Отговори
# 240
efg+eli, знаете ли, че при първото ми раждане ме ши баш тази личност. Докато ме шиеше, ми връчи своя визитка с частния си кабинет.  Shocked
Малеее, Гита, добре че нищо не ти е направила. На теб също ли вместо епизиотомия ти резна перинеума?

# 241
  • Ланкър, планините Овнерог
Говоря за първото си раждане. Тогава имах щастието да съм само с епизотомия, та май добре ме заши, въпреки че след това 1м не можах да си седна д-то. Якото разкъсване беше сега-с второто и ме ши Андреева, но, Слава Богу, горе-долу се повъзстанових вече, т.е. не ме е прецакала.

# 242

ние това правим като е кофти времето а вие?

# 243
Здравейте мами!!!
НИЕ СЕГА СЕ ПРИБИРАМЕ  от вън, егати гадното време.

Взехме активна гимнастика на малката,сега ще изпера и ще ви я снимам да ви я покажа.
Купихме и някакви нови памперси на Хъджис, в червена опаковка, с цял ластик отзад, сега и тях ще пробвам, дано да са хубави и са с със съвсем различни размери от другите.

Ами това е за сега.Сигурно чак утре пак ще пиша, че след 2 4аса става време за истеричния рев на Ивон, който практикува от 4 дни.  

# 244
В Часът на мама ще показват как се шие слинг. Ако Ива Дойчинова не прекъсва шиовачката може и да разберем Hug

# 245
  • София
В Часът на мама ще показват как се шие слинг. Ако Ива Дойчинова не прекъсва шиовачката може и да разберем Hug

Joy hahaha Joy Mr. Green
Ади,честита гимнастика!
Франи ние спинкаме Flutter

# 246
Тиги, права си за Ива Joy наистина не я изтърпям понякога.
Франи, и ние правим същото Simple Smile

# 247
АДИ тези памперси на хъджис с 4ервената опакова и синьо ако имат нямат никакъв ластик пълен фалшификат аз се прекарах първият път с тях постоянно сме осрани до ушите ДАНО НЕ СА СЪЩИТЕ ooooh!

# 248
  • София
На мен ми казаха,че тези с червената опаковка да не ги взимам!Аз взех премиума на вид са много добри сега му сложих и ще видим Mr. Green Party

# 249
абе мани как се прецаках 4е и 80 памперса ли бяха сега пак съм си взела от старата оапковка с животинките на дисни а тея с 4ервената опаковка нямат тея животин4ета ами едни гадни зайци абе дано не се епрецакала Ади

# 250
  • София
Аз взех 78 бр пакет и дано остана доволна!  Praynig и моите с с дисни Party

http://paint.dechica.com/ има готини неща,аз специално гледам текстове на песнички,че не помня много Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 16:12 от Димяни

# 251
 Peace аз от самото на4ало ползвам хъджис и съм много доволна Peace

# 252
  • София
Аз се чудя каква активна гимнастика да взема на беб FlutterВреме му е Mr. Green
Забравих да се похваля че взех на малчо много лека дрънкалка че все тежки за него имах  Mr. Green и е мнооогооо.... доволен Simple Smile Държи си я и си дрънчи Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 16:20 от Димяни

# 253
от както си откри ръцете много и се кефи като бута ме4оците голям смях пада Crazy

# 254
  • Златна Добруджа
Аз взех 78 бр пакет и дано остана доволна!  Praynig и моите с с дисни Party

Аз писах точно за промоционалните Хъджис в Метро, ама явно не сте ми прочели поста  Mr. Green
Не струват - малко да пикне и като си сложа ръката на дупето й, дрехите й стоят влажни  Close И аз се набутах с такава голяма опаковка, сега по-често ще я сменям.

Общи условия

Активация на акаунт