Умопобъркваници и мистерии - 16

• 32 185
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 320
Здравейте   bouquet
започнах играта на Mellita , намерих 5 топчета и ги сложих на мястото им , гайката - също на мястото и , с тръбния ключ я свалих надолу . Не знам какво да правя с боздугана  newsm78 и как да потворя гардероба и шкафа до секцията  Tired

# 1 321
Привет!
Зареждам играта на Мелита, гледам, че четата се е събрала  Grinning
=========
Маги, над това сивото, което отмерва времето има нож. С него се реже жълтата кутия на шкафа.

# 1 322
Ами аз имам две топчета само  Cry

# 1 323
Ами аз имам две топчета само  Cry
топчетата са: под 2та ъгъла на килима , над гардероба , между книгите и на прозореца над дивана  Peace

# 1 324
Еее мерси взех ги. А с антената от ТВ-то някой знае ли какво се прави? Аз съм я играла много отдавна тая игра, но нищо не помня.

# 1 325
Привет!
Зареждам играта на Мелита, гледам, че четата се е събрала  Grinning
=========
Маги, над това сивото, което отмерва времето има нож. С него се реже жълтата кутия на шкафа.
   bouquet благодаря Сапфира , но как да взема ключа - ще ме удари тока Simple Smile

# 1 326
Еее мерси взех ги. А с антената от ТВ-то някой знае ли какво се прави? Аз съм я играла много отдавна тая игра, но нищо не помня.
с антената взех тръбния ключ зад секцията

# 1 327
 bouquet благодаря Сапфира , но как да взема ключа - ще ме удари тока Simple Smile
С клещите, миличка.

# 1 328
С клещите, миличка.
[/quote]   bouquet   bouquet   bouquet
имам единият код на куфара , но другият  newsm78

# 1 329
Излязох.
-----------
Маги, виж между възглавниците на дивана и на картината.

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 15:10 от Сапфира

# 1 330
Олеее, ужасно брутален край  Laughing

# 1 331
Отворих гардероба и има две неща на различни рафтове. Какво ги направихте  newsm78

# 1 332
Отворих гардероба и има две неща на различни рафтове. Какво ги направихте  newsm78
как отвори гардероба?  от къде да намеря втория код за куфара ?

# 1 333
От лявата страна на куфара пишеш 372, а от дясната 546, но това вътре е само надпис и не знам за какво е този куфар.

# 1 334
Най-горният рафт-има кутия, с черния ключ.
Маги, виж предния ми пост.
--------
Бейби, нали имаш нож. Я, пробвай с него до рисунката в куфара?!

Общи условия

Активация на акаунт