мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 784
  • 675
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Aйде помагайте, кажете от къде мога да взема екип на Левски за 11 год хлапак..
И за цени ако имате информация.. предполагам, че ще са  #Crazy, но дано да е в рамките на предвиденото
Не съм сигурна дали има точно на Левски,но можеш да провериш,в магазините на Централен подлез има един за спортни стоки и парфюмерия-те са производители точно на спортни стоки--фирмата е Мишо,ако няма може би ще можеш да поръчаш,има нац.отбор със сигурност.

# 331
          Вече купих един от коледните подаръци-пералня. Малка розовка, пере с вода. Остават ми още 4 подаръка. Много голям списък. Rolling Eyes

# 332
Rosi, голямо благодарско .. знаех си че накъде съм гледала .. ама старост нерадост

# 333
мислим, мислим Grinning и набелязваме ежедневно Crazyсписъка е доста дълъг, но ще има подбор Simple Smile

# 334
ние вече го купихме подаръка-ел. игра за телевизора-това си хареса детето.ноооооо ще го получи за Коледа Simple Smileако слуша Laughingако не слуша....тате ще играе с играта Grinning

# 335
Значи, подаръкът за Коледа май ще е детско ДВД, за ЧРД (3-и януари) - зайче. С какво по дяволите да мина за именния ден, който е на 9-и декември, когато още няма да е обръгнала на празници?
Не питам за конкретни идеи, а дали според вас трябва да е нещо дребно или нещо съизмеримо?

# 336
Съизмеримо, Анде, детето не е виновно, че празниците са му на куп.
Но не като цена, просто като количество доставена радост Simple Smile Сега има толкова хубави креативни комплекти, че този път няма да имам никакви проблеми Simple Smile И цените са по 25 лв, а удоволствието - гарантирано Simple Smile

# 337
  • София
Ние вече купихме подаръка за Калоян-масичката с инструменти на Мечо Пух.Имитира дърво и е пълна със всякави инструменти-чук,менгеме,разни големи болтове,отверки,ключове.Има мелодии,когато се ударят пирончетата с чука,когато се завърта менгементо се чува скърцане и разни такива Grinning.Надявам се да й се зарадва Laughing
На приятелчетата му взехме детски комплекти за голф Wink

# 338
  • София
Купих от "Бонжур" 4 метални колички с герои от "Колите". Колекцията е много голяма, но не всичко се продаваше, пък и ние вече доста неща си имаме от нея.

# 339
  • Варна
Какви парички са количките

# 340
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194135&photo=6 и аз купих вчера тази писта и влакчето дървеното, но за каката бяха свършили понитата от промоцията и другия комплект, който бяхме харесали, та взех едно друго пони и един принц на снежанка, и ще допълвам сигурно със снежанка...и аз се чудя пистата колко ще е здрава, но за нас ще е първата и мисля да видя дали ще има интерес, и после може да купя по- хубава- има едни страхотни по 115 лв, но и са много големи
абе за две годишен терминатор е екстра пистата
в хиполенд има страхотни играчки на дисни, обучаващи музикално- светещи, на цени по 30-50 лв, имаме кола от там и е супер и мисля да взема и една такава играчка, има един камион с ремарке с животни, движи се и има звуци, има още джунгла, жираф и дърво, кубче, къщичка и др много интересни

# 341
Почти съм приключила с подаръците за празниците. Започвам да ги купувам от рано, защото имам много "получатели".
За племенниците съм купила:
 1. бебе, креват и количка; няколко книжки - за 4 годишната сладурана.
 2. писта с две коли - за 6 годишен разбойник.
 3. гараж на три етажа, за един от малките пакостници, който е на 2.
 4. музикална количка за палавник на 1,5 год.
 5. занимателна играчка /не знам, по какъв друг начин да я нарека/ за малка сладурка, на 1.5 г.
Остават ми още къща и бебешка залъгалка.

# 342
 Аз направо се чудя какво да да им носи Дядо Коледа на моите.Питам ги, те не проявяват интерес към играчки.Обяснявам, че трябва да е нещо, което не им купуваме всеки ден.Големият мисли мисли и накрая измисли-по един лаптоп на двамата, всеки да си играел на неговия и да не се карали.А са съответно на 2 и 6г.  Thinking

# 343
  • София
Какви парички са количките

По 9,99лв.

# 344
          Вече купих един от коледните подаръци-пералня. Малка розовка, пере с вода. Остават ми още 4 подаръка. Много голям списък. Rolling Eyes

Я разкажи за пералнята,как пере с вода?!
Деси, дървената къща в кой ТСМ я видя?
В един от магазините им на Ботев.Между пл.Македония и Петте Кьошета/като вървиш към Петте Кьошета,се пада отдясно/

Общи условия

Активация на акаунт