мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 960
  • 675
  •   1
Отговори
# 270
  • Ланкър, планините Овнерог
Споделете за броя подаръци
От Дядо Коледа, от Дядо Мраз, от Мама, от Тате, от братчето?

Или?

1. Дядо Коледа в градината
2. І=І=І= в къщи
3. От баба
4. От дядо
5. От другите баба и дядо
6. От леля

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 271
Баби и дядовци не броя, става въпрос за броя домашни подаръци.
Аз съм се спряла на варианта - детската, Дядо Коледа и Дядо Мраз, от братчето и от мама и тате общ подарък. Догодина се замислям да пенсионирам единя от добрите старци с брадата за домашните подаръци и сигурно ще се спра на варианта - дядо Коледа в градината, дядо Мраз у дома.

# 272
Снощи гледах детски компютри 2 вида в Метро на промоция.Единият бе  над 100 лв.

Аз пък търся сега дървен люлеещ кон/да става за3-4-годишно дете/!Още не съм попаднала на такъв ,не зная вече къде да търся!

# 273
  • дядовата ръкавичка
Ето това календарче намерих днес (тъкмо се чудех как ще го майсторя). Хубавото е, че е точно до 24-ти, така ще има шанс и коледното чорапче  Laughing  Под всяка цифра има джобче.

Много ми хареса календарчето. Къде го "намери"?  Laughing

# 274
  • София
Кажи къде го намери това календарче, че да намеря и аз две такива, моля  Laughing

# 275
Споделете за броя подаръци
От Дядо Коледа, от Дядо Мраз, от Мама, от Тате, от братчето?

Или?
Гореизброените се сливат в един.
При нас са разпределени по поводи:
За именния й ден (девети декември), за коледните празници и за рождения й ден (трети януари). Тези трите са подаръците, които са големи и се запомнят. За други наложителности (тип "дядо Коледа в градината, нещо и за Нова година и т.н.) ще получи дребни неща тип нова книжка, нови боички и т.н.

# 276
  • Ланкър, планините Овнерог
Аааа, точно така. От тези всичките, с изключение на бабините и дядовите ( те са си техен проблем), само Коледа в къщи е по-така. Иначе съвсем  ooooh! , както има и РД на 10.12

# 277
  • София
Ето това календарче намерих днес (тъкмо се чудех как ще го майсторя). Хубавото е, че е точно до 24-ти, така ще има шанс и коледното чорапче  Laughing  Под всяка цифра има джобче.

Много ми хареса календарчето. Къде го "намери"?  Laughing

В люлин в търговския център, струва 10 лева

# 278
  • София
Естествено, че ще се случи да е в онази част на София, в която изобщо няма как да отида. Close

Плащам в брой с бонус, ако някой може да ми го достави пО на изток.

# 279
  • дядовата ръкавичка
В люлин в търговския център, струва 10 лева

Благодаря!
Но и аз нямам шанс да стигна до Люлин. Жалко.

# 280
  • София
Някой знае ли дали тази активна гимнастика е ОК?
http://family-bg.com/prX_2441.htm

Анда, нашата е такава. Ок е, обаче беба играе максимум 10 мин, а после започва да й се нерви. понякога "крачетата" тръгват да се вадят, но не сме имали инцидент. Не мисля, че по-скъпите са по-добри.

# 281
Живея в Люлин и в неделя в 15,30 ще имам работа в центъра на пл.Славейков - ако мислите, че мога да съм от помощ...

# 282
  • София
solaris
Големи благодарности за пояснението. Щом се виждат хубаво звездите пък било то и при определени условия, значи си заслужава. Пък с микроскопа какво да гледа 7-8 годишно дете освен пробата, ако има такава към комплекта. Ако по-нататък се запали по астрономия ще му мисля.
Като малка бях много запалена. Може да гледа ципа от лук - клетките са големи, а ако се намаже с йод, ядрата се оцветяват. Ако увеличението е поне 300 пъти, всякаква мръсна вода /най-вече от забравени във вазата цветя/ е източник на разнообразна "флора и фауна", разни косми, нишки, тънки резенчета плодове, зеленчуци, клетки от устата /събират се от вътрешната страна на бузата с клечка и доколкото си спомням се оцветяваха с химически молив... Общо взето всичко, което е тънко и пропуска светлина - поставя се с капка вода в/у предметното стъкло и се покрива с покривното. Едно време имаше и готови предметни стъкла. Предполагам и сега се намират. Но моята /на 7 г/ определено не е дорасла за това /но тя си е дечко, в сравнение с повечето си връстници/.

# 283
  • На черешата
 1.В градината
 2.Мама+тати+сестричка
 3.Работата на тати
 4.Работата на мама
 ...после следват бабите и дядо,вуйчо,чичо,и още няколко приятели.А каката на 18.12 има и рожден ден. Crazy

# 284
Някой знае ли дали тази активна гимнастика е ОК?
http://family-bg.com/prX_2441.htm

Анда, нашата е такава. Ок е, обаче беба играе максимум 10 мин, а после започва да й се нерви. понякога "крачетата" тръгват да се вадят, но не сме имали инцидент. Не мисля, че по-скъпите са по-добри.

Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт