Отговори
# 180
  • София
Леле, хора, откога не съм писла тука, не е истина!!!
Нещо адски бързо ги изписвате темите, докато се наканя да се запиша в новата и съм изтурвала края, после ме завърти някой вихър и край, отиде 2 месеца.  Embarassed Embarassed Embarassed
Дани беше с варицела с усложнения, бяхме 3 дни в инфекциозна болница, но всичко мина, зад гърба ни е. Сега я изкара и Никол и това го пишем в графата минали болести, поне да не ги мсиля занапред и тях.
Иначе е добре, расте и ме тормози, ходи изправен около стени,мебели и всичко, но не се пуска,като има да стигне до някъде през пространството и пълзи.  Wink
Честит Първи Рожден Ден на Тошко на Маги!

# 181
Ей Магика, как я издирвахме миналата година, спомняте ли си  Joy. Да и е живо и здраво момченцето  Hug
Клеми, много се радвам, че сте добре, пиши по-често  Hug
Понтес, не мисля, че имаш повод за притеснение Hug. Когато Крисчо а`а така, за мен е повод за празнуване  Mr. Green. Сериозно, мисля, че е нормално.  Hug

# 182
Здравейте,
pontesбързо да се оправя Алекси
ЧИД на празнуващите
Аз не мога и да си представя да облека като шантавите белгийци или англичани  ooooh!
Честито на прохождащите крачета на Адриана
Вече съм малко по-добре, искам вече да излизам, че луднах с зверчето у нас.

# 183
  • София
Честита първа годинка на Тошко на Магика!
Честит имен ден на Мишето на desidm!
Честито прохождане на Вайана!

ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ ИМЕННИЦИ  bouquet
брей, големи празници днес Hug
за протокола - 9100, 74 см. много мъничко е пораснала от предния път - само 200-300 грама и 1 см Rolling Eyes уж нормално било. а тя си яде добре, но как да наддаде като не спира за секунда да щъка.

# 184

Честита първа годинка на Тошко на Магика!!!
                                                          Честит имен ден на Мишето на desidm!!
                                                         Честити ходещи краченцета и на Вайана!

# 185
Здравейте !
И аз вече не си спомням откога не съм писала.
Искам да поздравя всички празнуващи по всички поводи и винаги да имаме все хубави поводи да се поздравяваме !
И Дани е със същите мерки- 9 100 кг/ 74 см. Още не се брои към проходилите, а само по мебелите и като се окаже без опора- пълзи. Но започва да се пуска и да стои изправен за по 10-15 сек. Има ли вече проходили, освен Вайана, която успявам да прочета на прима виста ? Това ми е най-нетърпеливия въпрос Wink
Сега ще чета и ще драсна пак.

Проблема ни с обувките още е на дневен ред, ако видите такива с широк горен край /там където са връзки или лепки/ казвайте, моля! Значи, тези които сме мерили досега са наполовина или малко повече от сводчето на крачето. Поради по изпъкналата си част -не можем да ги обуем... Дали обясних нещо?

Пешеходке, аз взех на Дани на Капчица и те са широкички отпред и с велкро лепенки и мисля че ще паснат за вас.

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 15:49 от poli.jekova

# 186
Честит първи рожден ден на Тошко!
Честито и на всички именници!
Да са живи и здрави и големи късметлии!

Да драснем и ние някой ред, преди да е свършила и тая тема.Мерси за поздравите- много сте мили.
Ще се мерим и ний днес, но по мои сметки младежа е качил бая.Ми то бабата с тия манджи така го угои, че сега на диета ще го слагаме LaughingИначе вече сме на държавната кухня, добре ни понася- и на мен, и на  него Mr. Green
Всеки ден излизаме засега, естествено облечени като зелки.Иначе у дома се подлудяваме взаимно.Още повече, че три зъба наведнъж му растат, единия от които е горен кътник  Rolling Eyes
Ей, всички болни бързо да се оправят, че празници се задават!!!
А, и да се похвалим, че вече и Томи е християнче.Кръстихме го на Димитровден, даже придоби и  името Димитриос като второ- само църковно.Оттогава една важна промяна има- все по-силно гушка и цунква мама Party
Поли, прави по5-6 крачки самостоятелно и Томи, но още е неустойчив и не го броя за проходил, макар че според роднините било така Thinking
Лек ден Heart Eyes

# 187
Да по4ерпя и zа моята именни4ка Микаела днес. Hug

# 188
Честит имен ден на всички празнуващи!!!
Честито прохождане на Вайана!!!

poli.jekova, сега като те видях се сетих да питам, преди 1-2-3(може и повече) седмици беше ли с Дани в парка на Герена?Почти бях сигурна, че си ти, ама ме досрамя да се обадя  Embarassed

Имам едно въпросче - понеже откакто Алексчо ми е болен и му давам лекарства взе да ака рядко (като новородените Shocked), но не течно - това разстройство ли е? Трябва ли да му променя храненето докато мине???
Като беше на антибиотик Митко получи разстройство и акото беше точно като на новоредено(предвид, че той е с тежък запек и ака твърдо по принцип).При разстройството и по много пъти акат децата.Пробвай с по-затягащи храни и чай от шипки, ако се притесняваш.

Имали ли сте такъв проблем, от няколко дни като чистя нослето на Митачето в едната ноздричка има кръв.Мислих, че съм го разранила, но вчера само му пръснах Стеримар без да го чистя и днес пак имаше кръв и то доста.

# 189
Честит Рожден Ден на Тошко ! Да расте здрав и силен! Да радва много, много мама и тате![/color]
Много ви благодаря за съветите момичета.  bouquet  bouquet  bouquet От няколко дни по-сериозно мисля по въпроса и наистина стигнах до извода, че малкото ми съкровище просто има нужда от мен а аз залисана покрай бебчо много не успявам да му обърна внимание. Той не е виновен, че на майка му и иде да се клонира Wink, пък и вероятно който не е гледал деца той не се е сблъсквал с проблемите на тяхното отглеждане. Успокоявам се с това че все още си задавам въпроси правилно ли постъпвам.Винаги съм си мислела навремето " АЗ ЩЕ БЪДА ИДЕАЛНИЯТ РОДИТЕЛ" да но това е докато не станеш родител, после живота ти представя какви ли не изненади и трябва да реагираш.
Гледам в момента таткото на Криско и ми е ужасно мъчно за детенцето им Flowers Rose
Не мога да се побера в кожата си от яд заради наглостта на всички социални и държавни институции.Иде ми да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire на никой не му пука за децата.

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 18:01 от bela

# 190
Bela, и аз така мисля, че щом човек си задава въпроси постъпва добре и рано или късно ще намери отговора. Страшното е да си мислиш, че си винаги прав. Нагушкай си момченцето ...това пак ме връща до мнението, че децата имат не просто нужда от любов, а от това да им я показваме  Hug. Сигурна съм, че самият той многооо иска да зарадва мама.... Hug

# 191
Честит празник на всички именици!
Честит рожден ден на Виолинка!Честит Рожден ден на Тошко-да расте здраво и слънчево дете
Честито на проходилите краченца на Вайана!
Честито дипломиране на Стаси.

Вкъщи нямам компютър,та пропускам да пиша.Болните да оздравяват,и да има повече усмивки. Лори,е наддала само 100 гр. за месец,което ми се вижда много малко.като знам как си похапва,направо се чудя къде е изразходвала всичките тези калории.вкъщи я обличам с чорапки и панталонче,а най-отдолу шушони.на вън с чорапогащник,анцуг и космонавт.та благодаря,че ме подсетихте за кремчетата за студ и вятър,съвсем ги забравих  Blush

На малкия Алексис,бързо оздравяване,а Шрю да цунка малкия чаровник от мен.Така ме плени с "тез очички"щях да го схрускам.

Рибата на Семпер с бял сос и билки на мен ми хареса,ама на детето въобще,там няма морков.

Лека вечер от нас.

# 192
          Честит имен ден на Мишето на desidmи на Микаела на Vessito!
И ние днес си купихме обущенца с пух - същите като маратонките, но по-дълбочки и топли, че мама е с ботуши, а бебето-почти като белгийче! EmbarassedКраката му червени и ледени се оказаха вчера и ме  Embarassed
Крачки самостоятелни моята "трътчица" не прави , само на 2 ръце, рядко на 1. Като има музика се лъже да вдигне ръцете и да клати глава и не усеща, че е без опора, но у дома стана музикална забавачка, научих касетите наизуст.
А като беше болен и той се изхождаше тип "плодово пюре", но му мина.
Лека вечер на всички, наздраве на именниците и да оздравяват болните!

# 193
Честита първа годинка на Тошко на Магика!!! Този ден ме връща една година назад
Честит имен ден на Мишето на desidm и на Микаела на Vessito!!!

Момичета, ужасРоси има нещо като бяло течение- някоя друга женска майка забелязала ли е такова нещо, че се притеснявам нещо да не е изстинала. От няколко дни също доста се чеше по срамните устни...
Бла бла,когато се изследва урина за настинка, трябва ли да е на гладно?

# 194
poli.jekova, сега като те видях се сетих да питам, преди 1-2-3(може и повече) седмици беше ли с Дани в парка на Герена?Почти бях сигурна, че си ти, ама ме досрамя да се обадя  Embarassed
А как не те е срам да не се обадиш ? Много вероятно е да съм била аз, понеже рядко, но се случва да посетя парка покрай пазара. Обожавам да ходя на пазар ( явно селското в мен не е умряло Wink. А вие какво сте дирили там ? Наблизо ли живеете ?
А за нослето аз лично не знам какво да те посъветвам. На мен ми се е случвал подобен проблем, но не съм си давала зор да се консултирам с лекар, но щом става дума за детенце- не се колебай.

Кои са Тошко и Магика?

Общи условия

Активация на акаунт