Отговори
# 195
Клеми, немам думи! Ай спрете де! То вашто....
Да ни расте здрав и силен малкия мъж Тошко! За радост и гордост на мама и тати!
Да са весели засмени днешните именници!
Проходилите да почерпят!
Стаси, БРАВО! Честито!

Кондурждиева, най вероятно е слаби капиляри или или ранички от чистенето - нищо страшно, заведи си го за всеки случаи при док. Стеримар и вс други носни капки изсушават лигавицата / това им е целта/ но и причиняват такива ранички...
Понтес, повечето от антибиотиците имат такъв ефект - прочети си упътването.
Поли Жекова, мерси, ама де са тези магазини? В моя смотан квартал има само строежи...
Зизу, заведи я да и вземат секретче - за изследване.

# 196
  • Бургас
Тошко е декемврийче, което избърза и се роди месец по-рано от очакваното, а Маги е неговата майка. Преди година Маги беше първата /имам предвид от редовно пишештите мами/, която тръгна да ражда и всички станахме съпричастни на споделените часове преди раждането симптоми на болки и контракции. Дни на ред бяхме в неведение какво се е случило с нея. Добре, че Пешеходката я разконспирира тогава. Беше много вълнуващо.  Аз го изживявам отново и отново. Laughing

# 197
Ники, Ники! Зе да остаряваш и не помниш... Беше казала само, че има болки някакви... Въобще не знаехме, че е родила! Аз нямам спомен да е имала родилни болки... Все едно, де ! ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!  Леле как се вълнувахме тогава тя ли е, не е ли... Пък и за Ками май- чак после разбрахме...

# 198
Честит първи рожден ден на Тошко на Магика   bouquet
Честит имен ден на всички малки и големи именници
Честито на всички проходили бебоци   bouquet
Lia Габи много пораснала  Grinning не можах да я позная на аватара ти
Ние в къщи всички се сополявим ама само с това да се разминем дано Praynig Да ви разправям мойта щерка колко е изобретателна  Mr. Green понеже е дребчо още и не може да се качи сама на леглото в детската стая, бързо му намери цаката - има един шкаф с чекмеджета до леглото и Буба първо си издърпва най-долното чекмедже, после влиза в него и от там вече леглото е достъпно за да си качи коленцата  Grinning И това не е единичен случай ами вече утвърдена практика  Laughing
На мен от една седмица цикъла ми нещо се губи по трасето и косата ми почна леееееекичко да буХва  #Silly То верно, че последно в анкетата отговорих "...с колкото Бог ме дари" ама ми се ще преди това да го обсъди с мен  Wink
Айде до скоро и всички болнички да оздравяват, а здравите да се пазят  Peace

# 199
  • София
zizzu няма значение дали е на гладно или не. Важно е урината да се занесе не по-късно от 2 часа след като детенцето се е изпишкало.

# 200
  • Варна
И ние в неделя и понеделник се пускахме смело и правехме по 7-8 крачки , ама от тогава , НЕ ! Naughty С таткото се опитваме да я прилъжем с някоя играчка ама малката мацурана все гледа да ме държи здраво за пръста ! Затова си мисля да поизчакам с Прощъпулника !

zizzu , чувала съм за такъв вид бяло течение при момиченцата , мисля че беше някакъв вид инфекция , но не съм много сигурна ! Преди ми бяхя споменали за такъв случай с момиченце , но тогава не бърнах внимание ! Не се шашкай , но според мен задължително се консултирай с лекар !!! Peace

# 201
  • Русе
На мен от една седмица цикъла ми нещо се губи по трасето и косата ми почна леееееекичко да буХва  #Silly То верно, че последно в анкетата отговорих "...с колкото Бог ме дари" ама ми се ще преди това да го обсъди с мен  Wink

Аз скоро това си мислех- няма ли някоя от декемврийките пак да се похвали Simple Smile
Из форума имам много мами, чийто деца са с по година и половина разлика  Laughing

# 202
Ей, ще ме уморите! Joy Но то, честно казано, скоро и аз мислех, че ще се присъединявам към другия форум на Пешеходката! Просто като ми дойде на морето и след това забрави да ми идва. Пък и няколко дни ми беше лошо, явно някакъв вирус бях пипнала, но като съвпаднаха нещата.... Споко, обаче, дойде ми - пропусна цял месец - вместо на 30.09. чак на 30.10. То иначе и аз бях казала, че е Божа работа. Wink Wink
Хей, пък тук няма ли да имаме породени дечица?! То на чужд гръб и сто тояги са малко! Joy
Клеми, мила, дано вече всичко е зад вас! Пиши по-често, наистина ни липсваше!
Мutsanka, нацелувай хитрушата!
Понтесче, наистина някои лекарства имат такъв разхлабващ ефект.
И аз гледах снощи бащата на Криско. Sad Не ми се коментира, това не е държава.

# 203
Добро утро ! Grinning
И да ви се поскарам   Wink - мноо-ого слаба активност  Naughty
От вчера и страница не сте мръднали ... Thinking .... та викам да се активирам аз малко  Laughing
...На мен от една седмица цикъла ми нещо се губи по трасето и косата ми почна леееееекичко да буХва  #Silly То верно, че последно в анкетата отговорих "...с колкото Бог ме дари" ама ми се ще преди това да го обсъди с мен  Wink
hahaha Joy Peace
 ..... абе вие сте млади затова сте се разбързали толкова  Party  ... аз и на консултации не съм склонна даже  Wink
..Да ви разправям мойта щерка колко е изобретателна  Mr. Green понеже е дребчо още и не може да се качи сама на леглото в детската стая, бързо му намери цаката - има един шкаф с чекмеджета до леглото и Буба първо си издърпва най-долното чекмедже, после влиза в него и от там вече леглото е достъпно за да си качи коленцата  Grinning И това не е единичен случай ами вече утвърдена практика  Laughing
Тъй , тъй  .... абе това трябва да е щото е момиченце  Thinking Wink
Майтапа настрана , ама много ми е приятно като споделяте за хитростите на младежта - много ме радват  Hug Само дето си мисля , че в скоро време няма да сме толкоз екзалтирани от тези дейности ... имам предвид, че ще станат нещо обичайно, което ще набира темпо и сякаш ще да ни идва в повечко  ..... вместо радостно да споделяме , ще се чудим как да ги узЪптим  Mr. Green
В този ред на мисли , вчера една майка от квартала / с която се виждахме много често по хубавото време в парка намина у дома с нейния младеж ( към когото Георги определено има аспирации - в положителния смисъл на думата ) да ни видят привечер. Той е на година и няколко месеца .. абе кажи го - година и половина .... много хрисим, усмихнат, къдрокос и спокоен ... беше  Crossing Arms
Няма да ви описвам какво чудо настана  Thinking ..представете си огромна клетка с две шимпанзета ... писъци, крясъци ... пълна двустранна екзалтация  Laughing Цялата къща беше оЛазена, обходена ... Георги гордо го въвеждаше в тайните на ежедневните си обходни маршрути, пък той от своя страна бе радостен да научи много нови неща  Crossing Arms .... например как да чука с все сила с една пластмасова гъба за обувки с все сила по стъклената маса, как да размята щорите в хола, да тряска чекмеджетата и все такива много други неподозирани източници на радост  Mr. Green
Голям купон беше .... боричкаха се дружески, бъркаха си добронамерено по очите - без това да притеснява нито един от двамата   .... и така  Grinning
Като споменавате раждането на Магика се връщам и аз 1 г. назад, защото точно това беше момента в който целенасочено спрях временно да ви чета / е, тогава повече четях , отколкото пишех  Mr. Green/  ...  Laughing .... просто ме стегна шапката  и си рекох : почна се , спокойно  ...  я по-добре далече да не се вълнувам много  Wink
Е, хайде - толкоз от мен  Hug
Хубав ден ви желая ! Peace

# 204
Добро утро!

Стаси,честито!
Честити ходещи краченца на Вайана!
Ники, аз сега видях, че наборчето проходило.....честито!

Мutsanka, я препикай едно тестче и после сподели  Laughing

Дива ирландска пешеходка, и Алекс е с висок свод. Има над 10 чифта обувки, маратонки, кецове.....абе чудо....нищо не се задържа...най-вече на десния крак....държи си пръстите свити. Голям ми е зор с обувките, препотявам се хиляди пъти докато го обуя Confused

Алекс вчера ака 5-6 пъти, не е рядко.....дали е разтройство.  newsm78 Цяла вечер мрънка, може и да е зъб...знам ли...

Магика и още толкова много момичета не пишат, даже и не четат....жалко за поздравленията Simple Smile

Ще кръщаваме зверо в сряда, ха да ги видя кръстниците как ще го облекат, голям сеир ще падне.

Шрю да цунка малкия чаровник от мен.Така ме плени с "тез очички"щях да го схрускам.

Чакай да ми мине и тогава ще го целуна...сега съм му сърдита Crossing Arms Иначе мерси за комплиментите.

Не си лапа палеца, смуче го....през цялото време....често го спипвам наврян в някой ъгъл, седи си кротко и цока ли цока.....а заспиването е просто невъзможно без палец.

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 10:32 от shrew

# 205
  • Бургас
ЗДравейте!Моля раждалите мами за съвет.От сутринта се почна падането на тапата ми.В началото не ме болеше нищо,но след час,два ме почна кръста.Ходих при докито-1см. разкритие,но без контракцйи,сърдечния ритъм на бебо е добре,има достатъчно околоплодни води.С една дума Може да родя и след 5 или15 дена.Проблема е че кръста не спира да ме боли.на моменти болката е направо нетърпима! SickПих Аналгин но не минава.Какви са тези болки в кръста?Четох много за контракцйите,но никъде не пишеше за болки в кръста.Благодаря ви предварително!

лошото е ,че не минават като легнат.Долу горе са на 10-15 мин.Като вървя минават малко.Как трябва да ъсещам контракцията?Аз от болка вече не разбирам дали ме боли само кръста или и корема.Благодаря ви момичета!

ок!Пия ню-шпа,но ефект никакъв.Вече станаха на 7мин.Ако не спрат до 1ч. ще звънкам пак на докито!
     -  07.11.2006

Ей това са последните думи на Маги и после изчезна.  Laughing
Помня, че много се вълнувах.
Надявам се Маги да няма нищо против, че ги публикувах, но наистина за мен те са един много ценен спомен за времето преди година.

# 206
е, Никки , как ме върна и мен в онова ми състояние от тогава. Наистина беше много трепетно, чак и сега го почуствах пак. И аз понякога се чудя и не мога да повярвам колко е голяма за нас разликата от миналата година- какви бяхме тогава и какви сме сега. А е минала само 1 година  ooooh!

# 207
Да, да....всички мислехме за контракциите, болката....а понтес си скубеше косите, че корема и се смалява  Hug

Понтесче, как е Алексис?

# 208
Що не пишете бре..........?
На Нора днес й падна Т, поне за сега, ама се сдоби с разстройство. До сега не й се е случвало чак толкова рядко...айдее о*рахме темата. Сега й направих оризова водичка и за сега й спирам храната, освен кърма. Тя и без това няма апетит.
Честит рожден ден на Тошко!  bouquet Маги, не се покривай, знам, че четеш от време на време...
Миналата година беше много вълнуващо, когато "откри" сезона.
И аз чакам някоя майка да се похвали или оплаче, че е бременна. Mr. Green Хайде девойки, Шру каза, препикавайте тестовете. Mr. Green

# 209
  • Vaudreuil Canada
Това с болките на Магика и аз си го спомням - тичах от работа на компютъра да проверя дали си нямаме вече бебе в листата.
Мен шефката в сряда ме бъзикаше че можело да не се връщам на работа - да сме работели за второто Simple Smile ама на мен сякаш ми е рано още Simple Smile
Я да питам че нали сме от бавно-захранващите (развиващите) се - как дадохте киселото мляко за първи път - чисто или с нещо смесено?
И с какво сирене захранихте - махаме козето, което е много хубаво ама тук го няма та избора е между кравешко и овче. И него как го дадохте освен че трябва да е изцедено - чисто, в попара, в пюре ...

Общи условия

Активация на акаунт