Отговори
# 165
Да кажа ли аз как обличах Алекс до вчера.....по къс ръкав  Laughing Днес застудя...падна на 15С  hahaha Зимата не пада под 8-9С, ама си е студено бе....а студ+влага е много гадно. Предпочитам снега. Та днес облякох Алекс с малко по плътни дрешки....полудя звяра, дърпа, дърпа дрехите, накрая се принудих да го преоблека. Вечер спи отвит, не признава ни чували, ни олекотени завивки, ни одеяла. А ние спим с олекотена завивка иначе измръзваме.

Като гледам само моето магаре си лапа палеца  Confused

moonlady, pontes бързичко да оздравяват дечицата ви!

Виждате ли като не пиша няколко дни после ставам чак досадна  Simple Smile

# 166
Като гледам само моето магаре си лапа палеца  Confused
Не  Naughty - и моето ..... ама ги редува пръстите според зависи кой зъб чеше  Wink
milenah  Shocked .... направо ме шокира с тамошната мода ?!  ooooh!
А има ли логично обяснение на явлението ? Не може да не си полюбопитствала  Thinking
Да не би земята да излъчва някаква топлина, пък по-нагоре да се вихрят течения   newsm78 ....  Laughing

# 167
Bela, нашата кума е майка на пет деца и когато живях в тяхната къща видях доста полезни неща свързани с отглеждането на по-големи деца. Тя винаги ми казваше така " на децата трябва да им даваш избор, например, можеш да си напишеш домашното и утре всички да искат да препишат от теб в клас и да се пъчеш, а можеш и да не го напишеш и да се изложиш пред всички". Казвам го хипотетично, като пример, ти си преценяш  точно какво и как да кажеш, но важното е детето да разбира, че има избор и съответните последици. Естествено, ти такива опции ще дадеш, че детето да няма къде да отиде и да избере това, което ти искаш. Другото, което знам, че е важно е когато говориш с детето, очите ви да са на едно ниво, за да не се чувства по-долу и да се създават комплекси. Дано не досадих, но въпреки че говоря от чужд опит, видях с очите си какви деца възпита тази жена. Ще я питам за всичко, а и на училище за родители смятам да се запиша, защото съм сигурна, че е ужасно трудно. Късмет! Hug
Шрю, един зъб беше причината да залапаме палеца септември месец. Сега го лапа ама само нощем като се буди за папо, през деня  ако се ядоса много, засмуква за малко и пуска, но все по-рядко се случва, пу пу. В началото на пръстчето му имаше раничка Sad.
Благодаря за отговорите за кремчето  Hug

# 168
  • Бургас
И Пеш лапа пръсти, но не смуче, а драпа вътре из устата и чеше ли чеше.....

За разходка обличам Пеш с бельо /потник и слипчета/, после слагам чаропогащник и ризка/с дълъг ръкав, но тънка/ и отгоре комплект горница и долница анцунг. Като яке за сега ползвам една плетена жилетка с качулка. Ако е много студено слагам шапка тип космонавт, а ако не една по тъничка.....ръкавици и шал не ползваме. Уж гледам да не го навличам много, ама стане ли ми на мене студено веднага вадя одеалата.
Кремче за сега никакво не ползвам, но и аз съм се спряла на Нивеа.

Magesta за твоя РД ше пусна нова тема с честитки only for you  Laughing

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 23:33 от Никки

# 169
Бела, съгласна съм с Ивчок! Според мен е форма на протест и желание да му обърнеш внимание. Детелинито е дала чудесни идеи също. Моя средния все ме пита - ти кое от децата си обичаш най много? Отговорът винаги е- всички, но за всеки имам специално място и ако той не ме слуша ме боли ... много! Малко тъпо/ на прима виста това измислих/, ама върши работа - старае ми се много момченцето...
За обличането - боди с къс ръкав, тънка блуза и чорапогащник и тънък космонафт с още едни чорапи. Проблема ни с обувките още е на дневен ред, ако видите такива с широк горен край /там където са връзки или лепки/ казвайте, моля! Значи, тези които сме мерили досега са наполовина или малко повече от сводчето на крачето. Поради по изпъкналата си част - не можем да ги обуем... Дали обясних нещо?
Лапаме яко пръсти - който дойде! Чеше като невидяло. Често по половин ръка, все я майтапим, че ще си извади сливиците...

# 170
  • Бургас
Пешеходке за обувките те разбирам напълно. С Пеш сме обиколили всички магазини из Бургас и нищо не ни стана. Сводчето ни явно по високо и не ще да влезе пусто краче и неще. А номерата, които мерим големи.....
Та най-накрая намерих едни с връзки, та те се отваряха повечко /заради връзките/ и в тях успяхме да се намъкнем. За жалост не са зимни та сега и ботушки имам за задача да купувам......Че днес като се прибрахме от разходка и нещо краката му бяха студени....

# 171
Magesta , странната мода при децата се обяснява според мен с модата при възрастните, за която, както вече споменах, може мнооого да се говори. В общи линии през зимата няма нищо нетрадиционно в това жените да ходят с летни чехли тип джапанки, нищо че отгоре имат зимно яке. После следва пола и боси крака. Щура работа
Вече безпогрешно разпознавам небелгийчетата (и небританчета де, понеже те са същата работа) - не стига, че са по- дебело облечени, ами и не са боси на мокрия пясък на детската площадка. Белгийците и британците обичат да си пускат децата боси по пясъка, а той все си е мокър, понеже тук рядко има дни без дъжд, а ако не вали то поне ще има мъгла. Пък аз се чудя по 1 час дали изобщо да оставя Дария да седи на пясъка, да не говорим да я събуя и боса  Joy
С други думи има си някакви течения верно, ама те са или мозъчни или модни.

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 01:43 от milenah

# 172
  • Русе
Добро утро от нас!
И ние вече си имаме ходещи крачета!
Вчера я оставих за 1 час с баща й и като се върнах ме изненадаха с новите умения- прави по 7-8 крачки сама  Heart Eyes

# 173
добро утро и от нас! имам повод да ви почерпя днес сина ми има имен ден  Heart Eyes
и по кафенце които каквото си избере
честито на всички именници и на тези които имат днес повод да почерпят

# 174
  • СОФИЯ
Честита една годинка на Тошко на Магика!!!
Честит имен ден на сладкият Мишо! Честит празник на мама desidm !!! 
 Да са живи и здрави ,да имат приказно детство и много,много приятели!!!

Нещо се разболявам..... Ужас....Този грип явно ходи по майките и дано да е така да не се заразяват малките сладури.Йоана  онзи ден беше с хрема,но няколко пъти капки в нослето и й мина Praynig
  Аз докато пиша моята госпожица се захрани с крем здраве,сигурно е много вкусен newsm78

# 175
Честита една годинка на Тошко на Магика!!!
Честит имен ден на сладкият Мишо! Честит празник на мама desidm !!! 
 Да са живи и здрави, да имат приказно детство и много, много приятели!!!
Честит празник и на всички други празнуващи днес!  bouquet

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 10:14 от Betty L.

# 176
  • Бургас
Честит Първи Рожден Ден на Тошко на Маги! Весел празник и много слънчеви усмивки да греят винаги на детското личице.

Честит имен ден и на Михаел!

Честити проходили крачета на Вайана!

На всички бебешоци желая да са здравички, умнички и да растат обгърнати в много любов.

# 177
  • София
Честита първа годинка на Тошко на Магика!!! Този ден ме връща една година назад  bouquet
Честит имен ден на Мишето на desidm!!!
Честити ходещи краченцета и на Вайана!

За кой обичаш мамо повече - аз като малка много съм питала Embarassed и още си спомням какво ми казваше мама - че със сестра ми сме като двете й пръстчета на ръката - едното по-малко, а другото по-голямо - е, как да ги обича различно като и двете са си нейни Laughing Абе сега ми е смешно ама тогава си ме задоволяваше този отговор.

Имам едно въпросче - понеже откакто Алексчо ми е болен и му давам лекарства взе да ака рядко (като новородените Shocked), но не течно - това разстройство ли е? Трябва ли да му променя храненето докато мине???

За странните моди на обличане из Европата - не ги мислете, не са в ред ooooh! И аз в Лондон през зимата гледах като ударена с тухла момите - палтенце, шал и сандали на бос крак. И не тук таме, а масово!!! Не мога да си го обясня Thinking

# 178
Честита първа годинка на Тошко на Магика!!!
Честит имен ден на Мишето на desidm!!!
Честити ходещи краченцета и на Вайана!

bouquet  bouquet  bouquet

# 179
  • Варна
Честит Први рожден ден на Тошко на Магика ! Да расте здрав и послушен за радост на мама и татко !
Честит имен ден Михаел на desidm !

ЧЕСТИТ ПРЕЗНИК И НА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ПОВОД ДА ПРАЗНУВАТ !

Общи условия

Активация на акаунт