Отговори
# 150
Еха-а !  Hug Искам и аз на моя две честитки / големи от Никки/ за рождения ден  Laughing
Честито на Виолина - много здраве, радост и щастливи мигове !  Peace
shrew ,  aбе какви са тез мигли на твоя младеж  Laughing .... много извити и дълги ...леле ще го схрускам ...много сладки са снимките и модела  Hug
А за реакцията ти спрямо девойката дето нападнала Алекс, много добре те разбирам  yes no .... Георги за първи път се разрева от дете на музикалната забавачка, след като една "кака" го халоса гърбом с все сила по главата с някаква дрънкалка .... как не скочих да я ощамаря незнам  Crazy .... трябва да внимавам, защото това са деца , ама си те заболява и тебе  Thinking
Пюрето от риба което съм давала е една Треска с ориз на Нестле - хареса се, но беше от оранжевите, а Понтес, сега съм приготвила една Семперска треска / бяла, дето хич не ми вдъхва доверие, но ме увериха , че била вкусна .. ще споделя по - късно  Peace /
Днес май ще пропуснем разходката - много студено, сякаш .... Thinking

# 151
Какво става сега?ще ходи ли някой утре на музикално детско забавление? newsm78 Че аз тук се чудя какво да правя.

# 152
Magesta, слагам му маскара  Laughing
Как не я набих таз дебелана не знам, едва устисках....дете, дете ама родителите де блеят. Кат е толкоз силна що не бие децата на нейната възраст а.

Аз пак да питам, само наш Алекс ли си смуче палеца? Оф, зор ще видя докато го отуча Sad

# 153
Айде чао от нас.Ние заминаваме след малко на село Hug

# 154
Момичета, а мажете ли личицето с кремче против студ и вятър навън и ако да, с какво моля  newsm78
с крема на бюбхен против студ и вятър
Peace

# 155
Какво става сега?ще ходи ли някой утре на музикално детско забавление? newsm78 Че аз тук се чудя какво да правя.
Ние и Веролинка+Нели ще ходим, но вие явно заминахте на село.
Момичета, а мажете ли личицето с кремче против студ и вятър навън и ако да, с какво моля  newsm78
Какъв студ бе, девойки, още е нормално времето. Що ще чините зимъска, кога сняг запръска? Wink
Имаме крема на Бюбхен, но не сме го ползвали и засега не мога да го препоръчам.
Аз лично не я навличам, даже май леко облечена я разхождам, ама нали трябва да се закалява. Винаги оставам най-дебелите неща за най-големия студ и сняг, който явно ще има тая зима, за разлика от миналата.
П.С Има ли още неоциклени? Аз ходих на проф. преглед и при мен изобщо не се очаква скоро такова нещо, и по-добре, ама се чудех колко ли е max период?

# 156
МНОГО БЛАГОДАРЯ на всички за пожеланията!!1 Hug
Радвам се ,че се сетихте за мен! Наистина отдавна не съм влизала писала и чела,НО ще си наваксам!
Много целувки на всички бебоци и мами:)

Gift  party023  cook

# 157
  • Варна
Какъв студ бе, девойки, още е нормално времето. Що ще чините зимъска, кога сняг запръска? Wink
Имаме крема на Бюбхен, но не сме го ползвали и засега не мога да го препоръчам.
Аз лично не я навличам, даже май леко облечена я разхождам, ама нали трябва да се закалява. Винаги оставам най-дебелите неща за най-големия студ и сняг, който явно ще има тая зима, за разлика от миналата.

Абсолютно съм съгласна с теб tini-mini !Анди я обличам с боди , блузка , чоропогашник и дънки/джинси /анцунг ,и най-отгоре якето разбира се !
Аз обаче вече използвам крема против студ и вятър на Бюбхен ! Тук във Варна е доста ветровито и бузките ни вече поизпръхнаха !

Хубав ден на всички !

# 158
Не зная как да опиша притесненията си тези мои синове, чудих се как да постъпя и реших да пиша защото се надявам на съвет.Големият ми син е третокласник и упорито отказва да си пише домашното, всъщност не че отказва да го пише но го прави толкова бързо и с толкова грешки че се  налага да поправяме като  на първокласник.  А като се им в предвид, че цяло лято го трових да пише и да решава задачи . Разговарях с него, заплашвах го и какво ли още не. Няма ефект не му е интересно.  Направо съм в потрес, а само от вчера са на училище. За малкия пък съвсем съм в стрес - не мога да го преоблека без да сме събрали целият блок с виковете си #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyМоля дайте съвет защото ми иде да скоча от Аспарухов мост, но без бънджи въжета smile3515 smile3511

# 159
Бела, приказки, съвместна работа и твърди правила му е майката. Той свикна с дългата ваканция, може да се чувства и ощетен откъм внимание от бебето (не че в действителност е така, но моят 14 год-я ми казва, че не му обръщам внимание и всяка вечер пита обичам ли го)Въпросът е да разбере, че ти и госпожата имате изисквания и знаете, че може да го изпълни хубаво. Здрави нерви и постоянство трябват, мостът не върши работа. А за преобличането - всички са така, уви!
Лек ден на всички и честит празник на Виолина!   bouquet

# 160
Нора е с температура. Sad Водих я на педито, каза, че гърдичките са чисти, гърлото не е зачервено. Каза, че венеца е набъбнал, ама да не чакаме зъб днес - утре....От какво таз температура? newsm78 Аз съм малко болна, ама съм настинала, на дали съм я заразила, пък и тя няма други симптоми освен Т. ИИИИИИИ, много е гадно! Close
Понтес и Виолинка, всичко най най- за рожденните ви дни. bouquet  bouquet

# 161
Нора е с температура. Sad Водих я на педито, каза, че гърдичките са чисти, гърлото не е зачервено. Каза, че венеца е набъбнал, ама да не чакаме зъб днес - утре....От какво таз температура? newsm78 Аз съм малко болна, ама съм настинала, на дали съм я заразила, пък и тя няма други симптоми освен Т. ИИИИИИИ, много е гадно! Close
Понтес и Виолинка, всичко най най- за рожденните ви дни. bouquet  bouquet
И ние бяхме така миналата седмица, четири дни висока температура без да пада. Накрая се принудих да дам антибиотик и сега е добре. Не че е вариант но аз така процедирах след като не можах да смъкна температурата. Embarassed

# 162
Ч.Р.Д на violina! newsm59
shrew, в такъв случай майката е за шамари, детето си е дете, ама тя трябва да си го гледа, едва ли не го познава #2gunfire А за пръста в устата от време на време го лапа, като му я няма биберонката, ама не му е навик.
И аз понавличам Митко, ама умерено  smile3503 Чорапогащник и дънки с вата, боди с дълъг ръкав, блузка, жилетка и яке разбира се. Ако е много студено му слагам дебело яке и задължитено шапка и ръкавици.
Днес и аз купих крем на Бюбхен за студ, ама май са ми дали друг  Shocked и сега като прочетох какви кремове използвате, мисля да му купя на Мустела.
bela, нямам опит с по-големи деца , но за обличането искам да ти кажа, че наистина май всички са така. Започна ли да обличам или събличам Митко надава такъв рев, ама няма как.
moonlady, скорошно оздравяване Peace

# 163
  • София
tini-mini и аз съм без цикъл още - една от добрите страни на кърменето! Party

Момичета, при висока температура при бебоците и без други симптоми, пуснете си за ваше успокоение едно изследване на урина, за да изключите инфекция на пикочните пътища.

Какви подаръци мислите да подарявате за първия рожден ден? Питам за някаква идея, че покрай баткото имам чувството, че съм се изчерпала от към идеи.

# 164
здравейте и от мен.
Аз се ентусиазирах да ви кажа тук как си обличат децата, че съм много впечатлена. То и за облеклото на родителите дълго може да се говори, ама децата ме впечатляват. Тук (в Белгия е това тук) малко паднаха температурите, но не е кой знае колко студено- до около 10 градуса са минималните температури през деня. И наизвадиха едни зимни дрехи-якета, шапки, шалове и каквито атрибути си ползват.Само обувките си спестяват. И примерно виждате бебе в ескимосче, опаковано е шапка и отгоре качулка и със съвсем боси крачета- без чорапи даже. Може да се види бебе на седмица и босо. Невероятно е.  по-големите деца (например, които гледам да водят на училище срещу нас) са с якета, шапки и къси панталони или поли, без чорапогащници и някакви обувки, които за мен за лятни, а даже може и да са само с чехли или сандали-без чорапи. Потресена съм. Не знам как си каляват децата  newsm78, ама явно метода действа.

Общи условия

Активация на акаунт