мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 760
  • 675
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Имам вече поръчка дядо Коледа в градината да донесе вървяща кукла. В Метро е към 30 лв. В нас-книжки с приказки, мозайка и пъзел. Бабите и дядовците  си подаряват подаръците.
Дядо Мраз няма при нас. На нова година сурвака и си събира парички. После купуваме нещо.

# 286
  • София
Дариа и майка ми писали писмо до дядо Коледа. Къщичката с понита още е номер 1 в списъка.
Много моля ако някой знае от къде да купя това чудо - да ми каже  Praynig
Дъщеря ми е видяла играчката по немската ТВ. Sad

Другите са нов пъзел и книжки на Франклин.

# 287
Mоля ви майчета дайд идея за подарък за РД и Коледа на 10-11 год момченца..
Да кажем за РД ще дам парички, ама къф е тоя дядо Коледа дето раздава парички ( абе аз ако намеря такъв хич няма да се сърдя де  Oha!)

# 288
  • София
Дариа и майка ми писали писмо до дядо Коледа. Къщичката с понита още е номер 1 в списъка.

В Комсед в събота имаше къщички и много отделни варианти на понита. Не зная обаче дали е точно това което търсиш.
Успех   bouquet

# 289
  • София

Другите са нов пъзел и книжки на Франклин.

Къщичка /сувенирски магазин/ с пони най-евтин вариант /15лв/ в Комсед, втори вариант /малко по-голяма/ в Марсел, трети вариант, който моята госпожица е кръстила "Долината на пони" /не е точно къща/ малко над 100лв. В Комсед и Оринджа.

# 290
в хиполенд оригинален замък на понитата е 160 лв, много е як
аз харесах вече подаръците и ще отида утре сама да ги купя, това ще са "тайните" подаръци от дядо мраз, иначе ще има и от нас, няма как  Wink, каквото си изберат

# 291
Децата лека полека ги уреждам с подаръци - ще снимам и ще ви покажа, обаче запънах за подарък на племеничката, която е кръстница на момчетата. Тя иска глава с комплект гримове за гримиране и разгримиране. Обиколих магазините, където ме насочиха познати ама нъц.
Опрях до вашата помощ. Цената не ме притеснява никак, защото ако е по-скъпа ще и я пиша за подарък от всички дядовци /Мраз, Коледа и който още се сети/ + за рождения й ден който е на 12.01.
Ако някой има идея - моля да пише.

# 292
  • Ланкър, планините Овнерог
Децата лека полека ги уреждам с подаръци - ще снимам и ще ви покажа, обаче запънах за подарък на племеничката, която е кръстница на момчетата. Тя иска глава с комплект гримове за гримиране и разгримиране. Обиколих магазините, където ме насочиха познати ама нъц.
Опрях до вашата помощ. Цената не ме притеснява никак, защото ако е по-скъпа ще и я пиша за подарък от всички дядовци /Мраз, Коледа и който още се сети/ + за рождения й ден който е на 12.01.
Ако някой има идея - моля да пише.

В Бонжур провери ли? Преди там имаше всякакви такива чудеса. Лично съм виждала гримове, но преди време, в Бонжур на Славейков/на 2ет са детските неща/

# 293
Само гримове намирам, ама целта е тя да гримира кукла /или само лице/, а не да маже себе си.
Утре ще скоча и до Бонжур. В едно друго магазинче на Раковска открих глави, ама за ресане и подстригване, а не за грим.

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 20:42 от Mama_Galia_66

# 294
И аз мисля да купувам вече, ама като не знам какво.

# 295
  • София
... Не зная обаче дали е точно това което търсиш.
Успех   bouquet

То и аз не съм убедена много-много какво търся.  newsm78
Мерси

mamavassi, мерси ама тя е поръчала 'къща' - Като иска къща - търся къща...Айде сега чак пък замък  Mr. Green Ми то замъкът не е къща нали  Whistling

# 296
  • Ланкър, планините Овнерог
... Не зная обаче дали е точно това което търсиш.
Успех   bouquet

То и аз не съм убедена много-много какво търся.  newsm78
Мерси

mamavassi, мерси ама тя е поръчала 'къща' - Като иска къща - търся къща...Айде сега чак пък замък  Mr. Green Ми то замъкът не е къща нали  Whistling

А до какви пари търсиш къща? Защото Пумпелина имат страхотни дървени, не малки за около 150лв.

# 297
ама къф е тоя дядо Коледа дето раздава парички ( абе аз ако намеря такъв хич няма да се сърдя де  Oha!)
ако намине, прати го и у нас  Joy Joy
аз вече започнах с подаръците- "нова хавлия , ама да е синя и с уши";
гараж с асансьор, домино...

# 298
Иса, ако продължаваш да си такъв буквояд, ще береш ядове с намирането на подарък  Joy
Има ли покрив замъка - има, има ли врата - има, има ли стени - има, прозорци - също. Е, значи е къща  Wink

# 299
къща, ама само за принцеси !!!  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт