Отговори
# 135
Май е станало грешчица, да LaughingИаз така си спомням, че скоро черпи момичето Wink
Днес е violina рожденничка Hug
Да е жива, здрава и много обичана мама и жена  bouquet
Нас нещо май яко ни тормозят зъбите Rolling Eyes
Детелини, бобовите са ни забранени, но слагам ориз, оризова каша когато е безмесно и няколко кубчета замразен бульон.Малко се позапича от тези оризови и нишистета ама....

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 09:11 от esy

# 136
Аааааааа,искате двойна почерпкаааа Crazy

violina,честит рожден

# 137
ЧРД на Виолина!
Ей, изловиха ви, не ви мина номера! Laughing
Аз няма да се възползвам от предложението на Кундурджиева. Ето ви и моите помощници вкъщи  Joy http://www.snimka.bg/album.php?album_id=106593&photo=29

# 138
Честито на Вили! Да се сбъднат желанията ти!

Бети, даваш ли, даваш, таз мома Венетка ?

# 139
  • Бургас
`Добро утро!Честит рожден ден на violina  bouquetДнес сме будни от 6ч. Shockedно,сега  спи,и на мен ми остана време да надникна тук.Ники,и аз направо се учудих,че вчера имаше риба на кухнята.Те освен пилешко ,май друго не готвят-за месно пюре.Дано внесат повече разнообразие.Ние още не сме проходили,страх ни е да се пуснем от леглото.Иначе,стои права и не се държи никъде,но това е за секунди.Вчера гледах предаването по Би Ти Ви за прохождането.Интересни неща споделиха-това,че трябва да се прави прощъпулник в събота,и срещу голям празник-не го знаех.Хубав ден ви желая.

# 140
Виолинка става на цели 23  Laughing Хайде и до стотака! Честит ти празник......ела поне си прочети пожеланията, че отдавна не си писала  Simple Smile

И аз още не съм захранила с жълтък....и с много други неща де.
Прочетох, че някои от мамите спират АМ-то? Мога ли да попитам защо? Тук АМ се пие поне до двегодишна възраст.  newsm78

Алекс в нас си джитка по чорапи, исками се да го пусна бос, но ще го разболея, уф колко са студени гадните плочки. А по чорапи си се хлъзга....къвто и чешит да са.

Моя син е дрислив, ака по 3-4 пъти на ден, средно заминават по 6 памперса. Ама не седи на гърне и скоро няма да седне  Grinning

За РД-то се двоумя....дали да направя детско парти в някой парти център или да си го празнуваме скромничко само ние....ще видим какво ще ми хрумне в последния момент.

# 141
shrew  ,аз почти съм спряла АМ.Алекс вечеря със супа и после преди сън му давам малко кисело мляко.А сутрин к'ат става към 8ч вече му давам попара или нещо друго за закуска.Ако се буди в 6ч сутринта давам АМ.Незнам защо,ама така съм решила.А не съм много ЗА да му давам АМ до 2 годинки.Така мисля аз Rolling Eyes

Как ги обличате бебешоците за навън.Аз все се притеснявам да не му е студено,пък ако го облека повечко,се притеснявам да не му е топло.Луда работа Crazy Сега като бях в Лондон,видях как ги обличат бебетата там.На тия температури(колкото тук),те са по къс ръкав и с боси крака.Е,не всичките де.Но аз бях шокирана.Аз бях с някакво дълго топло яке,а те разголени #Crazy

# 142
  • София
Как ги обличате бебешоците за навън.Аз все се притеснявам да не му е студено,пък ако го облека повечко,се притеснявам да не му е топло.Луда работа Crazy Сега като бях в Лондон,видях как ги обличат бебетата там.На тия температури(колкото тук),те са по къс ръкав и с боси крака.Е,не всичките де.Но аз бях шокирана.Аз бях с някакво дълго топло яке,а те разголени #Crazy
и на мен ми е голям зор обличането. вчера бяхме навън за 2 часа някъде и няма да ви кажа с кво я бях облякла ния, щото ме е срам направо. Blush само ще вметна, че не можеше да се изправи в количката от легнало положение.
аз англичаните съм ги признала за ненормалници в това отношение. миналата година на боровец дремем в едно кафе точно до изхода на хотела и аз както си му е реда, имам 7564748 ката дрехи и пак дзиндзификам, а англичаните се разхождат из вътре по джапанки и блузи с къс ръкав Shocked

# 143
Да де ясно, всеки си преценява сам, или си слуша педиатъра. Да те шокирам ли сега......даже до 3 годинки е препоръчително да се пие АМ.  Grinning Нали е направено специално за деца и си има всичко необходимо. Аз давам АМ сутрин и вечер, но много ме е яд, че  не си изпива млякото, не помня от кога не е изпразвал шишето (180мл).  Confused Ако му сложа парче месо в шишето с АМ сигурно ще изпие половин литър  Wink

Я да покажа къде бяхме в неделя. http://shrewk.multiply.com/photos/album/4/Alex_-_oktober_2007
Даже една тригодишна мацка наби Алекс  Simple Smile Дърпаше му играчките от ръцете и постоянно го удряше. Е, накрая и тя си го изпроси.....моя умен син я фрасна в мутрата с една играчка. Жалко, че дебелата дрисла ми раздразни детето, после плачеше и искаше само "мама". А най-големия кеф е, че има мацки, които се занимават с децата. Отърках ръце, аз завалийката защото реших, че ще пия поне един час кафе и ще рахатясам......да ама не.....ма мамино синче бе....тежко и горко на снаха ми  Mr. Green

# 144
  • Бургас
Ей, ама и вие сте ..... бързо ме изхващахте    Embarassed Като се има предвид часа, в който съм писала снощи ми е простено, пък и аз се изкоригирах де......, който обаче е преписвал от мен и той е в кюпа   hahaha

# 145
Прочетох, че някои от мамите спират АМ-то? Мога ли да попитам защо? Тук АМ се пие поне до двегодишна възраст.  newsm78

Защото съм го заменила със кисело, вече и с прясно мляко /на кремче, де/, на обяд яде сирене ... Т.е. млякото, но в по натурален вид /според мен/ присъства във всяко хранене.

# 146
За обличането - върху дрехите чорапогащник, панталон, боди, блузка се нахлузваме в едно ескимосче и приличаме на малко мече  Simple SmileИ понеже ни е трудно да направим каквото и да е движение, просто заспиваме .... Mr. Green
Аз съм категорично за АМ до колкото се може по-късно. Просто не виждам защо да му давам друго мляко, което няма същата хранителна стойност.
Понтес, много е неприятно това с ангината, дано мине бързо.
Момичета, а мажете ли личицето с кремче против студ и вятър навън и ако да, с какво моля  newsm78

# 147
Момичета, а мажете ли личицето с кремче против студ и вятър навън и ако да, с какво моля  newsm78
с крема на бюбхен против студ и вятър

# 148
Violina,честит рожден ден! Да си жива и здрава!  bouquet
Pontes,да се оправяте бързо и по- малко стресиращо!
За обличането- май много я навличам Embarassed..Вчера- с чорапогащник, понталон, боди, пуловер и космонаф(в)т- зачудих се зимата с какво още newsm78?
detelini, съгласна съм с Десидм, има и един колд крем на Мустела- много добър, точно за това е. Малка опаковка е , но го ползвам вече 6 месеца (мажа я  и като има някоя пъпка).Този на Бюбхен като че ли  не е толкова  мазен като тоя на Мустела и след два часа трябва да повториш. Е, това си е до кожа на детето, все пак. Аз бих взела на Мустела, особено ако му е по- чувствителна кожата, като на Роси, която се обрива от всичко едва ли не.
Да се похваля- вчера й купих въпросните обувки от онзи магазин на Витоша, много са добри. Вече  няма да й мръзнат краката  newsm68!

# 149
Аз мажа с кремчето на Нивея за студ и вятър.

Общи условия

Активация на акаунт