Как да установим аномалии и заболявания на плода

• 196 816
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 765
Прегледа в МЦ Фемина за фетална морфология е 90 лв
уха,а беше 60.лв

# 766
  • София
Прегледа в МЦ Фемина за фетална морфология е 90 лв

За Фемина - цената зависи от това в коя седмица е ФМ - различна е за първата, втората и третата.
Ако звъннете и попитат ще ви кажат точните цени  Peace

# 767
Във Фемина 2д ФМ е 60лв.,аз ходих в 28г.с.,а 4д е 90лв.с диск.
В Селена-Пловдив ме гледаха на 4д,но не откриха аномалии,които след 10 дни ги видя Марков(това в 22-23 г.с.).Много зависи от самия доктор,който те гледа.

# 768
В Селена-Пловдив ме гледаха на 4д,но не откриха аномалии,които след 10 дни ги видя Марков(това в 22-23 г.с.).Много зависи от самия доктор,който те гледа.
Sad съжалявам,че ти се е случила това

# 769
Радка би ли описала по подробно какво точно се случи,пиши моля те и кой според теб лекар е добър в Пловдив.Аз ще ходя след две седмици и още не знам при кого,останах много доволна от прегледа при  но за ФМ не знам дали е добър. Thinking Thinking

# 770
Прегледа при Корсемов ,извинявам се!

# 771
На мен първата ФМ ми беше на 2 D и 3 D през 18 г.с., втората през 24 г.с. пак на 3 D и двата прегледа във Фемина при д-р Врагалева. Първия път ми взеха 90 лв, втория 80 лв,  двата пъти ми записаха диск. Препоръча ми да отида на трета ФМ през 30-32 г.с.. Искам да попитам-при положение, че всичко е наред, трябва ли да ходя наистина или понеже мога да си го позволя, ме взеха за канарче? newsm78

# 772
СЕЛЕНА частна АГ клиника се плаща по 80 лв. за ФМ прави се на 4D
ФМ се прави на 2Д.

# 773
  • София
geribg, не са те взели за канарче - това са препоръчителните седмици за ФМ. Но аз навремето като ходех при Марков той самият втория път ми каза, че не е нужно да ходя на третата, тъй като според него всичко е ОК. Ти си реши сама дали да ходиш или не.

# 774
  • София
Момичета, ако първата ФМ се направи в 14г.с.,а не в 11-13г.с   newsm78

# 775
Мами,на 25г съм.Когато питах д-ра дали ще правим генетично изсл.той каза,че няма нужда.Само 3Д ще е достатъчно.Това ми се стори доста съмнително и реших да питам и на женската консултация.И там така ми казаха.Редно ли е?
3д-то ще го правя в Пловдив-Хирургйи.Някой има ли впечатления от там?Кои доктори гледат там?

# 776
На мен първата ФМ ми беше на 2 D и 3 D през 18 г.с., втората през 24 г.с. пак на 3 D и двата прегледа във Фемина при д-р Врагалева. Първия път ми взеха 90 лв, втория 80 лв,  двата пъти ми записаха диск. Препоръча ми да отида на трета ФМ през 30-32 г.с.. Искам да попитам-при положение, че всичко е наред, трябва ли да ходя наистина или понеже мога да си го позволя, ме взеха за канарче? newsm78
ти си прецени дали ще ходиш,ако си била преди и всичко е наред-може да не ходиш

# 777
3д-то ще го правя в Пловдив-Хирургйи.Някой има ли впечатления от там?Кои доктори гледат там?
Ако ще ходиш във ВМИ ходи при Корсемов. Иначе ще ти препоръчам Даскалов в Медикус Алфа, с 4Д работи, страшно е любезен, а и прегледа при него е 55лв., а в ВМИ 80лв.
Не, че става въпрос толкова за парите, на за мен Даскалов е по-добър.
Успех.

# 778
Деянова ,според мен е добре да направиш  тези изследвания .Аз бях на 26 год когато родих дете със вродена сърдечна малформация. Така че възрастта ми се струва, че не дава гаранция.

# 779

Този ,който прави фетална морфология е тесен специалист - специалист по фетална морфология.Всички останали- общопрактикуващи акушер-гинеколози.Лошото е ,че много  бъдещи майки смятят ,че собствения им гинеколог понеже е "добър лекар" може да прави и фетална морфология.Лошото е ,че има много такива "добри гинеколози " , които заблуждават пациентите си.

Общи условия

Активация на акаунт