мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 681
  • 675
  •   1
Отговори
# 240
  • Ланкър, планините Овнерог
Констанца имаше голям мерак за телескоп, но качствените започват от 500лв, та ще се размине.

ooooh! Rolling Eyes е като за първо време може да зепочнете с такъв от 50лв примерно Peace

С такъв ще вижда ли звездите? Защото това е зора. И ако да, къде има такъв.
Да ти кажа не съм сигурна ,но ако купя комплекта от метро ще пиша отзиви  Hug

Ще чакам  Hug

# 241
  • дядовата ръкавичка
Как да напишем писмо до Дядо Коледа, като желанията им всеки ден се менят? Саши мина през МР3-ка, лаптоп, пожарна кола, каска /забравих каква - на някакъв специален герой/, трансформерите не ги броя. Диманка засега иска шах /не че може да играе/ и кукла-русалка.

Аз засега съм купила за нея ролери, а за него - мисля за хубав велосипед.

Отделно имам да купувам за още две дечица, плюс цял куп роднини. Много обичам да купувам подаръци, стига да имам време и пари, а то и двете напоследък недостигат.

# 242
Гледам, че дискутирате микроскопа и телескопа от "Метро". Ако е същия като миналогодишния, за толкова пари - толкова. С телескопа в София не се видя особено, но в провинцията на ясно небе вършеше подчертано повече работа. Към микроскопа мъжът ми, който работи професионално с такива, имаше доста забележки, но като за детска играчка мисля, че става.
Откровено казано очаквах дъщеря ми да им обърне повече внимание.
Ако в пети клас се ползва, поне ще си оправдае покупката.

# 243
  • Карлово
solaris
Големи благодарности за пояснението. Щом се виждат хубаво звездите пък било то и при определени условия, значи си заслужава. Пък с микроскопа какво да гледа 7-8 годишно дете освен пробата, ако има такава към комплекта. Ако по-нататък се запали по астрономия ще му мисля.

# 244
За сега желанията са:
- тротинетка
- барбински спален комплект
- пони ( барбинско отново)

Барбинския  вирус вече ни хвана...

# 245
  • Карлово
Ако приемаш съвет като избираш тротинетка отдай предпочитание на такава с двони колела отзад. Вижда ми се малко детенцето и така ще и е по-лесно.
А за спалният комплект и моята иска, но мене като ме е страх  за състава на боите, пък може и да се престраша, щото има да избирам за 2 чувала подаръци.

# 246
  • Ланкър, планините Овнерог
Гледам, че дискутирате микроскопа и телескопа от "Метро". Ако е същия като миналогодишния, за толкова пари - толкова. С телескопа в София не се видя особено, но в провинцията на ясно небе вършеше подчертано повече работа. Към микроскопа мъжът ми, който работи професионално с такива, имаше доста забележки, но като за детска играчка мисля, че става.
Откровено казано очаквах дъщеря ми да им обърне повече внимание.
Ако в пети клас се ползва, поне ще си оправдае покупката.

Много полезно инфо. Благодарско!!! Става значи за първо време.

Констанца има спален комплект с Пепеляшка на някаква бг фирма. Струваше около трийсет и няколко лв. Не е като тези на ТАС, но става.

# 247
  • София
Аз съм насочена много павилно: подарък Дядо Коледа  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 248
Аз съм насочена много павилно: подарък Дядо Коледа  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Гербер, това звучи доста точно, а с мислене на възрастен и доста мръснишко

# 249
  • София

Гербер, това звучи доста точно, а с мислене на възрастен и доста мръснишко

Не, не Simple Smile синът ми е луд на тема дядо Коледа и го има в почти всички варианти: кукла, керамичен, сувенир и т.н., и т.н. Едно, че иска поредния дядо Коледа, друго че и "истинския" иска Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 250
Някой знае ли дали тази активна гимнастика е ОК?
http://family-bg.com/prX_2441.htm

# 251
  • София
Не знам конкретно за тази, но моите деца се забавлявах чудно с един изключително прост "древен" модел на Фишер Прайс от началото на 90-те. естествено, ако не си го видяла не живо, има момента на съмнение дали пластмасата ще е достатъчно здрава, дали играчките няма да "пускат" дребни частици... От друга страна пък, не съм чувала за некачествени полски играчки на нашия пазар.

# 252
Момичета,някоя от вас купувала ли е портативно ДВД и МР3 плейър на детето си?Колко струва това чудо?

# 253
  • На черешата
Момичета,някоя от вас купувала ли е портативно ДВД и МР3 плейър на детето си?Колко струва това чудо?

Ох,аз ги гледах в ebay струваха от 300 до към 800 лв. ooooh!

# 254
  • Между гори и планини
Момичета, знаете ли от къде мога да намеря кукли за ръце - като ръкавички?
Сега съм приспособила една кухненска ръкавица за котка и малкия много й се радва.

Иначе съм намислила да му купя или детски компютър ( не съм виждала в БГ, трябва да потърся ) или "строителна" количка за буране.
На баткото......ох....може би влакче с железница, което да се движи по пода на хола.

Общи условия

Активация на акаунт