ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени!

• 11 004
  • 282
  •   1
Отговори
# 45

Бебка е добричка откакто сме си у дома,но ощее твърде рано да се каже.Кака Вяра доста страда и аз с нея,незнам как ще я караме,дано свикне.Утре дано мога по подробно да ви разкажа.

Целувки на мамаи и дечица Heart Eyes
Целувки на кака Вяра и малката Хриси !

# 46
Дес,честито бебче!Да расте живо и эдраво и да слуша кака Вярка.  ylinfant

# 47
# 48
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден ,Пепи!!!!!
Мила  приятелко ,
 ако има нещо по скъпо от здравето ,
по сладко то любовта
 и по нужно от късмета , нека бъде твое!
Н А З Д Р А В Е !!!!!

# 49
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕПИ!
Пожелавам ти верни приятели, гореща любов и ледени коктейли!
Весел празник!

# 50
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕПИ! БЪДИ ВИНАГИ УСМИХНАТА И ВЕДРА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Дес,  welcome на теб и Хриси у дома! Как се чувствате? Ти възстановяваш ли се? А Вяра милата защо страда Sad Не се безпокой, ще свикне с бебето и после няма да иска да се отдели от него, но сега, в началото, е нормално да я чувства малко като заплаха. Засега обръщай повече внимание на каката и всичко ще се оправи. Стефан много бързо преодоля стреса, но той беше и по-мъничък. Стискам палци Вярката бързо да свиква и само да се радвате на Хриси!  Hug
На мен днес от сутринта ми върви на криво, все удрям на камък! #Cussing out Първо Стефан едва го вдигнах за ясла, безмалко да закъснеем. После в студа обикалях квартала за памперси, затворено, не можах да взема. За капак, като се прибрахме с Максим, асансьора не работеше (отново! #2gunfire), добре, че мъжът ми беше снощи дежурен и беше на 5 минути след нас, изчакахме го във входа и помогна с количката. Ако бях сама, щях да се влача до утре или в най-добрия случай да зарежа количката пред мазата и да се моля никой да не я гепи.
Но сега съм си пред компа (слава богу, поне той се държи добре днес, че и той е проблемен), пийвам си млечно-кисела напитка за закуска и си чатя с вас, така че настроението ми се повишава непрекъснато. Mr. Green

# 51
Анту, не го приемай толкова навътре - случват се такива работи  Hug А и да закъснеете малко за яслата - голяма работа - те нали са там цял ден  Mr. Green

# 52
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕПИ !
Бъди усмихната и щастлива, радвай се на моментите с най-близките ти хора, на новата ремонтирана къща, бъди здрава и щастлива!!!

# 53
  • София
4еститрожден ден,Пепи!
Най-щастливите ти мигове твпьрва да ти се слу4ват!

Мьри в4ера не полу4и джип! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Бях го купила, ноооооо...нашия 4овек не само, 4е изобщо не заспал, ами и поплаквал...
Да видим днес как ще е...Поне няма да е усойницата следобед на работа...

Дес, нормално е да ревнува Вярката...старайте се да не и се карате за неща, свьрзани с бебето, и 4есто и повтаряй, 4е я оби4аш още пове4е отпреди, защото сигурно си мисли, 4е бебето ще я измести (аз сьм станала кака на годинка и три месеца...едно време никой не се е сетил 4е това може да е травмиращо за мен. Помня само как постоянно ми набиваха в главата, 4е аз сьм по-голяма, 4е Петя нищо не разбира и затова аз трябва за вси4ко да отстьпвам, изобщо, неща, които на малката й бяха позволени, на мен не бяха...)
Леле, да ви кажа, когато пиша тука из форумите, сякаш сьм на психоаналитик...ето, има нещо в детството...изка4а отвреме-навреме нещо потиснато...

И така, след този кратьк курс по психоанализа, да ви се похваля, 4е запо4нах работа от няколко дни. Там вси4ко е наред, но пьтуването от Лозенец до Дружба и обратно е кошмар...В4ера 4аках 40 мин да дойде 204, после 50 мин се вла4и по Цариградско до Орлов мост(яко задрьстване) и до дома още...абе, излязох от работа 17,20 и си бях вкьщи в 19,10 Кошмар...
Сега тьрся алтернативни решения, май ще се комбинираме с колежките,няма как...

Но ви желая приятен, успешен и стремителен ден!

# 54
ПЕПИ , Честит Рожден Ден
 и от мен и от Мимито -добричкото  Hug

Желаем ти още много щастливи и весели  дни Grinning Усмивката да не слиза от твоето лице !

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 11:07 от Мимито & Светла

# 55
Честит Рожден Ден, Пепито!Нека Здравето, Щастието и Късметът бъдат твои спътници в живота!

Neda, чудесно е, че Камен се чувства комфортно в яслата GrinningБраво на зетя GrinningДано и занапред е така-да е здравичък и с желание да отива PeaceПаолина засега е боледувала само веднъж.На 1г.,5м.Да чукна на дърво PraynigПу-пу!

# 56
Моля ви ако някой има телефон на Дес да ми го напише на лични, че спешно ми трябва! Благодаря !  Hug

# 57
  • София
*Daisy*, Полито ходи ли на ясла?

# 58
  • Madrid
Честит рожден ден и от нас,Пепи!

# 59
ludmilana, не, не ходи на ясла.През януари, 2008-ма ще подам молба в 1-ят раб.ден на годината.А ти защо питаш Grinning Hug........Предполагам се чудиш, ако е на ясла как я караме с кърменето...

Общи условия

Активация на акаунт