мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 666
  • 675
  •   1
Отговори
# 405
плюшен--да Peace

виждала съм,но малки--ключодържатели Sad

# 406
  • Ланкър, планините Овнерог

Гита Ог - скоро гледах в Кауфланд доста плюшени играчки, но не си спомням кенгуру.Като отида пак ще разгледам и ще кажа дали има Wink[/tt][/size]

Благодаря ти! Аз днес и без това мисля да ходя на там за памперси на малчуганка.

Ходих. Какви ли не чудеса има, но не и кенгуру.... newsm78...Помагайте, моля ви. Чувствам, че няма да е лесна тази задача.

Голям жираф няма ли в Хиполенд? Там има даже преголям. Също преди съм виждала и на 2ет. в Бонжур на Славейков.

# 407
не съм се сетила въобще за Бонжура ooooh!там влизам само до козметичните щандове Mr. Green

ще ида да проверя утре-- Peace

# 408
в хиполенда има едни на вадер, те са доста здрави, но са над 100 лв, сега имат промоция- да кажем да са 90- 100 лв
а има и едни на гови или нещо подобно, за деца до 3 год, много сладки
мерси много   bouquet

# 409
спокойно такива живафи има, моя синковец има подарък такъв Жираф висок е цели 80 см
от Варна е купуван, но със сигурност има и в София

# 410
Мили мами,
моля ви за съдействие.
Искаме да купим на детето кола, на която се сяда и се отбутва с крачета. Седалката да се вдига, за да се стига до "багажника". Да е автомобил, а не гъсеничка, калинка и тн. И да е по-евтина от 40 лв. Моля ви, който е ходил по Метро и Хиполенд, (или в друг магазин) виждали ли сте нещо подобно. Прегледах каталозите им, в тях няма подходящи. Моля да ме насочите. Предварително благодаря  bouquet

# 411
А някоя от вас да е купувала нещо на ЕДУКА?Дайте мнения.

# 412
Мили мами,
моля ви за съдействие.
Искаме да купим на детето кола, на която се сяда и се отбутва с крачета. Седалката да се вдига, за да се стига до "багажника". Да е автомобил, а не гъсеничка, калинка и тн. И да е по-евтина от 40 лв. Моля ви, който е ходил по Метро и Хиполенд, (или в друг магазин) виждали ли сте нещо подобно. Прегледах каталозите им, в тях няма подходящи. Моля да ме насочите. Предварително благодаря  bouquet

Има такива на Дисни 57лв в Хиполенда, 54 в Метро .. В Хипото има и по-скъпи
По евтин вариант поне в тези два магазина не съм виждала.
Тези коли са два размера и по-големия са по-скъпи

# 413
Момичета,да се похваля,осигурих жирафа Peace Peace Peace Peace
голям,красив плюшен и не много скъп жираф Peace
Благодаря ви за насоките и за споменатите магазини,и за мненията-така се спестява доста време и нерви Peace

# 414
Мили мами,
моля ви за съдействие.
Днес бях в София прес - има, кола е, струва 36 лева.
Доста интересни работи видях, чак ме хвана яд, че вече съм готова с подаръците.

# 415
Аз пък имам трудната задача да намеря костюм на Спайдърмен. Синът ми е на 8 год., но е доста висок- 146 см., а всички костюми на Спайдърмен са за по-ниски деца. Моля ви, ако някой е виждал нещо по-голямо да каже (може и да не е детски). Пробелмът е, че все още вярва в Дядо Коледа и твърди, че джуджетата могат да направят всичко! Така, че се нуждая спешно от ПОМОЩ Praynig Praynig Praynig!

Доста големи размери костюми на спайдър мен има в София прес - мисля че бяха в книжарницата на подземното ниво. Има и други спайдърменски хубавини.  Peace
Ха, сега виждам че не си от София - нямаш ли познати да ти вземат и да ти го изпратят?

# 416
Никой ли не е виждал плюшено кенгуру?  newsm78 Нямам възможност за обикаляне наслуки. Плиииййййзззззз!!!!

# 417
  • някъде ... тук ...
vok, не знам дали ще стане този костюм на Спайдърмен, но погледни тук.

От същия сайт взех поръчаните коледни подаръци - касов апарат и работилница с инструменти.

# 418
Никой ли не е виждал плюшено кенгуру?  newsm78 Нямам възможност за обикаляне наслуки. Плиииййййзззззз!!!!

В софия прес нямаше със сигурност
Утре пак ще скитаме за играчки за детската и веднага ще пиша ако има някъде.

# 419

В софия прес нямаше със сигурност
Утре пак ще скитаме за играчки за детската и веднага ще пиша ако има някъде.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт