Бебка е добричка откакто сме си у дома,но ощее твърде рано да се каже.Кака Вяра доста страда и аз с нея,незнам как ще я караме,дано свикне.Утре дано мога по подробно да ви разкажа.
Целувки на мамаи и дечица

на теб и Хриси у дома! Как се чувствате? Ти възстановяваш ли се? А Вяра милата защо страда
Не се безпокой, ще свикне с бебето и после няма да иска да се отдели от него, но сега, в началото, е нормално да я чувства малко като заплаха. Засега обръщай повече внимание на каката и всичко ще се оправи. Стефан много бързо преодоля стреса, но той беше и по-мъничък. Стискам палци Вярката бързо да свиква и само да се радвате на Хриси! 
Първо Стефан едва го вдигнах за ясла, безмалко да закъснеем. После в студа обикалях квартала за памперси, затворено, не можах да взема. За капак, като се прибрахме с Максим, асансьора не работеше (отново!
), добре, че мъжът ми беше снощи дежурен и беше на 5 минути след нас, изчакахме го във входа и помогна с количката. Ако бях сама, щях да се влача до утре или в най-добрия случай да зарежа количката пред мазата и да се моля никой да не я гепи.

Браво на зетя
Дано и занапред е така-да е здравичък и с желание да отива
Паолина засега е боледувала само веднъж.На 1г.,5м.Да чукна на дърво
Пу-пу!