мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 684
  • 675
  •   1
Отговори
# 600
За детски слънчеви очила- най-добре виж в оптиките Peace

# 601
  • Ланкър, планините Овнерог
Чико имат слънчеви очила, но колко предпазват, не знам. Има ги в Пинокио.

# 602
# 603
  • софия
Всичко съм купила - на Елена бебе с аксесоари, 2големи книги, елен и детско пиано, на мъжа ми книга, пуловер и 5чифта боксерки, на майка ми сме купили часовник и блуза, а не свекърите DVD. Свършихме работа предсрочно и съм много доволна. Всичко сме украсили, лампички свещи, музика, къщата грее, а бебока щурее Hug Rolling EyesЧак на рима взе да ме избива. Blush

# 604
  • София
Nadya79, като препатила мама, позволявам си да взема отношение по въпроса за слънчевите очила. Моето мнение е, ако решите да взимате слънчеви очила, то те да са непременно от оптика. Заслужава си да се вземат по-скъпи, но качествени очила. Това го казвам с чисто сърце и от личен опит.

# 605
Nadya79, като препатила мама, позволявам си да взема отношение по въпроса за слънчевите очила. Моето мнение е, ако решите да взимате слънчеви очила, то те да са непременно от оптика. Заслужава си да се вземат по-скъпи, но качествени очила. Това го казвам с чисто сърце и от личен опит.

Пък аз подкрепям с двете ръце ! newsm10 smile3521 newsm10 smile3521
Полудявам, ако от някакъв снакс или кроасан му се паднат слънчеви очила, отиват направо в коша и се почва един рев, едно чудо...
Продават някакви детски очила с меки рамки, за по- малки деца, мисля, че бяха около 30-40 лв.

# 606
мойте сладури искат толкова много неща че незнам от кои магазин да трагна newsm78 newsm78 newsm78

# 607
  • Пловдив
И аз преключих с подаръците.
Тази година сме на вълна влакчета купила съм тези двете
http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1082&id=8570
http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=3157

# 608
Другата седмица ще обикалям да търся нещо. Малката ми иска къщичка, проблема е, че няма къде да я курдисам и нея във тая тясната гарсониера. Ама щом иска детето това, как да му откажа  Tired

# 609
Знам, че ще преместят темата, ама аз все пак да отговоря Whistling
Аз за мойте принцеси съм купила кукли....много кукли Crazy
Барбита, уинксове, джунджурийки и още
безброй розови неща.... Crazy
А гвоздея на програмата ще е двойка декоративни зайчета Heart Eyes

# 610
Черната перла, Диабло, Скай файтър и телефон за голямото, за малкото още не сме взели. 

# 611
Детска кухня + пералня и микровълнова, триколка за кукли, касов апарат, това са й желанията и бяха разпределни м/у нас и баби и дядовци, взех и един дървен ръстомер с мишки като бонус  Grinning

# 612
# 613
Футболна топка Адидас- той и това иска

# 614
изтрих, да не вземат да прочетат - нали е изненада!

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 00:03 от monda

Общи условия

Активация на акаунт