Св. Мартин: печени гъски, фенерчета, латерни и други светила.

• 18 024
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Таzово дъно

# 136
Татяна моите съболезнования!

Мишка, по принцип е по- добре да се разберете без съд, това ще ти спести и на теб много нерви. Виждам, че вече сте намерили и Умвелтмедиzинер, sehr gut. Гледай само здравето на детето и си пести нервите, другото ще се нареди.

# 137
  • Германия
Татяна, съжалявам, нека почива в мир твоята баба.

Моля, Вивита, ако случайно надникне тук да ми пише на мейл или 45505586 имам питанки разни.

# 138
Ми6ка олелеле това не е филм,а си е направо horror. Дано вси4ко се нареди по най-бързия на4ин и безнервния за вас на4ин. Така ми се дощя да гушна невиината малка сладурнака-Хана

# 139
Някой може ли да ми каже защо не мога да спя, когато съм болна като куче? Ей ги тъмни доби, вихрушки, а мен ме цепи тиква като след студентски празник. В добавка реших да гледам за лека нощ "Къщата на духовете", много сълзи, много сопол, ма не разбрах от филма или от болестта беше.

Публикувах историята, която със сигурност ще има интересно продължение, за да имате и вие едно наум, ако нещо подобно ви сполети, не че ви го пожелавам. Ето Вечка каза, че и те са имали подобен проблем. Значи не е само на север. Най-лошото е, когато децата ни са засегнати, а аз въпреки острото си обоняние не открих врага навреме. Може би на Хана щеше да й се размине абсолютно безполезния антибиотик, който онзи некадърник от спешната помощ й изписа. Може би щях да си спестя няколко хиляди нервни клетки, които се отидоха мърцина покрай тия простотии. Може би нямаше да се чудя как да вместя и това изпитания в дневна програма, за която понякога и 30 часа не стигат. Въпроси, въпроси, ей затуй ме цепи главата. Парен каша духа, сега знам, че където и да отида да живея, първо ще проверя колко са сухи стените и колко са кухи собствениците, че да предлагат жилища с такива "екстри".

Та както казах, сапунката ще има продължение. Заредете се с пуканки.

# 140
 Cry CryИ моят дядо почина. Cry Cry
Днес! Cry Cry
Бог да те прости,дядо! Cry Cry

Flowers Rose Flowers Rose

# 141
Добро утро,

Ми6ка, чакам продължение.  Mr. Green
Аз лично съм 101% сигурна, че няма да направят сносна хоризонтална изолация за влагата. Чисто и просто, защото при изградена къща изпълнението на такова нещо е в рамките на научната фантастика. Има два варианта - ще сложат изолация на пода в килера от вътре или ще разкопаят от вън до основите и ще лепнат някое кирливо фолио и ЕПС. И в двата случая капилярната влага няма да спре или със сигурност няма да е дългосрочно спряна...т.че освен да ти пожелая успех при търсенето на фирми за пренасяне друго не мога. Хубаво е, че родителите ти могат да поемат Хана, докато нещата се нормализират. Жалко е да си далече от детето толкова дълго, но явно друг начин няма. Стискам палци за  максимално бърза развръзка Whistling

Някой друг ранобуден за кафе?

Весе, най-искрени съболезнования Hug

# 142
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
добро утро,

Веси, моите съболезнования. Sad

# 143
Веси,  Hug

Присъединявам се пак към кафето на Сърфи. То с това будуване по незнайни причини дето и аз го ударих 3-4.30 май само за толкова имам сили Tired

# 144
Веси,моите съболеzнования  Hug
Ми6ка,и аz съм на мнението на Сърфи.И да направят хем,че няма да е както трябва,хем Ще иzгуби6 време,в което оЩе Ще живеете там.Ако става въпрос zа съдене бих се zамислила zа причинените болести и нерви до тук,но не zа поправка zа в бъдеЩе.Ще гледам да си плÜя на петите и да се махна на техен гръб от таzи къЩа.Ние имахме преди 1 или 2 zими мухъл в спалнята.И на6ият хаzяин ни донесе някаква ма6ина,която не помогна.Купихме спрей zа мухъл и боядисахме,дали не бе6е със някаква специална боя  newsm78 не помня вече.Но мястото е между стената и гардеробът ни,където бях сложила оЩе раzни неЩа там,та не може6е да се проветри както трябва.
Видях,че някой вече са открили албумът на Чико  Crazy,та по тоzи повод да ви се оплача,как му купих от фирма в ебей раzни неЩа,на 20,11 и до днес пакетът не е пристигнал  Twisted Evil Close Предприех раzни мерки,да видим дали до по_остри Ще се стигне  Thinking
Сърфи,моето кафе е май най_рано винаги готово.Ставам в 5.50 всяка сутрин  Mr. Green

# 145
:
Сърфи,моето кафе е май най_рано винаги готово.Ставам в 5.50 всяка сутрин  Mr. Green
Още една луда като мен hahaha
Сега съм свободна България - ни дете, ни коте! Party
Обаче ме чакат планини от сгънато пране да бъде разфъчкано по определените за целта места Crazy

Мише, аз ако взема да разправям нашата одисея - направо латиноамерикански сериал с италиански привкус ooooh!

Веси! Hug

# 146
Вечи,къде си иzпрати децата и мъжът?  Laughing

# 147
Вечи,къде си иzпрати децата и мъжът?  Laughing
А, сега де? Не помня Joy
Имаше нещо като работа, училище, детска градина, ох, остарявам Whistling

# 148
Днес по радиото с едно ухо чух, че преди да сме си предали данъчните карти на работодателите, трябвало да кажем да ни впишат едва ли не всичко, което после се попълваше в данъчната декларация Shocked - пари за дрехи, за подпомагане на хора без доход, ...Знаете ли нещо по въпроса?

# 149
Веси, съболезнования и от мен Sad и едно голямо гуш Hug

Чико, много сладка тази вашата Чика, направо като плюшено мече Simple Smile Моята дъщеря ако има такова пухче, от къщи няма да иска да излиза ooooh! И рицарка станала вече Чика Joy А лятото ще я водите ли на море?.... да се запознае с поморийските котараци hahaha Бъзикам се, тя е финна мадама, никакви поморийци Wink А ти що ставаш толкова рано, котето ли иска да му обръщаш внимание?

Мишка, успех в борбата, но и аз си мисля, че няма да могат да оправят нещата качествено, но пък от друга страна, ако вземат някакви мерки, дори и малки, поне няколко месеца ще държи докато пробие нова влага, а вие до тогава може да се изнесете на новата къща. Тъпото е, че ви очаква неизвестно дълго време живот на строителната площадка, а това не е приятно.
Нашият бивш наемодател пък при санирането беше "забравил" да сложи шумоизолация под ламината ooooh! Верно, не е застрашаващо здравето, но късащо нерви. Ние бяхме най-горе, но тези под нас думкаха през 5 минути отдолу да спрем да вдигаме шум, а ние стъпвахме на пръсти и даже дете нямахме още, което да троппли. Те не можеха да спят даже, когато нашият хамстер правече обиколки в колелото си Laughing. Докато след редица оплаквания онзи изплю камъчето, че само в средната стая сложил такава изолация, а в останалите не, и за тези отдолу всяка наша стъпка се чуваше като удар с чук. Добре че малко след това се изнесохме и не ни се е налагало да се борим за промяна. 

Общи условия

Активация на акаунт