мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 663
  • 675
  •   1
Отговори
# 390
Не пише ли марка,модел,е и а мен ми е интересно?

# 391
# 392
  • Ланкър, планините Овнерог
Снощи Констанца ми изтърси, че за Коледа иска пухкаво кенгуру.....ПОМОЩЩЩЩЩЩ....

# 393

По-горе в темата аз писах също, че търся такъв подарък. Забелязах, че кутията е надписана на български и, че фирмата е Лимекс. Дали знаете къде има представителен магазин на Лимекс? Там може да дадат повече информация, евентуално.

# 394
# 395
Компютрите на Лимекс се продават и в детски маркет ВЕГА:
http://www.vegatoys.com/?area=toys&category=15&page=2&limit=12

# 396

Да, сетих се да погледна. Пише, че компютрите ги има в магазините на Вега. В интернет магазина на Вега има един лаптоп, но не пише да е триезичен, а цената му с ДДС е 119 лв, а в Метро е толкова без ДДС. Но може и да са различни.

# 397

Да, сетих се да погледна. Пише, че компютрите ги има в магазините на Вега. В интернет магазина на Вега има един лаптоп, но не пише да е триезичен, а цената му с ДДС е 119 лв, а в Метро е толкова без ДДС. Но може и да са различни.

Мисля, че не е съвсем същия, но пък дизайна е еднакъв newsm78
..но пък пише за деца над 6г. Thinking

Гита Ог - скоро гледах в Кауфланд доста плюшени играчки, но не си спомням кенгуру.Като отида пак ще разгледам и ще кажа дали има Wink

# 398
и преди писах, че във ВЕГА на Пирин има доста видове "лаптопи"

# 399
  • Ланкър, планините Овнерог

Гита Ог - скоро гледах в Кауфланд доста плюшени играчки, но не си спомням кенгуру.Като отида пак ще разгледам и ще кажа дали има Wink[/tt][/size]

Благодаря ти! Аз днес и без това мисля да ходя на там за памперси на малчуганка.

# 400
Аз пък имам трудната задача да намеря костюм на Спайдърмен. Синът ми е на 8 год., но е доста висок- 146 см., а всички костюми на Спайдърмен са за по-ниски деца. Моля ви, ако някой е виждал нещо по-голямо да каже (може и да не е детски). Пробелмът е, че все още вярва в Дядо Коледа и твърди, че джуджетата могат да направят всичко! Така, че се нуждая спешно от ПОМОЩ Praynig Praynig Praynig!

# 401
моля препоръчайте ми гараж или паркинг за моето детенце Hug
досегашните в темата сякаш са за по големи деца
някой има ли гараж на ecoiffier-здрави ли са Hug

# 402
в хиполенда има едни на вадер, те са доста здрави, но са над 100 лв, сега имат промоция- да кажем да са 90- 100 лв
а има и едни на гови или нещо подобно, за деца до 3 год, много сладки

# 403
а  аз имам поръчка за ЖИРАФ ,но да е голям,,някои има представа къде има?
миналата година не успяхме да намерим за Коледа,и малката има същото желание

# 404
какъв жираф, плюшен ли?
ще се оглеждам

Общи условия

Активация на акаунт