими подред го гледаме само по телевизията  Confused). За съжаление ще трябва да изчакаме ходенето ни до София през декември за закопуването и на двата, защото тук няма нищо интересно, а кухничката държа да е нещо подобно :
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=2208
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=2509
Ще я изберем на място, виждала съм голям избор в Хепиленд.
Тя има мераци и за бебецентър - http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=2528 , и ако бабите не са предвидили нещо друго, подаръкат от тях ще е това.

поради увлечението да презадоволяваме и презатрупваме понякога децата си с играчки, аз отдавна съм ограничила купуването им само около празници като Коледа, Нова година и РД, през другото време купуваме само книжки и нещо съвсем дребно и символично. Затова сега със кеф бих се отпуснала,, защото съм сигурна, че ще са дългочакани и желани подаръци  Grinning.

# 79
    Ох........... И аз вече мисля за тези подаръци.Дъщеря ми е на 4 г. и е едно дете и внуче-глезла. Написахме писмо до Дядо Коледа още на 1 октомври- касов апарат от "Хипо Ленд", Мулан, Покахонтас, легло за бебе. А тази сутрин пожела и мост за замък от "Хипо Ленд". За какъв мост става въпрос? Видяла го, когато сме ходили за ботуши. Аз още съм в размисъл дали да купя само едина от тези играчки и да кажа на бабите да купят нещо, което те харесат. ....Или това е прекалено голямо наказание?  Много ли съм строга? На Коледа всичко прощаваме, но за нея всеки ден е Коледа. Ден без подарък неминава. Вината е изцяло моя, защото и обещавах подаръци в яслата за да ходи там всеки ден, а аз трябваше да ходя на работа.  Cry

# 80
поради увлечението да презадоволяваме и презатрупваме понякога децата си с играчки, аз отдавна съм ограничила купуването им само около празници като Коледа, Нова година и РД, през другото време купуваме само книжки и нещо съвсем дребно и символично. Затова сега със кеф бих се отпуснала,, защото съм сигурна, че ще са дългочакани и желани подаръци  Grinning.

Точно това си мисля и аз в последно време. Не убивам ли радостта на детето ми от подаръците, като я затрупвам с играчки? Отговорът е ясен. Аз също извън празниците се опитвам да купувам основно книжки и друбни играчки, пъзели и т.н., но купувам нещо почти всеки ден.

# 81
и се надявам тази седмица да успеем да и вземем хъски или немска овчарка. Вече е направила и списък какви неща трябва и за кучето да и купя  Tired

В къща ли живеете, че това хъскито не е шега работа. Ако се спрете все пак на тази порода, ще подсказвам за аксесоари.

# 82
  • София

Точно това си мисля и аз в последно време. Не убивам ли радостта на детето ми от подаръците, като я затрупвам с играчки? Отговорът е ясен. ...

Аз пък не съм много наясно с отговора?  newsm78 Тъй като моето диване получва подаръци непрекъснато - за рождения й ден и за Коледа подаръците й са скромнички - почти символични. Дори не помня какво й подарихме за последния рожден ден даже  Embarassed но пак се радва много и на празниците и на подаръците.

# 83
Ох аз още не съм почвала да пазарувам ама май е време newsm78.Моята принцеса иска къща за кукли,не съм проверявала още никъде,дайте идеи ако сте срещали вече такива къщи

# 84

Точно това си мисля и аз в последно време. Не убивам ли радостта на детето ми от подаръците, като я затрупвам с играчки? Отговорът е ясен. ...

Аз пък не съм много наясно с отговора?  newsm78 Тъй като моето диване получва подаръци непрекъснато - за рождения й ден и за Коледа подаръците й са скромнички - почти символични. Дори не помня какво й подарихме за последния рожден ден даже  Embarassed но пак се радва много и на празниците и на подаръците.
Моето не е претрупано с играчки,просто бабите ни са доста практични жени ,които смятат,че дрехите са много по-важни ,отколкото играчките.Таткото-същото положение.Само аз заделям пари и купувам играчки,за което даже съм критикувана.Почти всеки ден купувам книжки и дребошлъци,т.е.скромни подаръчета,затова на рождени дни и Коледи детето ми е много щастливо-получава големи подаръци и то накуп.Радостта-изписана на лицето й,ходенето напред-назад и обясняването как е получила еди си каква играчка за подарък,...-това е стимулът ми да купувам още и да моля и роднините ни да го правят,а не да ни подаряват все дрехи.

# 85
  • София
ФЕЯТА, при нас е обратното: Само аз имам право и купувам дрехи и обувки. Останалите роднини се научиха, че и да купят - не се използват техните - за това пък могат да купуват книжки и играчки/одобрени от мен/  Mr. Green - Голям съм звяр...

# 86
ФЕЯТА, при нас е обратното: Само аз имам право и купувам дрехи и обувки. Останалите роднини се научиха, че и да купят - не се използват техните - за това пък могат да купуват книжки и играчки/одобрени от мен/  Mr. Green - Голям съм звяр...

Peace Peace   и при мен е така,радвам се че не съм само аз Mr. Green

# 87
  • На черешата
  И аз обичам сама да си купувам дрехите на децата,имам си претенции. Mr. GreenСамо жената на брат ми ги припокрива напълно. Joy

# 88
То и у мен звярът проговаря много често,зъбя се/везни съм,все пак/,но"костеливите орехи"в нашия род са много-все не разбрали,все не чули,все от добри чувства,т.е., да не се затруднявам с прибирането на играчките,затова дрехи носят. CrazyВ повечето пъти тези дрехи са напълно излишни/аз вече съм си набавила нужните/ или са малки по размер.
Много ме дразнят с упоритостта си,казах им,че имам дрехи нови ,с етикети,подарени и неизползвани толкова,колкото за един магазин,затова да се поспрат!

# 89
            Научила съм моите баби, аз да купувам дрехата на детето вместо тях. После те я подаряват на съответния празник. Дават ми предвидените пари за подаръка и аз добавям от себе си ако има нужда. Наложих се, след като свекито подари на дъщеря ми яке с размер 4 на първия рожден ден.

Общи условия

Активация на акаунт